Şimdi Ara

Aylık lens kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar herkese,

    Gözlerimin ikiside 0.75 miyop. 2 sene Bousch&Lomb Purevision kullandım. Aylık lenslerdi, taktıktan 15 gün sonra çıkartıp 1 gün gözlerimi dinlendiriyordum ardından 15 gün daha kullanıp atıyordum. Bazen 30 gün hiç çıkartmadığım oluyordu. Kısacası bu tarz bi lens arıyorum. Çünkü 1.5 Senedir lens kullanmıyorum lens şimdi tekrar almak istiyorum. Biraz araştırdım yine aynı markanın Purevision 2 HD versiyonu çıkmış. Acaba bu lensi kullanan var mı ? Yine eski kullandığım gibi 30 gün kullanabilir miyim ? Birde lens satın almak için önerebileceğiniz site var mı güvenilir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluxe -- 6 Ocak 2015; 22:27:03 >



  • Lensmarketi cok tavsiye ediyorlar. 0.75 icin gozune birsey yapistirmamani tavsiye ediyorum ben de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız aslında ama özellikle gece çok sıkıntı oluyor gözlük kullanamayan birisiyim sağda solda kayboluyor o yüzden lens alacağım. Cevabınız için teşekkürler.
  • Aylık lens falana bana pek güvenilir gelmiyor. Sonuçta oksijen geçirgenliği olan lens olsa bile günlük temizlenmeye ihtiyaç var diye düşünüyorum. Ayrıca gece yattığınızda lensiniz korneanıza baskı yapıyor buda damarlanmalara sebep oluyormuş. Dediğiniz marka kaliteli bir marka ama yinede siz geceleri çıkartın. Aksi halde damarlanma sorunuyla karşı karşıya kalırsınız. Gözlerinizin beyazı yavaş yavaş kırmızılaşmaya başlar. Bu kırmızılaşmanında tedavisi yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Puhahahaha

    Aylık lens falana bana pek güvenilir gelmiyor. Sonuçta oksijen geçirgenliği olan lens olsa bile günlük temizlenmeye ihtiyaç var diye düşünüyorum. Ayrıca gece yattığınızda lensiniz korneanıza baskı yapıyor buda damarlanmalara sebep oluyormuş. Dediğiniz marka kaliteli bir marka ama yinede siz geceleri çıkartın. Aksi halde damarlanma sorunuyla karşı karşıya kalırsınız. Gözlerinizin beyazı yavaş yavaş kırmızılaşmaya başlar. Bu kırmızılaşmanında tedavisi yok.


    Cevap için teşekkür ederim. Aynen dediğiniz problem benim gözlerde var. Eski lensim purevision biraz kalın bir lensti ve tecrübesizlikten gözlerimde damarlanma oluştu, lensleri kullanmayı bıraktıktan sonra birazcık azalsada kalıcı olarak kaldı. Şimdi tedavisini araştırıyorum inşallah düzeltilebilir yada en aza indirgenebilir. Aylık lens alıp hiç çıkarmadan kullanmaktan vazgeçtim. Alsam bile geceleri çıkartırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluxe -- 31 Ocak 2015; 23:09:04 >




  • günlük biraz uğraşlı olsada en iyisi

    ayrıca doktorunun önerisine göre almanı tavsiye ediyorum kendi kafana göre 1 siteden alma gözlerin belki artık uygun degildir lense bi muayene ol sonra kullan derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.