Şimdi Ara

'Attainable Net Data Rate' Max alabileceğim hız sürekli düşüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 ay öncesine kadar TTNet adsl 16mbps paketini kullanıyordum, sonrasında hattımı vdsle aktardım ve "Attainable Net Data Rate" yani max alabileceğim hız 76mbps yazınca 50mbps pakete geçiş yaptım. 1 ay sonra 69mbps ve bugün de 62mbps ye düştüğünü gördüm. Upload hızı da 31den 15e kadar düşmüş. Bunun net bir sebebi var mıdır veya altyapı-modem-kablo vs her şeyi kontrol mü etmeliyim? Yoksa sorun ISS den mi kaynaklıdır?


    Vdsl geçişi yaptıktan sonra TurkNet'e geçecektim fakat 16dan fazla hız veremiyoruz gibi sorun çıkartmışlardı. Gene de seneye taahhüdüm bittiğinde tekrar geçiş yapmayı deneyeceğim. TurkNet'te max hızı verdikleri için bu sorun oldukça kafama takıldı.


    Adsl iken verilerim

    "Attainable Net Data Rate" Max alabileceğim hız sürekli düşüyor?

    Vdsl aktarıp henüz paketimi değiştirmemişken

    (paketi 50ye yükselttiğimde de uzun bir süre max hız 75mbps civarıydı)

    "Attainable Net Data Rate" Max alabileceğim hız sürekli düşüyor?

    76-74-69 ve şuan ki hali 62 mbps

    "Attainable Net Data Rate" Max alabileceğim hız sürekli düşüyor?







  • Tesisatınızla ilgili vs. problem yok. Bağlı olduğunuz saha dolabınını iş yükü arttıkça kullanıcılara sağlayabileceği maksimum hız düşer. Normal yani durum. Vdsl de standart artık bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an kullandığım paketin yani 50nin altına düşerse veya ben direk Turknet'e geçip 75mbps alıyor olsaydım ne olacaktı acaba bunu merak ettim şimdi. Yoksa bahsettiğiniz yoğunluk her ne kadar fazla olsa da mevcut paketler dikkate alınıp bunlara göre belli bir düzenleme mi yapılıyor acaba. Bulunduğum bölge sürekli yeni binalar yapılan bir yer ve saha dolaplarını da oldukça sık görüyorum aslında. Fakat bu işin mekaniği bu ise alabileceğim en fazla hızı hiç bir zaman göremeyeceğim gibi gözüküyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.