Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 SMS Sorunu (Acil Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu cihazda SMS'ler telefon belleğine saklanıyor. Bunun SIM kartımda olmasını istiyorum. Ne kadar araştırdıysam da, nr eski SMS'leri, ne de yeni gelecek olanlarının, istikametini değiştiremedim. Bilenlerden yardım isterim. İkinci olarak telefon rehberi ve kişiler uygulaması kayıp. Devre dışı da değil. Arama kaydına basınca açılmıyor, komutu yok sayıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 90larınçocuğu

    Bu cihazda SMS'ler telefon belleğine saklanıyor. Bunun SIM kartımda olmasını istiyorum. Ne kadar araştırdıysam da, nr eski SMS'leri, ne de yeni gelecek olanlarının, istikametini değiştiremedim. Bilenlerden yardım isterim. İkinci olarak telefon rehberi ve kişiler uygulaması kayıp. Devre dışı da değil. Arama kaydına basınca açılmıyor, komutu yok sayıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

    Simkartlar 25 adet kadar sms saklayabiliyor. Eski Nokia telefonlarımda bile telefonda saklanırdı smsler. Bu yeni bir olay değil. Simkart mesajlarınıza Mesajlar uygulamasında sağ üst köşeden Ayarlar a girip "Kısa mesajlar(sms)" kısmından "Simkart iletilerini yönet" bölümünden ulaşabilirsiniz.

    Telefon uygulaması menüde yok ise kaldırmışsınızdır. Ayarlar/Uygulamalar/Tümü kısmından Telefon uygulamasını kontrol edin.




  • CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, telefon servise gidecek geldikten sonra denerim. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.