Şimdi Ara

Auto King de tampon boyama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
27.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün kaskodan far temizliği için auto king e gittim mini onarım kapsamında.Anadolu sigorta karşılamıyormuş far temizliğini....ön tamponumda sağ ve solda sıyrıllar arka tamponda da rütuşluk yerler vardı...eleman oraları yapalım dedi..tamam dedim...mini onarım kapsamında ön tampon boyanacak ve araca rütuş yapılacak...araç vectra C.....araç önndenn kazalı falan denir mi sizce satarken tampon boyandığı için....

    farı da artık bi kaportacıya 25 liraya falan yaptıracam...güneş yanığı na benzer solmalar var...



  • Eski aracımın (ford connect) ön tampon sol köşesini ben de auto king de boyattırmıştım. Bendeki de sürtmeden dolayı çizikler vardı. 0 araç alırken takasa verdim. Adamlar aracımı incelerken kendim söylememe rağmen önemsemediler bile tamponu. Kısacası bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • tesekkürler...ben de bi sorun olacağını zannnetmiyorum ama bi sorayım dedim...peki 4 tane mini onarım hakkımız varmış kaskkoyu delmeden...4 mini hakkımı da kulllancaklar bu işlemler için...kasko art niyet arayıp sıkıntı çıkarır mı 4 ünün de kullanılması...yani sonuçta hakkımız yasal olmayan bişey yok..tamponun böyle bi işleme ihtiyacı var..
  • İçiniz rahat olsun. Sizin de dediğiniz gibi yılda 4 kez mini onarımdan yararlanılabilir. Kasko da bozulmaz. Mini onarım haricinde işlem yapılmaksızın bir dahaki seneye hasarsızlık indiriminden de yararlanabilirsiniz.
  • Detay bilgi: Mini onarım hizmetini barındıran her kasko poliçesi için ilgili kasko şirketi poliçeyi kestikten sonra Auto King'e belli bir miktar parayı ödüyor. Siz poliçe dönemi içinde ister gidip haklarınızı kullanın, ister kullanmayın, Auto King parasını zaten almış durumda. Yani mini onarım için riziko karşılayan şirket sigorta şirketi değil, Auto King'in kendisi..

    Peki Auto King nasıl para kazanıyor. Örnek: Ablamın arabası. 2007'de sıfır aldık, 5 yıldır hep kaskolu ve mini onarım var poliçede. Bi sürü ufak tefek vuruk oldu arabada, ama "boyanınca değeri düşer" mantığıyla ve "amaaan kim gidip randevu alıcak, sonra gidip arabayı bırakıp sanayiden işe gidicek, sonra da ertesi gün sanayiye gidip arabayı geri alıcak" üşengeçliği ile, yıllardır hiç kullanmadı haklarını. Bunun gibi bir sürü kişi var. Kişisel tahminim, mini onarım hizmetini barındıran poliçelerden en fazla %20'si gidiyordur Auto King'e.. Bu kadar az kişi gidince de, kullanılmayan haklardan kalan para direk kar oluyor.. ;)

    (Verdiğim yüzdesel sayılara takılmayın, sadece tahminim..)




  • bu sabah arracı bıraktım...kare kare aaracın fotolarını cekti.önceki çizikleri falan gösterdi veçekti.en son olarak km göstergesini çekti.güven verdiler vesselamm..bakalım yarın öğleden sonra sizi ararız dediler teslim için....hayırlısı
  • Far Temizliği kampanya: Grupanya - Fast Care
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastcare

    Far Temizliği kampanya: Grupanya - Fast Care

    Düşürün piyasayı anasını satayım az daha düşürün öldük,öldük...30TL'ye far temizliği yapıyor adamlar,kaç dakika uğraşıyorsun?15dk mı?Çoğu yer gibi çizik içinde bırakarak mı yapıyorsun?Millet de mal olunca aa 30tl ye far temizliyor gidip ona temizletelim diyor anlamıyor ki kaliteli hizmet nedir..Gerizekalı gerizekalı insanlarla muhattap oluyoruz sonra.Adama ücreti söylüyorum e anasının danasındaki yer 30 tl ye yapıyor diyor bende sktr git orada yaptır da gör diyorum.Arkadaş sen şanslı kişi oldun patlayacak,geçmiş olsun kişisel değil üstüne alınma.




  • 1.5 saat uğraşıyorum. Çizk içinde bırakmıyorum, yaptığım işin yanında garanti belgesi veriyorum. 1 yıl garantili... Kaliteli hizmet konusuna gelince far temizliği konusunda TRT'ye 2 sefer program yaptım. Oto Vizyon ve Süper Spor programlarında yayınlandı. İnternetten araştırırsanız görebilirsiniz kalitesini.
    İşin birde görülmeyen kısmı var bu arada. Farı söküp içeride gizli odaya götürüp bizimle aynı işi yapıp yerine takan adam 150 TL alıyor. Kaliteli hizmet bu değil. Bunun adı kazıkçılık, soygunculuk vs. Üstelik garanti bile vermiyorlar. Sözlü garantiye garanti demem ben bu arada belirteyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastcare

    1.5 saat uğraşıyorum. Çizk içinde bırakmıyorum, yaptığım işin yanında garanti belgesi veriyorum. 1 yıl garantili... Kaliteli hizmet konusuna gelince far temizliği konusunda TRT'ye 2 sefer program yaptım. Oto Vizyon ve Süper Spor programlarında yayınlandı. İnternetten araştırırsanız görebilirsiniz kalitesini.
    İşin birde görülmeyen kısmı var bu arada. Farı söküp içeride gizli odaya götürüp bizimle aynı işi yapıp yerine takan adam 150 TL alıyor. Kaliteli hizmet bu değil. Bunun adı kazıkçılık, soygunculuk vs. Üstelik garanti bile vermiyorlar. Sözlü garantiye garanti demem ben bu arada belirteyim.

