Şimdi Ara

Bankaların Kart Aidatlarını İade Teklifleri (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
32
Favori
12.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denetleme.1314


    quote:

    Orijinalden alıntı: Denetleme.1314


    quote:

    Orijinalden alıntı: halilcc

    Geçen yıl garanti den iade istedim ilk aşamada iade etmediler kartı kapatın o zaman dediğim de mh temsilcisi kart kullanım ücreti kesildikten sonra kartı kullanmışsınız iptal ederseniz iade olmaz demişti gerçi sonra iade etmişlerdi. Sizin de dediğiniz gibi ise dikkat edilmesi gereken kart aidatı alındığı günden sonra kartı hiç kullanmadan iptal ettirmek. Ekstrenin son günü bu ücret yansıyor geçen yıl hangi aya yansımış ise o ay hesap kesiminden sonra kartı kullanmayıp önce iade sonra iptal talebi ile bu iş çözülür.

    Evet dogru bana TBB den cevap geldi .Aidat yansidiktan sonra karti kullanmissiniz diye onun icin RED edildi

    Aidat yansidiktan sonra kullanmayin ki hak iddia edebilesin

    benimde teb bonus kartıma yıllık kart ücreti yansıtmışlar iade istedim %50 iade yapalım dedi veya 6 ay 500 tl harcama sözü ve 12 ay kapatmama sözüne tamamını bonus olarak yükleyelim dedi
    bende kabul etmedim kapatın dedim
    kart ücretini 09.03.2016 tarihinde yansıtmışlar o tarihten sonra hiç alışveriş yapmadım
    tbb ye başvursam geri alabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Garanti bonus yıllardır kullanıyorum. Her sene aidat konusunda uğraştırırlar. Sonunda da son yıllarda 1 yıl kullanma sözü ile geri iade ediyorlardı.
    Bu ay 95 tl kesmişler aradım istemiyorum aidat kesilmesini dedim. Hattaki kişi 50 tl bonus verebiliriz dedi. Olmaz alınması istemiyorum dedim. Olmaz dedi.
    Her zamanki gibi kartımı iptal edin o zaman dedim. Hemen iptal kaydınızı alıyorum dedi. Ondan sonra bir yıl önceki sözünüz daha bitmemiş onun da cezası çıkar dedi. Biraz bekleyin sonra iptal edin dedi. Gerek yok şimdi iptal edin dedim. Kaydı aldı.

    Bekledim aramadılar. Kendileri bilir. 7 gün iptal süresi var. Etmezlerse bddkya şikayet edip cezaya çarptırılmalarına sebebiyet verebiliyorsun.
    Maaşımın yattığı vakıfbank world kart hazırda tutuyordu banka yollayın dedim. Şirketle anlaşma gereği aidatta yok.
    Bonusta taksitlerim vardı onları takip edeceğiz artık.

    3-5 kuruş için müşterisini kaybetmeye hazır olan firmalar kendi müşteriyi kaybeder.




  • halilcc kullanıcısına yanıt
    Bugun genel mudurlukten aradilar aidatsiz kart verelim falan diye eger aidat iadesi yapmiyorsaniz hicbirsey istemiyorum kartimi iptal edin dedim 7 gune iptal olur dedi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Herkes bizim gibi iptal ettirse geri adım atarlar.
  • yapı kredi 3 ayda 1150 TL harcama sözüne iade etti ertesi gün yatırdı geri 75 TL yi
  • halilcc kullanıcısına yanıt
    İptal talebini onayladıktan sonra dun aksam isbank in sitesinden sırf kart aidatı ısrarı yüzünden kartımı iptal ettirdigimi belirten bir mail de attım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin613 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Nasıl geri alabildiniz aidatı? Benimde Maximum 49tl kesilmiş.

    Edit: Sanırım geri alamamışsınız kapattırmışsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erennavas -- 17 Mart 2016; 22:14:49 >
  • İş Bankası Maximiles 10 saniye içinde iade ediyorlar 3 yıldır Allah nazardan korusun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erennavas

    Hocam Nasıl geri alabildiniz aidatı? Benimde Maximum 49tl kesilmiş.

    Edit: Sanırım geri alamamışsınız kapattırmışsınız

    Evet hocam alamadım maalesef... geçmiş yıllarda hic itiraz etmezlerdi bu yıl da inat etmişler almak icin o parayı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aidatsız kart kullanıyorum. Aidatlı kullandıklarımlada problem olmuyor geri iade ediyorlar ama herhalde teb kadar inatçı görmedim. Adamlar uğraştırıyor sadece.

