Şimdi Ara

Avea şaka gibisin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ve bugün Avea son mektubunu mail adresimi gönderdi tamı tamına 48 TL

    Kamu 300 Plus tarifesi kullanıyordum vede fatura kabarık gelince Avea Genç tarifesine çevirttim.. Hatta altını basa basa geçiş için bir ücret ödeyecek miyim diye? Hayır dedi sadece kullandığınız ücret için bir tane fatura çıkacak son kez dediler tamam diyerek kabul ettim..

    Ve şimdi mail adresimi açarak son faturamı görüyorum 48 TL'lik bir fatura göndermişler.. Son kez geçirelim demişler herhalde..

    Bakalım yarın iyi şekilde kavga edeceğim gibi..
     Avea şaka gibisin..







  • Genç tarifeye geçiş 20 tl imiş
  • Ne 20 TL si.. 21 TL yide geçiyor KDV ve Özel iletişim vergisini de katarsak..
  • Sitedeki tarife bilgilerinde yazıyor bunlar, dikkat biraz :) Faturalıdan faturasıza geçince ücret alıyorlar baya.


    Genç Avea'da bu ücret 30 liraymış. Şansınıza blgisiz bir iletişim merkezi çalışanına denk gelmişsiniz sanırım. Keşke MobilÖğrenci'ye geçseydiniz onun geçiş ücreti 20 liraymış.

    http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturasiz/genc_avea.shtml?pagemenu=tarifeler.faturasiz.gencavea

    Genç Avea Tarifesi'nin geçiş ücreti faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 30 TL'dir. Faturasız hatlardan geçişler ücretsizdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albus Dumbledore -- 10 Mart 2011; 8:27:25 >




  • Bendede kamu300 plusa geçiş için 10tl ücrete itiraz etmiştim.Avea m.h arayarak ücretsiz geçebilecegimi belirtmişti ama gelen faturada 10tl alındıgını gördüm.tekrar itiraz ettim baya ugraştırdılar ama iade edildi.En iyisi şikayet vara yazın hemen arıyorlar...
  • Telefonda görüştüğünüz kişi size ücret ödemeyeceksiniz dediyse itiraz eder ve iadesini alırsınız.
  • hocam kamu 300 plus sana yetmediyse bu genc avea sana hic yetmez. 30 tl yuklersen 120k her yöne vermek haricinde bi numarasi yok bence yanliş tarife secimi yapmişsin bu gençlik olayinda bence şu siralar en iyi vodafone var

    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cep-ozgur.php
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/genc-avantaj.php

    bu tarifeleri bi incele istersen




  • Zaten kullanmamak için Turkcell faturalı hattımı kullanmak için onu faturasız hatta çevirdim.. Evet 2-3 defa sordum ücret ödemiyorsunuz dedi vede kayıt altına alıyor muhabbeti yaptı konuşmamız.. Ben geçiş ücreti verecektim direk turkcell veya vodafone taşıma yapardım.. Birazdan arayacağım müşteri hizmetlerini..
  • hocam hem fatura kabarik geldi die kontorlüye gectim diyorsun hem sonra bilseydim turkcell veya vodafone a taşirdim diyorsun. turkcell zaten pahali .. bak verdim 2 tarife önerisi bi incele :)
  • Sanırım anlatamadım.. 2 tane numaram var biri Avea biri de Turkcell 2side faturalı vede kullanımıma göre paket seçip kullanıyordum.. Avea daki faturalı hattım paket fiyatına göre çok fazla gelince bende faturasız hatta çevirip Turkcell Faturalı hattımı kullanmaya devam ederim dedim..

    Ben diyorum ki 30 TL civarında geçiş ücreti olduğunu söyleselerdi.. Avea hattımı numara taşıma yaparak diğer operatörlere taşıyıp, Turkcell Fatıralı hattımı kullanmaya devam ederdim..Yani o gereksiz geçiş ücreti ödemezdim.. Umarım şimdi daha açıklayıcı olmuşumdur.. Biraz önce aradım dosya oluşturdular en kısa zamanda geri döneceğiz dediler.. Duruma göre haberdar ederim tekrar..
  • turkcellde hangi tarifeyi kullanıyorsun kardeş?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.