Şimdi Ara

Bankanın zorla fahiş fiyata sattığı kaskonun değişikliğini kabul etmiyor, var mı bir yolu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Banka kredi nedeniyle zorla sattığı kaskoyu nasıl iptal ettirip başka yerden yaptırabilirim. Bilgi sahibi olan var mı? 2 katı para almışlar, başka yerden yaptırayım diyorum kabul etmiyor ve iptalde etmiyorlar, bilgi sahibi arkadaşlar tecrübesini paylaşabilir mi?




  • Evet var hocam, banka ilgili mevzuat gereği size zorla kasko satamaz. Satması halinde iptali mümkündür, bunun iki yolu mevcuttur.
    Forum konumuzda bir arkadaşımıza yardımcı olduk, mesajını şuradadır. Özel mesaj ilettim, dönüş yaparsanız yardımcı olalım.

    Bankaların, bayilerin, finans kuruluşlarının zorla sattığı kasko poliçelerin üzerinde rehin şerhi olsa dahi iptali mümkündür, yasal mevzuatta zorla satış yasaklanmıştır.
  • Ayrıca süreç sancılı değildir, gerek bayilerden ve gerekse bankalardan hızlı bir şekilde kasko iptal işlemlerini sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktayız.
  • Ben kendim sigortacıyım. 2022 aralıkta araç aldım. 11.400₺ ye kasko yaptılar. Yaklaşık 5 ay sonra kendim 5.700₺ ye kasko kestim. Daini mürtehin ekleyerek. Banka asla iptal etmedi. Şikayetvara yazdım genel müdürlüğe yazdım dibine kadar zorladım. Terörist gibiler. 5.700₺ ye kestiğim kasko 11.400₺ ye yaptıkları kaskodan daha dolu teminatlı idi.

  • SigortaTower kullanıcısına yanıt

    @SigortaTower Erol bey yazdıklarımdan sonra bana ulaştı, iyikide ulaştı, dün yapıştık yakalarına, bugün akşama doğru iptal smsi geldi. Ziraat Bankasındaki iptal etmeyen çalışan arkadaşın vites geçişi harikaydı bu arada. Bankanın 17bine yaptığı kaskoyu 9,500e halletmesi çok daha iyi oldu, keçili site 12 diyordu, buda iyi oldu. Hasılı kelam paramız cebimizde kaldı tekrar sağolun varolun Erol bey, @SigortaTower .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.