Şimdi Ara

Atomic Heart (2023) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
16
Favori
27.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten hocam dlss Frame generation boşuna oyunda bende açmadım herturlu 100 artı veriyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

    Çok iyi olmuş, Reshade'in sana bayiliğini vermeleri lazım Atomic Heart (2023) [ANA KONU]  her oyun başlığında paylaşıyorsun böyle güzel güzel.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkürler denedim oldu cidden... Ama renkler çok yoğun, sayıları biraz değiştirdim güzel bir ayar bulunabilir gibi. Oyun içinde olsaymış HDR ve ayarları keşke. Anlamadığım şey demek ki oyunda HDR var ki komutla aktif edebiliyoruz neden oyuna eklemediler acaba. Bazı oyunlarda olmayan HDR'ı böyle aktif edebiliyorsak eğer boşa yaşamışım arkadaş. Atomic Heart (2023) [ANA KONU] 

  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

    Oyunun gideri var tabiki.Hatta iyi bir oyun bu.Bir çok şeyi çok iyi yapıyor.


    Atmosfer , grafikler , sanat tasarımı , yetenek ağacı gayet iyi.Yeterli ve yeteneklerle keyifli hale gelen bir aksiyonu var.Bence oyun dünyasının en keyifli loot sistemine sahip.Yeteneklere verdiğin tüm puanları hiç kayıp yaşamadan geri alabiliyorsun.Her oyunda bu özgürlük olmalı mesela.Birbirinin kopyası tonla oyun arasında farklı bir oyun oynadığını hissettiriyor en azından.


    Ama işte sanki okyanusu geçip derede boğulmuşlar gibi biraz.Çok basit ama kritik ve sinir bozucu tasarım hataları var.Oyun süresi 25 saat , kısa bir süre değil.Sabırsız oyuncular pes edebilir.90'ların sonunda oyunların terkettiği sonsuz respawn olan düşmanlar , manuel save olmayan oyunda aksiyonun göbeğinde otosave alması gibi şeyler can sıkıcı.


    Bir de böyle tekinsiz ortamların olduğu bir oyunda , zaman zaman sanki Saints Row'dan fırlamış bir ana karakter yerine daha karizma , daha ağır bir karakter de atmosferi bir iki tık yukarı çekermiş.


    Ben sabırlı bir oyuncu olarak oyunu bitiririm.Tek korkum 67 gb yamadan sonra oyun kıran cinsten bug'ların çıkmaya başlaması.Çok sık tekrarlarsa yeni yama beklerim mecburen.


    Oyunu kapattıktan bir süre sonra açıp oynasam dedirtti bana oyun.Bu benim için yeterli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 22 Şubat 2023; 22:8:0 >




  • aschil kullanıcısına yanıt

    Valla o tarz manasız bölüm tasarımı olan yerlerde easy'e alırım oyunu.O bölümü geçince tekrar normale çekerim.En azından daha az sinir bozucu olur.Oyun istediğin an zorluğu değiştirmene izin veriyordu gördüğüm.Yapımcı bana acımamışsa oyunu easy'de oynamam diye inat etmem.

  • Gameolog un türkçe yaması ile oynuyorum, yama iyi olmuş düzenlemişler ve uğraşmışlar üzerinde altyazılar sorunsuz anlaşılıyor. Bu deepl gelişirse 2 seneye kalmaz oyunları çıktığı gibi türkçe oynarız gibi duruyor.

  • Makaleleri oradan çeviriyorum. Çevirisi çok iyi çalışıyor. Bazıları elle yapılmış gibi.
    Bunu oyunlara otomatik ekleyen araç olsa muazzam olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bölgelerdeki kontrol odalarından Hawk'ları bozup o bölgedeki bütün robotları kapatabiliyoruz yeni deneyip gördüm. Kamera, robot hiç bir şey canlı kalmıyor tekrar tamir edilmeleri baya da uzun sürüyor, rahat rahat gezebiliyoruz.

  • bana oyun tam açık dünya gibi gelmedi. hatta bundan ötürü memnun olurum böyle devam ederse. açık dünya hissi olsa da lineer bir gidişatı var gibime geldi. yani böyle toplanabilir şeyler, şu kampı temizle, şu evi temizleden ziyade, hikâyeyle beraber sürekli ilerliyoruz gibi. ama emin de değilim, ilerledikçe anlaşılır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 22 Şubat 2023; 18:18:0 >
  • manuel save var gibiydi sanki oyunun başındayım ama güvenli oda diye biryerde save yapabilirsiniz diyordu ama çalışıyormu bilmiyorum

  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt

    F5'e bas save al yok, dediğin gibi ya bu sık karşılaştığımız güvenli odalarda, yada belli bölgelerin başında otomatik save alınıyor.