    İşbankta ise 2-3 yıldır geri alıyorum. Telefon ediyorum, kart aidatı kesilmiş geri iade edebilir misiniz diye onlarda tabiki diyor ve bitiyor. Aman nazar değmesin.

    igaranti kartım var onda ödeyeceğimi bile bile aldım ama bonus falan veriyorsa kapatmamaya yaparım
  • Dün 93 liralik iş bankasi maximum maximiles kredi kartimin aidat iadesi için şubeme gittim. Ki her sene dilekçe verip sorgusuz sualsiz iade ederlerdi. Bireyseldeki bayan otm ödeme talimati varm mi gibi şeyler sordu bilgisayardan bir cikti aldi mudure götürdü orda birşeyler konuştular. Geldi bana siz millerden maxi puanlarda yararlaniyorsunuz bu seferde iade edelim fakat seneye iade olamayabilir dedi.
    Bende siz kendi cebinizden mi veriyorsunuz hele sene bi gelsin ozaman tekrar görüşürüz dedim çıktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş bankası kart aidatı olarak kaç kere aldı ve gidip şubeye itiraz etmeme rağmenn geri vermediler. Sözde devlet kart aidatını kaldırmamış mıydı ? Ben mi yanlış biliyorum!!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeynep8507

    İş bankası kart aidatı olarak kaç kere aldı ve gidip şubeye itiraz etmeme rağmenn geri vermediler. Sözde devlet kart aidatını kaldırmamış mıydı ? Ben mi yanlış biliyorum!!!

    TBB diyor ki (basvuruma cevap)aidat yansidiktan sonra karti kullanmissiniz basvuruyu kabul edemeyiz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb ile beraber Teb Bonus Platinium kart geldi. Anlam veremedim talebim dışında gelen bu karta. Müşteri hizmetlerini aradığımda kartı kullanmam için beni ikna etti ve kart aidatını yıl içinde fazlasıyla bonuslardan çıkaracağımı söyledi. Bu görüşme 2016 Ocak ayında oldu.

    Daha kartı kullanalı 2 ay olmuştu ki 120 tl aidat yansıtmış Teb.

    Hemen aradım ancak iade edemeyiz nakit ihtiyacınız varsa nakit verelim dediler. Kabul etmedim. Kart ücretini hiçbir şekilde iade edemeyeceğini defalarca söylediler. Ben de iptal edin öyleyse dedim. Size özel 60 tl hemen iade edebiliriz dediler. ( 2 ay içerisinde 46 tl bonus kazanmıştım , muhtemelen yıl sonuna kadar daha fazla bonus kazandıracak gibi bu kart bana ) ben de 60 tl iadeyi kabul ettim. Şu an 14 tl zarardayım bonusları hesaba katarsak ama daha önümde bugünden itibaren 1 yıl var yeni aidat dönemi için. Seneye de kart avantajsız düşüncem olursa onlar aidat kesmeden iptal ederim belki.


    * İş bankası bankamatik karttan kestiği 54 tlyi malesef iptal etmedi.




  • World kart 3 ay içinde 750 tl harcama sözüne aidatı iptal etti.
  • YKB her sene aidatı iade ederdi bu sene etmedi. Gittim THH'ye verdim, karar lehime çıktı. 15-16 TL civarında burdan masrafları oldu. THH kararından sonra 2 ay kadar Mahkemeye itiraz ettilerse diye bekledim. Ardından ne zaman iade edeceksiniz diye aradım, iade etmiyoruz dediler. Bu cevap üzerine karar için icra başlattım. Burdan da icra masrafı ve avukat ücreti ödediler.

    Garanti kredi kartı ücretini iade etmeyince kartı kapattırıp THH'ye verdim. Onda da karar lehime çıktı. Güzellikle parayı istedim, yok elden veremeyiz, yok hesap açacakmışım oraya yatıracaklarmış. Yahu ben size ödemeyi tıkır tıkır yaparken iyidi değil mi dedim. Gittim onu da icraya verdim. Bir de onlara icra masrafı ve avukat ücreti çıktı.

    En son Parafly'a kart ücreti gelmiş. Onlarda iade etmedi. Onu da THH'ye verdim, sonucu bekliyorum.

    Anlamıyorum dertleri ne?
  • mahapurusha kullanıcısına yanıt
    Hocam YKB ve Garanti için lehinize olan kararları için ne zaman başvuru yaptınız ve karar ne zaman alındı? Bildiğim kadarıyla şuanda THH leri kk aidatları için başvuru kabul etmiyor.
  • erenun E kullanıcısına yanıt
    Daha 2 hafta önce Parafly için başvurdum.

    Yanlış hatırlamıyorsam Aralık ayında başvurmuştum iki kart için de. THH'nin başvuruyu kabul etmeme gibi bir seçeneği yok.
  • Arkadaslar bir sorum olcak 2014 de thh ne garantinin kart aidati icin basvurmustum bugun karar kagidi geldi kararda red karari yani bankayi hakli buldu.. sorum ise simdi ben herhangi bir ucret odeyecekmiyim yani vekalet avukat vs. Parasi icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapıkredi WorldCard Gold kredi kartımdan yıllık hesap ücreti 1OO Tl kesmişlerdi, MH'yi aradım. Yıllardır müşterisi olduğum için iade edileceğini söyledi, ertesi gün para yatmıştı. Teşekkürler YAPIKREDİ
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.