Şimdi Ara

Bakan Koca'dan çok tartışılacak PCR testi kararı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
3
Favori
11.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Dostum Covid 19 testlerinizin üstünde Biyo-Yıkın (Bio-Hazard) simgesini görebilmek için porofosor doktor olmaya gerek yok. Bizde yalan olmaz, belge olur:

    Bakan Koca'dan çok tartışılacak PCR testi kararı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • efendi_24 kullanıcısına yanıt

    Tek ölüm sebebi bu demedim ki ?


    Verdiğim örnek üzerinden yürüdün muhtemelen adam hastaneye serum taktırıp iğne yaptırmaya gitmişti test yaptılar pozitif çıktı 2 gün sonra öldü.


    Tamam konyada yaşıyorum gel misafirim ol grubun içine sokacağım senle diğer arkadaşı

  • Vallahi gösterdiğin şey o kadar anlamsız ki ne amaçla oraya konulmuş ondan bile haberin yok. Sen böyle devam et dostum dünyadan senin gibi tiplerin bir an önce silinmesi lazım. Belki inanmadığın covid buna vesile olur.

  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Covid testi üzerinde Biyo-Yıkın simgesi konulmuş sen hala "ne amaçla oraya konulmuş" mu diyorsun :)

    Hm Covid'in beni öldürmesini bekliyorsun demek :) senin gibi çook kişi cıktı covid olup hastanede entübe olacaksın gibi şeyler dedi, 2 yıldır öyle bişe olmadı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevremde kovid yüzünden gencecik yaşında rahmetli olan insanlar var sen neyden bahsediyorsun? Başına gelmedikçe anlayacak tiplerden değilsin belli de alakasız saçma bilgiler verip milletin aklını karıştırma bari.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Covid patırtısı kopmadan önce de gencecik kişiler modern tıppın açıklayamadığı hastalıklardan ölüyordu, şimdi Covid diye bir dönemde gencecik kişler ölünce "kovid yüzünden" diyorsun, heh oldu! Bu arada rahmetli olmak eylemi Arapça'dır, Türkçesi ölmektir.

    Covid başına gelecek diyerek diretiyorsun demek? Hani nerde Covid, 2 yıldır başıma gelmedi. covid'in 2 gelme yolunu söyleyeyim. 1 covid testi 2 covid aşısı cunku ancak bu ikisi gövdenin içine giriyor, sıvı bırakıyor. Başka yolla covid movid gelmez. başka nedenlerden ölenlere covid yüzünden öldü demeniz de direkt kandırmaca. Budur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • la adamın covidten öldüğü belli doktor tanısı var şimdi ne alakası var herkes bir şekilde ölecek muhabbetiyle. Allah kör cehaletten hatta İlber Ortaylının dediği gibi senin gibi bir halt bildiğini zanneden cahillerden korusun herkesi. Senin covid olmanda umurumda değil yeter ki pis mikrobunu masumlara bulaştırma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Doktor ölenlerin belli bi oranını covidten öldü diye raporlamak zorunda, üstten gelen komut, iş tanımı, yönerge geregi. Kağıt üstü salgını gerçek salgın sanmayı sürdür sen.

    Senin covid olmanda umurumda değil demişsin, senin neye aldırış ettiğini önemsemiyorum ki :) Mikrobu masumlara bulaştırma demişsin. Öncelikle masum sözü Arapçadır. "Suçsuz" Türkçesidir. Suçsuzlara covid bulaştırma diyorsun. İyi de bende Covid mikrobu olduğunu nerden biliyorsun :) covid'in bulaştırılabilir birşey olduğunu Modern Tıp öğretilerinden biliyorsun iyi de onun bulaşıcı mikrop teorisi olduğunu biliyor musun ? Teoriyi alıp gerçekmiş gibi laga luga yapıyorsun.

    Bu arada mesajında masum 'un dışında gereksiz daha biçok Arapça sözcük var: alaka, muhabbet, cehalet, hatta, halt, umur. Biraz Türkçe kullan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi de memleketin doktorlarını zan altında bırakıyorsun. 40 yaşlarında senin gibi aşı karşıtı bu hastalığa inanmayan tanıdığım vardı covid den RAHMETLİ olunca eşinin çocuklarının ağlamaları ne yaptık biz neden bu aşıyı yaptırmadık diye söylemleri hala aklımda ama son pişmanlık fayda etmiyor işte. Başa gelmedikçe anlayacak tipten değilsin belli Allah eşine çocuğuna yakınlarına sabır versin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkcirak C kullanıcısına yanıt
    Memleket değil, ülke.
    Zan değil, sanı, kuşku
    Fayda değil yarar.
    Sabır değil "acıya katlanma gücü", dayanç
    Allah değil, tanrı.
    halâ değil "yine de"

    Daha Türkçe konuşamıyorsun, aşı adı altında yürütülen mRNA sıvılı genetik operasyonunun propagandasını yapmaya calışıyorsun :)

    Doktorların bi görev tanımı vardır. Herkesin işi gereği bir görev tanımı, işten istenenleri vardır. Bir kişinin ölüm belgesini hastane yönetimi yazıyor. Herşeye pozitif veren bi PCR testi, göstermelik yapılır, pozitif verdi diye belgesi eklenir, kişi ölünce de ölüm nedeni Covid yazılır işte böylesine kolay bişeyden dokunaklı covid öyküleri anlatıyorsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayda şimdi de türkçe öğretmeni kesildi başımıza. Eğitimlerimizi ya da mesleklerimizi karşılaştırırsak altta kalırsın emin ol. Şimdi de doktorlar yetmedi memleketin hastanelerini zan altında bırakıyor. Ama böyle korkak adamlar azıcık başları ağrısa o hastanelere doktorlara koşa koşa giderler. İki yüzlülük başka bir şey değil. mrrna dan tırsıyorsan ki (dünya bunu kabul etmiş sen kimsin küçük aklınla yorum yapıyorsun derler adama) sinovakı, turkovakı mevcut ama yok sen onlarada bir şey bulursun. Allahtan memleketimin çoğu insanı senin gibi yarı bilgili cahil değilde önlemlerini alıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.