Şimdi Ara

Bakaya cezası hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün kısa dönem kasım celbine başvurmak için askerlik şubesine gittim fakat zaten ağustos için yerimin belli olduğunu ve sevki kaçırdığım için bakaya kaldığımı söylediler. E-devletten daha önce ve hala kontrol etmeme rağmen "Hakkınızda herhangi bir sınıflandırma sonucu bulunmamaktadır." yazdığı için ben henüz yoklamam yapılmamış biliyordum. Bu yüzden yoklama yaptırmak için gitmiştim bugün zaten şubeye. Ne bir tebliğ yapıldı ne de e-devlet sisteminde gözüküyorum. Fakat bakaya kaldığım için ceza ödeyecekmişim bir de. Ben bu cezaya itiraz edemez miyim? 2. olarak hemen teslim olsam acemi birliğinde kimse olmayacak muhtemelen, herkes usta birliğine geçmiş olacak. Bu durum için ne yapmamı önerirsiniz?



  • itiraz et ödeme, çünkü cezalar kaldırıldı. birliğine teslim olmadan önce bedelli çıktıysa gitmek zorunda değilsin diye biliyorum
  • avianca kullanıcısına yanıt
    Hocam 1994 doğumluyum. Yaştan dolayı bedelli denk gelmiyor zaten. Benim sıkıntım hiç bir şekilde e-devlet sisteminde gözükmemem. Kazayla şubeden öğrenmiş oldum yerimi. Ona da kısa dönem kasım celbine yoklama yaptırmak için gitmiştim.

    Edit: Bakaya cezası hakkında

    Sürekli bu hatayı alıyorum uzun süredir. Zaten hiç değişmedi hep aynı hata. Hem er sınıflandırma hem de yedek subay sınıflandırma ikisine de bakıyorum e-devletten. Ağustos celbi için herhangi bir başvuruda da bulunmamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolution -- 29 Ağustos 2018; 1:34:29 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.