Şimdi Ara

Basbakanin Danismani Ak Partinin Neden Yolsuzluk-Hirsizlik Yaptigini Acikladi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir öğrenci, Batı’da yolsuzluk iddiasında bile siyasilerin istifa ettiğini; ancak bunu Turkiye'de normal gibi göstermesine tepki gösterince Başbakan Başdanışmanı, “Bu siyasi bir tercihtir. Belçika’da bir darbe tehlikesi yok. Ama Türkiye’de var.” diye cevap vermekle yetindi.
    Yani akp hirsizligi darbe tehlikesi oldugu icin yapiyor.

    Yunanistan isgalindeki Turk adalari hakkindaki itiraf.

    Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Yunanistan’ın ‘fiili’ durum oluşturduğu ancak bu adalarda egemenlik hakkının Türkiye’ye ait olduğunu söyledi.
    MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Ege’de 16 Türk adasına Yunanistan’ın hakim olduğu yönündeki iddiaları gündeme getirdi. Bulut, “İzmir’in karşısındaki adalara Yunanlıların hakim olduğu, bayraklarını astıklarını basından okumaktayız. Bu konuyu açıklar mısınız Genel Kurula?” diye sordu.
    FİİLİ İŞGAL VAR
    Bakan Yılmaz, söz konusu adaların Lozan ve Paris Antlaşması ile Yunanistan’a devredilmediğini söyledi. ‘Bu ada, adacık ve kayalıkların egemenliği Osmanlı İmparatorluğu’ndan Türkiye Cumhuriyeti’ne halefiyet yoluyla intikal etmiştir’ diyen Bakan, 16 ada krizini şöyle özetledi:
    “Antlaşmalarla gerçekleştirilen bu düzenlemeye karşılık Egaydaak’ların bir kısmı üzerinde, başından beri ama ta Osmanlı’dan bugüne gelinceye kadar bir Yunanistan’ın fiili uygulamaları vardır. Ancak fiili devlet uygulamaları onların yasal, hukuki statülerini değiştirmez.”

    Bu siyaset'e desdek veren neyin kafasini yasiyor sasip kaliyorum.







  • adamların vatan millet umurlarında değil.kendileri yiyiyor içiyor,halkıda saçma sapan rakamlarla zengin gösterip mutlu hissettirmeye çalışıyor.Yok efendim pkk askerlerimizi şehit etmiş,yunan adalarımızı işgal etmiş umurlarında değil.Bunlardan herhangi birini dinlerken yemin ederim midem bulanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.