Şimdi Ara

Ati2dvag hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu konu hardwaremania da bir arkadaşında başına gelmiş bende yeni 9550 ge asus aldım ve bu sorunla bende tanıştım problemimin diğer arkadaşın probleminden bir farkı yok o yüzden ordaki yazının bir kısmını pasteliyorum "Oyun oynarken belli bir zaman sonra oyun kilitleniyor (belli bir süre yok aslında, 1 dak. sonra da olabiliyor 5-10 dak. sonra da) Kilitlenme yaklaşık 3-5 saniye kadar sürüyor ve daha sonra mavi bir ekran çıkıyor. Verdiği hata mesajından aklımda kalanlar şöyle:

    "bir sorun algılandı. windows kapatıldı. sorun aşağıdaki dosyadan kaynaklanıyor gibi gözüküyor ati2dvag.dll .bu ekranı ilk kez görüyorsunuz. aygıt sürücüsü sonsuz döngüye girdi bu genellikle aygıtın kendisiyle veya donanımı yanlış programlayan aygıt sürücüsüyle ilgili bir sorunu belirtir. güncelleştirilmiş aygıt sürücüleri için lütfen donanım satıcınıza başvurun"

    sorun işte bu xp kullanıyoum ve sp1 yüklüykende aynısnı yaptı formatladım sp2yide kurdum yine fayfa etmedi. ankartın biosu güncel 1 ay evvel güncelledim. epox 8K9A bord 256 2700 ddr ram şimdiden teşekkürler hem bana yardımcı olmuş olursunuz hemde diğer arkadaşa..
    (pc yi formatla veya biosu güncelle gibi şeyler yazmazsanız iyi olur bunları hele xp kurmayı aynı gün 3 sefer yaptım.)







  • Yokmu kardeş yardımcı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.