Şimdi Ara

Başlangıç için 2 midi klavye arasında tercih

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhabalar, başlangıç için mini ve basit bir midi klavye almaya karar verdim, Alesis Q Mini ve M-Audio KEYSTATIONMINI32M3 arasında kaldım, bunların ikisi de mini ve 32 tuşlu, fakat ikisinden birini tercih etmem herhangi bir konuda fark yaratır mı bilmiyorum, ayrıca bu şekilde mini bir klavyeyle başlamanın etkileri hakkında da yardımcı olabilirseniz sevinirim, şimdilik böyle bir şeyle başlamak istedim.




  • Kesinlikle bunlardan almayın derim. Bu şekilde 32 tuş alıp da üst tarafında padleri olmadığı için pişman olanlar var. Pad işin içine girince fiyat artacak tabi. Eğer fiyat fazla gelirse 25 tuşlular da işinizi görür. Bu tür bir cihaz almadan önce inceleme videolarına ek olarak bunlarla yapılan müzik videolarına da bakın. Daha iyi fikir verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trkgncr kullanıcısına yanıt

    hocam pad içeren veya içermeyen klavyeler arasında tam olarak nasıl bir fark oluyor? birde 25 tuşlu padlinin tuşunun daha az olması 32 tuşlu bir miniye kıyasla nasıl etki eder?

  • ZillaKami kullanıcısına yanıt

    Padler ile davul seslerini çalıyorsunuz. Ayrıca bir takım kısayollar da ekleyip daw kullanırken hiç PC klavyesi kullanmaniza da gerek kalmıyor.


    Onun dışında 25 tuşlularda 2 oktav oluyor. Tek elle akor basmak için yeterli. Yetmediği yerde 32 tuş da yetmiyor zaten. Bende dijital piyano da var. Eğer piyanoyu midi olarak daw ile kullanacaksam daw kontrolü için yanına mini olanı da bağlarım. Youtube'da birkaç şarkıyı midi cover yazarak aratın. Padleri nasıl kullanıldığını daha iyi anlarsınız.


    Edit: Bu arada size özel mesaj gönderilemiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trkgncr -- 9 Eylül 2022; 22:57:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.