Şimdi Ara

Atiker 'Regülatör Ceşitleri Ve GOLD Kiti' Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar..Atiker in Sitesinde ve diğer forumlarda Kullanıcı veyahut Bilgi Sahibi İnsanların Yorum ve Bilgi Birikimlerina ait İletiler bulamadığım için Özellikle Bu konuyu Acıyorum..

    Bildiğiniz Üzere Atiker Marka LPG ülkemizde çok yaygın fakat Bazı Parca ekipman Ürünleri Kararlı İken BaZıları (En azındandan Gecmişteki Şikayetler Baz alındığında) Kronik Sorunlu..

    Atikerin Halihazırda sitesinde bulunan ve Kullanılan ekipmanlarından Regülatör Ceşitleri Olarak :SR05 -SR06 -SR07-SR08 Model bilgili Ve bunlarda Kendi içlerinde KW ye göre düz;süper ;Süper max olarak ayrılmaktadır

    http://www.atiker.com.tr/ekipman.asp?AnaGrupID=7&AltGrupID=26


    Sr serisindeki bu ayrımda bazı parcalar KW olarak bırbırı ıle aynıdır fakat onları bırbırınden farklı kılan nedır? Tercıh edılırken krıterımız ne olmalıdır..Aracımız 105 KW oldugunu varsayalım.Sımdı bız 100KW lık urune mı yonelcez yoksa bır ust modelı olan 130kw ye mı?

    Veyahut 100kw aracımızda 100 kw mı kullanmalıyız..Sr5-6-7-8 hemen hemen hepsınde 100kw bulunmaktadır..

    Bunlar arasında Sr06 ya ovguler varken SR07 serısının cok kararlı calıstıgı hakkında bılgıler de mevcuttur..


    Halihazırda Herkesin dilinde olan ATIKER GOLD SISTEMINI eskı atıker ımajından ayıran nedır? Verılen bılgıler ustunköru malzemeler daha kalıtelı..Evet kalıtelı ama 2 aylık kullanımla yorum yapmakta cok abes.atıker marka urunl ekipmanları 2 yılda (enjektör regülatör gaz kesıcı) ömrünü tamamlıyorken bu GOLD u onlardan farklılastıran ustunlugunu saglayan daha uzun ömurlu olması mıdır?

    valtek tıpı enjektörler yuksek devırlerde peroformans vermezken gold un enjektörlerı uzun vadelı olmak kaydı ıle performansı daha mı ıyı vermektedır?
    Ecu yazılı mı pıyasadakı en kararlı en ust sısteme mı sahıptır?


    BU bahsettıgım konularda kıyaslamalı olarak teknık bılgı ve tecrube sahıplerının Yorumlarını Beklıyorum Umarım faydalı olacaktır..







  • Bunu LPG forumunda sorsaydiniz daha iyi olurdu.....Benim anladigim kadari ile Gold kitte Valtek cakmasi yerine Hana / Dymco ya benzeyen enjektorler. . Bluetooth OBD okuyucu ile yakit ayarlarinizi kontrol etseniz ve Atiker kablosu ile gaz ayarlarini okusaniz, size yardimci olmak mumkun olur.


    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ford_Sigma_engine#Duratec_Ti-VCT


    Sizin Ford Focus icin gerekli midir? Sizin vasitanin 115ps olani motor Ecusu 4 silindiri V4 motor gibi suruyor, iki bank var diye bir seyler okumustum

    Eger oysa Safefast AEB ecu yerine Fast ecu kullanmaniz daha iyi olur....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4zf6 -- 22 Aralık 2014; 11:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: c4zf6

    Bunu LPG forumunda sorsaydiniz daha iyi olurdu.....Benim anladigim kadari ile Gold kitte Valtek cakmasi yerine Hana / Dymco ya benzeyen enjektorler. . Bluetooth OBD okuyucu ile yakit ayarlarinizi kontrol etseniz ve Atiker kablosu ile gaz ayarlarini okusaniz, size yardimci olmak mumkun olur.


    http://en.m.wikipedia.org/wiki/Ford_Sigma_engine#Duratec_Ti-VCT


    Sizin Ford Focus icin gerekli midir? Sizin vasitanin 115ps olani motor Ecusu 4 silindiri V4 motor gibi suruyor, iki bank var diye bir seyler okumustum

    Eger oysa Safefast AEB ecu yerine Fast ecu kullanmaniz daha iyi olur....

    1.6 Duratec Ti-VCT aracım ama merak ettıgım kısım bu regulator tıplerı ve atıker goldu farklı kılen sey... Kı bu safefast ve fast yazılımları farklı ve safefastın daha ıyı oldugu soylentısı de mevcut..
    Kbakmayın LPG formu seceneklerde goremedım buraya actım amacım sadece kendım ıcın degıldı nedır bu farklılıklar herkes bılsın




  • Ki Sağlıklı bilgi alamadığım herkes farklı yorumladığı için Parcalar hakkında Bilgi sahibi olmak üzere açtım herkes faydalansın ama nafile kimse bilmiyor kaba düzen gidiyoruz..Ustalar dahi gelin hallederiz Modunda..Yani sadece benim sorunum için değil Nedir Ne değildir Farkı kendi arasında diğer markalara göre nedir? KW ye göre ise tamam ama birde Gold Kiti var Farklı kılan ne Sorum sadece Bu yönde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak14 -- 2 Ocak 2015; 22:00:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.