Şimdi Ara

Battle net account um çalındı galiba SC2 oyuncusuydum ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben 2 yıl kadar önce SC2 almıştım battle netden logini oluştur falan bugün şans eseri bir gireyim dedim şok oldum

    "Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visithttp://eu.battle.net/account/locked.html for more information."
    hata mesajını veriyor linke tıklayınca mail adresi ve name istiyor ve devamlı hata veriyor ne girebiliyorum nede başka birşey çalındımı acaba anlamıyorum

    bilgisayarımda tam versiyon lisanslı norton 360 yüklü, battle nete en son 1 ay adar önce girip kontrol etmiştim herhangibir sıkıntı yoktu bugünlerde diablo 3 e girmeyi düşünüyordum battle netden kontrol etmek istedim ama giremedim
    böyle sorun yaşayan oldumu acaba yada ne yapılabilir


    hata mesajının türkçe çevirisi : "Şüpheli etkinlik nedeniyle, bu hesap kilitlendi. Bir mesaj bu sorunun nasıl çözüleceği ile ilgili ayrıntılar içeren bu hesabın e-posta adresine gönderildi. Daha fazla bilgi içinhttp://eu.battle.net/account/locked.html ziyaret edin."

    gelen mail :
    Due to suspicious activity, the Battle.net account derin_karayel@hotmail.com has been locked. To restore access to this account, please follow these steps:

    Step 1: Secure Your Computer

    In the event that your computer has been infected with malicious software such as a keylogger or trojan, simply changing your password may not deter future attacks without first ensuring that your computer is free from these programs. Please visit our Account Security website to learn how to secure your computer from unauthorized access.

    Step 2: Secure Your E-mail Account

    After you have secured your computer, please create a new password for your e-mail account since it may also be compromised. Be sure to check your e-mail filters and rules and look for any e-mail forwarding rules that you did not create. For more information on securing your e-mail account, visit this Support page.

    Step 3: Choose a New Password

    You must change your password in order to resume using this Battle.net account. Please click this link to choose a new password:

    https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html

    *Note that your former password no longer grants access to Battle.net account management, World of Warcraft, or any other login-protected Battle.net account service.

    If you still have questions or concerns after following the steps above, feel free to contact Customer Support athttp://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330.

    Sincerely,
    The Battle.net Account Team
    Online Privacy Policy

    --------------------------------------------------------------------
    türkçesi :

    Şüpheli etkinlik nedeniyle derin_karayel@hotmail.com Battle.net hesabı dondurulmuştur. Bu hesaba yeniden erişim sağlayabilmek için, lütfen aşağıdaki adımları izleyin:

    Adım 1: Bilgisayarınızı Güvenli

    Bilgisayarınız, bir keylogger veya trojan gibi zararlı yazılımlar ile enfekte olmuştur basitçe şifrenizi değiştirerek bilgisayarınızı ilk bu programları ücretsiz olduğunu sağlanmadan gelecekteki saldırıları caydırmak olmayabilir durumunda. Yetkisiz erişime karşı bilgisayarınızı korumak için öğrenmek için Hesap Güvenlik web sitesini ziyaret edin.

    Adım 2: E-posta Hesabı sabitleyin

    Bilgisayarınızı güvenli sonra da azalabilir beri e-posta hesabınız için yeni bir şifre oluşturun. E-posta filtreleri ve kuralları kontrol ve oluşturduğunuz etmediğini herhangi bir e-posta yönlendirme kurallarını aramak için emin olun. E-posta hesabı güvenliğini sağlama hakkında daha fazla bilgi için, bu Destek sayfasını ziyaret edin.

    Adım 3: Yeni Bir Şifre Seçin

    Bu Battle.net hesabı kullanmaya devam etmek için şifrenizi değiştirmeniz gerekir. Yeni bir şifre seçmek için bu bağlantıyı tıklayın:

    https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html

    Senin eski şifreniz artık Battle.net hesap yönetimi, World of Warcraft ya da başka herhangi bir oturum açma ile korunan Battle.net hesabı hizmetine erişim izni olduğunu unutmayın.

    Hala sorularınız veya yukarıdaki adımları izledikten sonra şüpheleriniz varsa,http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=22330 Müşteri Destek temas kurmaktan çekinmeyin.

    Saygılarımızla,
    Battle.net Hesap Ekibi
    Çevrimiçi Gizlilik Politikası

    burdaki adım 3 deki linden girince email ve name istiyor ordada eror verip duruyor

    ne yapılabilir bilen daha önce yaşayan varsa yardımcı olursa sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin_KarayeL -- 1 Kasım 2012; 21:45:26 >







  • updullah
  • Çalınmamış, sadece başka bir ip den girildiği için kilitlenmiş. E postadan geri alabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke dediğin gibi olsa pasw. reset falan saatlerce tıkla tıkla olmuyor isim e-maille uyuşmuyor accountum çhacklendiden giriyorum bu seferce cep tel no uyuşmuyor
  • geçmiş olsun ne diyelim. bizimde başımıza geldi böyle talihsiz şeyler. Umarım çözersin benim fikrim yok...
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worms_ -- 28 Şubat 2013; 14:09:58 >
  • parola reset sayfasından isim soy isim emaili yazınca daha önce açılmayan bir sayfa açıldı oraya almış olduğum SC2 nin lisans kodunun ilk 6 hanesini girmem istendi -iyiki saklamışım- ve sorunsuz girebilmekteyim artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.