Şimdi Ara

Başlangıç için fotograf makinesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler kafamda uzun süredir vardı, yine hafif para kazanmaya başlayınca aklıma girdi. Kafamda 900 diye net bir sınır var, onu kesinlikle geçmek istemiyorum. 900 liraya 1100D alacaktim Gold'dan normalde ama hem stoğu bitti hem de makinanin lensinin DC olduğunu öğrendim. Dolayısıyla vazgeçmek sorunda kaldım.

    Bir saat önce EOS M aklıma geldi, fiyatı çok uygun ama vizoru yok ve dokunmatik olması sorun yaratır mı bilemedim. Bir de tabi bu v1.0'daki odaklanma problemi var. Eğer bunları kafamdan silersem EOS M kesin gibiydi ama bir de şu Olympus Pen Lite serisini gördüm, fiyatlari da uygun, iyice kafam karıştı. Iki üç fikir alsam güzel olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peterleoschwarz -- 28 Haziran 2015; 14:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Olympus PEN E-PM2 ise o gayet iyi...
    http://blog.fotozeynep.com.tr/2015/02/22/5-farkli-inceleme-sonucu-pm2-pl5-om-d-e-m-en-iyi-sensorlu-aynasizlar-icinde-zirveye-oynuyor/
    -
    Forumdan denizhoca 'nın bir mesajında da şöyle bir fiyata Sony Nex-3N olduğunu görmüştüm...
    quote:

    Orijinalden alıntı: denizhoca (25 Haziran 2015; 18:59:15=
    Selamlar,
    Sıfır, Sony Eurasia Türkiye garantili, adınıza faturalı ve garanti belgeli Sony NEX-3N şu an 700TL nakit 750TL vadeli fiyatı var bizde.
    Düşünürseniz irtibata geçebilirsiniz..

    -
    Bir de sahibinden.com'da ve İstanbul Sirkeci Hayyam'da 1.000 TL'ye Nikon D3200+18-55 VR kit lensli makina bulabilirsiniz.
    -
    Bu da Alman'yadan bir inceleme. Yeşil çerçeveye aldığım kutular ürünün toplam puanı. Göreceğiniz gibi yukarıdaki linkte ve bununla toplam 6 farklı inceleme, farklı ülkelerden hem de... Olympus PM2 hepsinde daha iyi sonuçlara ulaşmış. Tabi bu farklar çok ufak ve bazı sebepler sizi bu ürünlerden herhangi birisine yönlendirebilir. Hepsi ile çok benzer kalitede fotoğraflar elde edersiniz. Öyle birisi diğerine fark atmış da şunu al diyemem. Mesela vizör çok önemli ise Nikon D3200'e yönelebilirsiniz. Taşınabilirlik ve her zaman-her ortamda rahatça kullanabilmek önemli ise PM2 yada Nex-3N'e yönelebilirsiniz. Ayrıca belirteyim içlerinde en hızlı netleme yeteneği de PM2'dedir.
     Başlangıç için fotograf makinesi.




  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 1200 tl civarı hangi makine alınabilir lens ile birlikte?Bir de Hayyam garanti açısından güvenilir midir?Sonuçta distribütör garantisi yoktur diye tahmin ediyorum.
    Bu arada fotoğrafta yoğunlaşmak istediğim alan tarihi bina ve manzara fotoğrafçılığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.