Şimdi Ara

Aynasız kamera tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar ,

    Uzun zamandır aklımı kurcalayan bir türlü doğru modele karar veremediğim için aynasız kamera konusunda sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Öncelikle canon 600d-750d ve en son 80d kullandım. bu kameralarla kullandığım lens 1.8 50 mm kit lensler ve 17-50 tamron. Kamera ve lensler çok büyük ve ağır geldiği için aynasıza geçiş yapma kararı aldım.

    3000-4000 tl civarı sıfır veya temiz ikinci el bir makina alma düşüncem var. en azından 750d - tamron 17-50 keskinliğini netliğimi verebilecek bir makina arayışındayım. video ile işim yok.
    a6000 veya a6300 - omd mark iii veya fuji xt1 veya xt2 yi inceledim fakat beklentilerimi karşılamayacaklarını düşünüyorım.

    aynasız kamera ve lens tavsiyelerinizi yazarsanır çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Eos m6 kullanıyorum. 600d yi aratmıyor. Tavsiye ederim. M5 yada m50 ye de bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fujifilm x-t1 ve x-t2 sizin ne gibi beklentilerinizi karşılamıyor? veya ne gibi beklentileriniz var bu makineler ile alamadığınız?
  • ism72 İ kullanıcısına yanıt
    merhaba çok teşekkür ederim , m50 alınabilir gibi duruyor aslında. siz 15-45 kit lensi mi kullanıyorsunuz ? sizce kit lensten yeterince performans alabilir miyim ? uygun fiyatlı 2.8 diyaframlı lens yok sanırım canonda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mageji kullanıcısına yanıt
    hocam aslında xt1 ve xt10 a haksızlık yapmış olabilirm . sadece kit lens 18-55 3.5-6 beni tatmin etmeyeceğini düşündüm. lens çeşitlilişi baya fazla ama aynasız kamera aldığımda tek bir lens ile kullanmak istiyorum aslında.daha detaylı araştırdığımda aslında uygun fiyatlı 18-55 2.8 lens bulabileceğimi gördüm.



    sizce xt1 + 18-55 , 2.8 lens beni tatmin eder mi ? genelde geniş açı sokak manzara fotoları , nadir de olsa portre çekiyorum. çok teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18-55mm f2.8 lens piyasada alacağınız en keskin kit lens zaten tatmin etmemesi için bir neden yok?
    diğer aynasızlar arasında daha kaliteli bir kit lens de yok zaten bu sınıfta.
  • mageji kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim :) hemen araştırıryorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilcry kullanıcısına yanıt
    Body olarak aldım. Eski eos m den kalan 22f2 ve 18-55 var. Sadece 22f2 ile kullanıyorum şimdilik. Çapraz çantaya giriyor. 18-55 i uzun zamandır yanıma almadım.



    Sabit 2.8 diyaframlı bir lens bekliyorum bende. Adaptör le büyük lensleri takması da zevkli oluyor. Adaptörü ebayden çok ucuza almıştım yıllar önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon kullanıcısı aynasız da eosM den başkasıyla konfor bulmaz . EosM ler bütün canon aksesuarlarını sorunsuz kullanır . ikinci parti aksesuarı vardır . Alıştığı bütün işlemleri ufak makine menüsünde bulur . bütün canon objektifleri tanır , tanıtma imkanı vardır . EosM in Tek kusuru amatör kullanıci için dizayn edilmiştir . Profesyonel kullanmaz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.