Şimdi Ara

bakarmısınız.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar k2 ye gizli sorumun cevabını unuttugum için bir ticket attım aldıgım kens nosu kredi kart son 4 nosu gönderdim ve gelen cevap sizlerde fikirlerinizi belirtirmisiniz bi umut varmı gizli soru cevabını verirlermi?

    Thank you for contacting Knight Online Customer Support. Unfortunately, I am unable to resolve this issue personally and must escalate it to another department for further review. Rest assured that your issue will be addressed and a response given as quickly as possible. I apologize for any inconvenience this may have caused and thank you for your patience as we work to resolve this matter.

    Regards,

    Şövalyeyle internet üzerinde müşteri desteğine temas kurmak için sana teşekkür ederim. Maalesef, ben, şahsen bu çıkışa karar veremem, ve daha fazla için başka bir bölüme onun, incelediğini yaymalıyım. Kalan, senin çıkışının, hitap edilecek olduğunu garanti etti, ve bir yanıt, öyle çabukça öyle mümkün verdi. Ben, özür dilerim, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olmuş olabilir, ve bizim, bu meseleye karar vermeye çalıştığımız gibi senin sabrın için sana teşekkür edebilir.

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ork_efendis -- 14 Aralık 2008; 18:55:40 >







  • Ticket atarken yanlış departmanı seçmişsin sanırım. İlgili departmana iletmişler. Yakında 2. bi cevap gelir.
  • zaten dogru yere gitmiş olsaydı olumsuz bir cevap gelirdi herhalde
  • Dostum bu oto cevap. Böyle durumlarda zaten hep bi üst departmana yönlendirirler. Sorun yok yani ikinci bi cevap gelecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.