Şimdi Ara

Bateri tercihi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba

    Çocuk için yaklaşık iki yıldır bateri kursu aldiriyoruz ancak bir baterimiz yok

    Şu an bateri alma kısmına geldik çocuk 8 yaşında ve hevesli. Şu durumda bir kaç önerilen bateri oldu.

    Alesis nitro mash kit

    Cremonia 907

    Alesis turbo mashkit

    Bütçe yaklaşık on bin lira bunlardan hangisi nasıldır bilen yardımcı olabilecek var mı?

    Farkli bir model deneyimleyen de yazabilirse sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dijital baterilerin piri Roland'dır. Geri kalan tüm ürünler oyuncaktan farksız aslında. Yamaha'larda aslında modülleri bakımından fena değiller ancak davul pedleri, çok pahalı ürünleri dışında silikon oluyor ki, silikon pedler çok tercih edilmemeli. Mesh ped olan cihazlar tercih edilmeli. Yani aslında işin özü dijital bateriler Roland ve diğerleri olarak ikiye ayrılır.  


    Şimdi sizin çocuğunuzun yaşı ufakmış, haliyle Roland'ın başlangıç seviyesi TD1-DMK lar bile 20 bin liradan başlıyor ki, bu fiyatlara çıkmak istememeniz doğal. O yüzden sizin bildirmiş olduğunuz cihazlar üzerinden yola çıkalım. Öncelikle Cremonia'yı eleyelim direk. Alesis dijital davul piyasasında yine bir nebze ismi olan bir firma, o yüzden o ürünlere odaklanalım direk. Turbo ile Nitro arasındaki en büyük fark kick pedalında yatıyor. Turbo mesh kitin kick pedalı tamamen gerçeklikten uzak elektronik bir ürünken, nitro mesh kitin kick pedalı gerçek davula vurma tekniğiyle çalışıyor. Yani nitro mesh kit kesinlikle çok daha doğru bir tercih olur.


    Özetlersek almanız gereken cihaz Alesis Nitro Mesh Kit olmalıdır. Bir üç beş yıl onunla devam ettikten sonra, halen bu işte ilerleme yolunda gidiyorsa, 13 14 yaşlarına doğru artık mecburen çok daha üst seviye bir cihaz almanız gerekecek. Biraz daha yüklü bir para ödemesiyle Roland'ın orta- üst segment ürünlerine doğru geçeceksiniz  





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.