Şimdi Ara

Aylardır iş bulamıyorum! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
7.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Jocko Willink kullanıcısına yanıt

    Hocam 2 sene güvenlik işi yaptıkdan sonra nasıl yazılım sektörüne geçebildiniz ? Asıl mesleğiniz nedir tahsil diploama vs niz varmı ?

  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    nasıl dolar kazanılır başlık konu açmıştım orda karaladım bir şeyler.


    2 sene güvenlik işinde çalışırken bilg prog okudum.


    çalıştığım proje iyiydi full gece çalışıyordum, ordan okula geçiyordum

  • Jocko Willink kullanıcısına yanıt

    Benim arkadasimda saglik bakanliginda ozel guvenlik olarak calisiyor memmun hayatindan cay ocagina cay icmeye gittigimde biriside securitastan emekli olmustu.


    Habire is degistirmekte iyi degil orada burada surada calis sonu yok sabit bir isin ve maasin olmali demisti. Diger turlu hayatini kuramazsin emekli olana kadar calisacak bir isin olmali ssk primin eksiksiz yatmali.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 1 Nisan 2023; 15:18:15 >
  • farego kullanıcısına yanıt

    Lojistik arge merkezlerinde ne is yapacak ?


    Benide bir sigorta sirketi aradi hayat sigortasi vesaire satisi yapacakmisiz kendi musteri portfoyunu olusturacaksin %30 office %70 sahadan calisacaksin kadin sacma sapan sorular soruyor ik cilar oturdugu yerden demagoji yapiyor sanki mit bakanliga alacak alti ustu dandik ozel sektor pazartesi online gorusme randevusu verdi kapattim. Millet gecim derdinde umrunda olmaz kimsenin hayat sigortasi bilmem ne

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    üni oku memur ol

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    hocam kargo şirketlerinin aktarma merkezleri ve buna bağlı otomasyon süreçleri var. Bakım onarım vs. Ülkede lojistik çok aktif formda ve çalışıyor haliyle taleplerin doğduğunu düşünüyorum. İntnernetten başvuru yapmak ile gidip firmaya form doldurmak arasında da farklar olabiliyor.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Aga devir değişiyor mümkün olduğunca npc mesleklerden uzak kalmak lazım.

  • 33 yaşımdayım


    12 yıldır perakende sektöründe çalışıyorum.Mağazacalıkta yapmadığım iş kalmadı.Satış danışmanı, müşteri hizmetleri, müdür yardımcısı.En son dünyaca ünlü bir gsm firmasında süpervizör olarak çalıştım.Sabah 9 akşam 11'e kadar çalışmak bana yettiği için kendi istek ve arzumla istifa ettim.İstifa ettikten sonra bir çok firma ile görüştüm.Anlattıkları zaten süpervizör olarak mevcutta yaptığım işlerdi.İlk görüşmeler standart, bize kendinizi anlatın vs.Anlatıyorsun, herşey olumlu ama dönüş yok


    Şirketlerin ik taraflarını bir süre sonra geri aradığımda değerlendiriyoruz cevapları alıyorum.Fakat nedense hiçbir geri dönüş yok


    Ok'lense dahi şirket ile maaşı görüşmeye gittiğinde pazarlık yapıyorsun.Sanki kurbanlık alıyoruz


    Böyle saçma sapan durumlar var maalesef

  • hernos2 kullanıcısına yanıt

    Sirketten sirkete cok degisiyor galiba. Usta şu Almanya nitelikli elemanları bir toplasın da bundan, görürüm ben o patronları usta bulabilecekler mi makineleri calistiracak.

  • Jocko Willink kullanıcısına yanıt
    Tek maaşla olmaz bu iş
  • albequerr A kullanıcısına yanıt

    Gidenin yerine yenisi gelir 85 milyonluk ülkeyiz

  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

    Olmaz tabi o konuda adımlar atıcam ama en az 1 seneye ihtiyacım var.


    Uzmanı olmadığım işin freelance ‘ine girmem.

  • farego kullanıcısına yanıt

    ''Hocam kargoların ar ge merkezleri var. lojistik sektörünün iletişim kısmındaki adresten insan kaynakları departmanın mail adresini iste genelde ya da insan kaynalarından birilerine ulaşmaya çalış. Oraya aktif cv'ni gönder. Ne kadar başvuru yaparsan o kadar çok data havuzunda olursun.''


    Bu konuda yardımcı olabilir misin ? Pm den senin çalıştığın kargo şirketinin dediğin ik bölümünün mailini paylaşabilir misin ? Uzun süredir işsizim nasıl hareket etmeliyim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Baktım normal genel başvuru yapılabiliyor.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    istanbul'daysan göktürk'te aktarma merkezi var. Ve genel merkezi vadiistanbul'da iş başvurusu için form doldurmak istiyorum demen yeterli. Gerçekten yüz yüze ile online arasında çok fark oluyor. Bu her firma için geçerli.

  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    nitelikli elemanların yetişmesi kolay olmuyor. vasıfsız veya amele iş yapan çalışan yeri doldurulabilir ama ince kaynak işi yapanlar gibi ustaların yerini doldurmak daha zor. üstelik beden işi yapmadan, masa başı işleri hedefleyen yeni nesille bu iş çok daha zor.

  • dergul D kullanıcısına yanıt

    Mezunlar var ama iş yok adam nasıl tecrübe edinecek birileri yükselip başka servere geçsin alan açılsın herkes kazançlı çıkar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İhsanblack02 -- 2 Nisan 2023; 20:8:40 >
  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    sana da kolay cevaplar vermeyeceğim. aynı anda hem deneyim hemde iyi para kazanmak her zaman mümkün olmuyor. deneyim kazanmak için hayallerini ertelemek gerekiyor. bende herkesin iyi bir noktada hayata başlamasını isterim ama iş hayatı bu kadar kolay değil.

  • dergul D kullanıcısına yanıt

    Buradaki ziraat bankasindaki guvenlikle sohbet ettim memnun hayatindan tarih ogretmeniymis haftasonu tatil bayramda falan ek ikramiye yardim veriliyormus sabah 9 aksam 5 calisiyor aylik 2 bin lira yemek karti ve 5 yıl sonra kadroya geciyormussun şuan sozlesmeliymis.


    Is hayatinda zor bisey yok akrabasi ziraat genel mudurlukte saymanlikta calisiyormus onun torpiliyle girmis tek zor yani atm ye para yuklenirken bosaltilirken dikkatli olmak gerekiyormus eksik cikarsa kaybolursa bayagi ugrastiriyorlarmis.

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    tabi kitorpilin varsa iş hayatın zor birşey yoktur.

  • ozbey08 kullanıcısına yanıt

    bu arkadaş biraz haklı. bunu esnaflarda yapıyor. spot dedikleri arada sırada gelen ürünleri veya yiyecekleri esnaflar depoluyor dükkanlarına, tüm mağazalardan kalkınca satışa koyuyolar. örneğin 3 liralık ABC gofretini 5 liraya satıyor. bu resimdeki tahtamsı şeyide alıp 50 TL'ye satabiliyolar. altına bitane saçma sapan etiket veya resim koyarsan ürün marka oluyor zaten .

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.