    O kadar uğraşıyorsanız eyvallah,ele ayağa düştü bu hizmet,sizin sitede yazanlar işlemin düzeyinin yüksek olduğunu gösterir nitelikte.Dıştan far temizliği için far sökenler ayrı bir alem zaten,birde saklıyorlar heAllah aklı başı yerinde insanlarla karşılaştırsı ne diyeyim.Hele 150 TL alıyorsa da ayıp,bu iş garantisiz olmaz.Haklısın yazılı,imzalı garanti konusunda.Yine de piyasayı fazla düşürmemeni dilerim,ben normal ücret düzeyinden yapıyorum senin,indirimli olmayan hali yani.Senden uzağım zaten,beni ırgılayan bir durum yok ama bazı gerizekalılara sinirimden yazıvermişim.




  • Fiyat konusunda haklısınız. Ben normalde 60 TL'ye yapıyorum aynı şekilde. 30 TL'ye düşürme sebebim tamamen tanıtım amaçlı. Zaten o 30 TL'den komisyon kesiliyor ayrıca. Bize kalıyor 25 TL civarı birşey. Broşür, el ilanı gibi tanıtım materyallerim olmadığı için bu tarz tanıtım yoluna gidiyorum mecburen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fastcare

    Fiyat konusunda haklısınız. Ben normalde 60 TL'ye yapıyorum aynı şekilde. 30 TL'ye düşürme sebebim tamamen tanıtım amaçlı. Zaten o 30 TL'den komisyon kesiliyor ayrıca. Bize kalıyor 25 TL civarı birşey. Broşür, el ilanı gibi tanıtım materyallerim olmadığı için bu tarz tanıtım yoluna gidiyorum mecburen.

    Güzel taktiktir,Alalh yolunuzu açık etsin..Bereket versin...
  • aracı aldım ön tampon boyama benden tam not aldı..baya güzel olmuş.kaportada rütuş yapmamışlar.arka tamponda rütuş yapmışlar.aracı da dış yıkama yapmışlar...ellerine sağlık...

    dış boya koruma + detaylı iç temizlik ve koruma + motor temziliği ve koruma 450 fiyat verdiler...liste fiyatı 675 tl miş..çok geldi ne yalan söyeyim....kalsın dedim...

    yalnız aracın arıza lambası yanıyor ....abs ışığı sönmeden mi çalıştırdılar..ondan olur mu ki..aracın km si sabit sürülmemiş...bilgisayara bağlayıp silderecem yarın...
  • 2 hafta sonra 30 cm lik cizik bulunan aracımın ön tamponunu otoking e yaptıracağım. bu yorumlardan sonra merak ediyorum nasıl bir işçilik olacak. inşallah rengi tuttururlar.
  • Auto king nasıl arkadaşlar rütuşları, boyayı iyi yapıyor mu? Fark edilebiliyor mu? Benim ön tampon köşesi var, birde geçen gün marşpiyeli kaldırım sıyırdı. Aslında burası göze batmıyor yani yakından dikkatli bakınca belli oluyor ama yinede hiç çizik olmasa daha iyi. Ne kadara yaparlar acaba?
  • Sakın ha sakın boyatmayin 5 sene önce honda aracımın kaputunu boyadılar tam 3 kere yeniden boyattim onlara boya adına İnan berbat ötesi işçilikleri var gecen focus aracımın camurlukta göçük vardı büyük kasko ile görüştüm autoking e yaptırın ustalar degisti güzel iscilikleri var diye beni gene kandırdılar bı kısmı mini onarımdan geri kalanda elden 90 tl verecektim birazda isime geldi dışarıda 300 350 arası fiyat verdiler çünkü yaptık dediler gittim aracı almaya boyayı bırak fırına sokmayı sanki sokakta yapmış inanin sanayideki en kötü usta böyle boya atmaz onu geç bide baktım ki tamponda çatlak çatlak izler var yüzde yüz eminimki verirken yoktu tamponu cikarirken cok kasmislar oda onceden boyali oldugu icin kendini birakmis ortalık karışacaktı belli oldu gittim içerden servis müdürü falanda çağırdılar dedim bu ne rezillik siz bu boyayı begeniyormusunuz dediler zimpara çekelim düzelir çektiler Birşey değişmediği gibi birde tamponu bana yıkmaya çalıştılar iyice sert çıkınca dediler tamponu boyayalım dedim size birdaha bı halt vermem ben çıktım gittim serviste tanıdık bı arkadasim vardı servis müdürüde tanıdık şimdi tamponda camurlukta serviste boyada bu ilk defa basıma gelmedi bırakın tampon oyle kalsın İnan daha iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Plastik aksama bakmazlar değişmiş mi,boyanmış mı diye..Konu açılalı baya olmuş ama yazayım dedim.
  • kasko yaptırırken bu mini onarımı istemesek kasko fiyatında indirim olur mu?Bnede 4 yıldırt hiç faydalanmadım bu mini onarımdan madem öyle poliçede bu hakkım olmasın ne olur ki?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.