Şimdi Ara

Başlangıç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba;

    Arkadaşlar ben 0'dan kendi emeklerimle yazılım öğrenmeyi amaçlıyorum.İnternette araştırdım ama tam anlamıyla anlayıp aradığım cevabı bulamadım.C# ile başlamayı düşünyordum Java'nın daha etkin olduğunu okudum.Ben daha önce yazılımla hiç ilgilenmemiş birisiyim.Genel olarak hedefim oyun sektöründe birşeyler yapmak istiyorum.Ama nerden başlamalıyım,ne üzerinden ilerlemeliyim.Visual Studio kurup C# başlangıç seviyesine bakmaya başlamıştım 1-2 gündür bana şurdan başla en iyisi böyle olur diyebileceğiniz bi nokta varsa çok memnun olurum.



  • Dr.com.tr de bol miktar da kitap mevcut. Bence oyun veya web vs gibi uzmanlik secmeden once temel progralama pratiklerini halletmelisin. Donguler kosullar algoritma gibi. Bunun icin dr.com.tr ve acikakademi.com tavsiye ederim. Dil olayina da yakilma c# olur java olur python olur bunlarin pek oyle bir birbirlerine üstünlüğü yok. Once bir kod yazmaya basla gerisi gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VİSUAL BASİC İLE BAŞLA DERİM ;)
  • deniz caliskan kullanıcısına yanıt
    HATTTA SANA ŞU KİTAPLARI ÖNEREYİM :
    1.http://www.dr.com.tr/Kitap/Algoritma/Kadir-Camoglu/Egitim-Basvuru/Bilgisayar/urunno=0000000360114
    2.http://www.dr.com.tr/Kitap/Programcilik-Mantigi/Kerem-Koseoglu/Egitim-Basvuru/Bilgisayar/urunno=0000000160095
    3.http://www.dr.com.tr/Kitap/Algoritma-Gelistirme-ve-Veri-Yapilari/Bulent-Cobanoglu/Bilim/Matematik/urunno=0000000226971
  • Çok teşekkür ederim bir bakayım önerilerinize
  • simpson1337 S kullanıcısına yanıt
    Çünkü visual basic'in yazılış amacı iş adamları tarafından bile yazılabilecek bir programlama dili yaratmak, bizde birinci dönem vb gördük ve diğer dillere göre nazaran çok kolay :) , önerdiğim kitaplardan 1'incisi ve 3'üncüsü bizim prof'un önerdiği kitaplar :) 2'ncisinide ben önerdim bana bayağı faydalı olmuştu çünkü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.