  • Bu oyuna da biraz baktım. Güzel gözüküyor bazı görsel ve mekaniksel eksiklikler var ama pek çok ekibin yapamayacağı bir oyun geliştirebilmişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun varsayılan FoV ayarı midenizi bulandırmıyor mu? Her şey yok yakın değil mi? Üstelik FoV ayarı da yok. Belki 32:9 monitör etkisidir dedim ama 21:9 da da durum aynı.

  • berkbozkus kullanıcısına yanıt

    steamde bir kullanıcının yorumu belki işinize yarar


    FOV arttırmak için:


    Metod 1: NexusMods sitesinde bulunan FOV modunu indirin. En temiz çözüm.


    Metod 2 Widescreen kullananlar için pratik:


    Oyunu kapatın, “%LOCALAPPDATA%\AtomicHeart\Saved\Config” dosya yoluna gidip Engine.ini dosyasını açın ve en alta bu kodları yapıştırın ve kaydedin. Hadi hayırlı olsun.


    [/script/engine.localplayer]

    AspectRatioAxisConstraint=AspectRatio_MaintainYFOV

  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt

    teşekkürler hocam

  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Buyurun hocam biraz geç oldu ama kusura bakmayın.

    Atomic Heart (2023) [ANA KONU] Atomic Heart (2023) [ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • An itibari ile son zorlukta baştan sona bitirdim, poligonların sadece yarısını yaptım bi yerden sonra open world kısmı baydı, sınırsız repair bot, her yer alarm derken gidesim gelmedi direkt main quest rushladım yarısından sonra.


    Oyunun hız dengesi yani aksiyon/duraksama dengesi cok bozuk. Bi aşırı aksiyon veriyor bir aşırı boş boş zaman geçirtiyor. Lootlama kısmından bahsetmiyorum, çok fazla "puzzle" ayağına boş boş zaman öldürüyorsun. Bunu yaparken tüm aksiyondan elin ayağın kesiliyor, aktif yaptığın tek şey nasıl çözerim diye düşünmek. Oyunun her kısmında sözde puzzle var, gereksiz uğraştırıyor bazıları.


    Aksiyon kısmı eğlenceliydi yalan yok, zorda oynamama rağmen zevkliydi fakat repair bot sisteminin kesinlikle yok olması gerek. Zar zor öldürüyorsun sırf gözünden kaçtı diye aynı robotlar repair olmuş full can ile yeniden saldırıyor. Bazı durumlarda çok can sıkıcı oluyor gerçekten.


    Open world pek open world değil aslında semi-open world. Genelde linear bir oyun, bu benim işime geldi yalan yok open world oyunlardan yıldım biraz.


    Hikaye çok daha iyi yazılabilirdi, çok fazla random olaylar yaşanıyor ve çok fazla ha? dedirtiyor insana. Genel olarak ortalama bir hikayesi vardı, çok bi şey beklemeyin.


    İngilizce oynadım, aktörler gayet iyi iş çıkarmış ben uyumlu buldum. Çoğu rusça öneriyor ama, deneyebilirsiniz isterseniz.


    Silah upg, bp bulma vs sistemi gayet zevkliydi. Her silah güçlü aslında, o yüzden tamamen kişinin seçimine kalmış oluyor bu hoşuma gitti.


    Boss fightlarını ben çok beğendim, benim hoşuma gitti açıkcası. Çok büyük bi şey yoktu ortada ama yine de hoşuma gitti, robotların tipleri güzeldi, fight zevkli geçti hepsinde.


    Save kısmı bazen çıldırtıyor adamı, puzzle geçiyorsun uğraşıp arkasına boss veriyor. Ölürsen puzzle dan öncesine atıyor hop bi daha uğraş. Bu ve bunun gibi şeyler yaşadım çok bazen alt f4 çekesi geliyor insanın.


    Adamların ilk oyunu o yüzden anlıyorum ama çooooook daha yüksek potansiyeli olan bir oyunmuş onu farkettim o potansiyeli DLC ile kullanırlar umarım.


    Benim skorum 6.5/10 - Bu fiyata almanızı tavsiye etmem ederi bizim TL ile 230-250 arası max. Game pass'de olduğu için tavsiyem game pass ile oynamanız olur. İyi eğlenceler herkese o/ tek spoiler vermeden inceleme yapmak istedim.





  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

    Eyvallah kardeşim, ince ayarlarını yapınca zevkli oluyor 😃


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

    Tüm görseller ve emeğin için teşekkür ediyorum. Atomic Heart (2023) [ANA KONU]  The World of Atomic Heart (Artbook)'un son halini buradan indirebilirsiniz.


    Forum saçmalarsa direkt link:


    Atomic Heart (2023) [ANA KONU]
    Atomic Heart (2023) [ANA KONU]mediafire
    The World of Atomic Heart (Artbook)
    https://www.mediafire.com/file/zbczyegndvtsjhj



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 23 Şubat 2023; 0:13:4 >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.