Şimdi Ara

Battle.net e giremiyorum (Acil yardım) ÇÖZÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biraz önce forumdan bi arkadaştan Diablo 3 battle.net hesabı aldım . Hesaba girdim şifresini , emaili değiştirip telefon numaramı kaydettirdim . gelen mesajı da girdim buraya kadar her şey normal ama şuan cep telefonumdan battle.net hesabıma girmeye çalışırken hata verdi . şifremi sıfırla dediğimde emaili yanlış dediğimde " This e-mail/name combination does not exist." hatası aldım . Ne yapmalıyım ? Email değişse her halde mail adresime mail gelirdi . Telefondan girdiğim için de olabilir mi ?





    Sorun çözüldü arkadaşlar . Email adresini değiştirdikten sonra mail adresime gelen onay linkine tıklamadığım için yeni email adresini kabul etmemiş . Bugün arkadaşın bana verdiği email ile kendim koyduğum şifreyi kullanarak girdim . Sorun çözülmüştür . yorum atan arkadaşlara teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 15 Eylül 2013; 15:59:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum bnet'e cep telefonundan girme hatasına ben de düştüm sanırım bnet,hesabının çalınmış olduğunu zannedip kilitlemiş şifreyi sıfırlamak içinde ya e mail adresi ya da hesab ilk kez bnet'e kaydolurken ad soyad kısmına ne isim yazılmış ise o isim doğru girilerek yeni şifre talep ediliyor.Ben sorunumu o şekilde çözmüştüm.(hesabı satın aldığın kişiye hangi ad soyad ile bnet'e kaydolduğunu sor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KARATAHTA

    Dostum bnet'e cep telefonundan girme hatasına ben de düştüm sanırım bnet,hesabının çalınmış olduğunu zannedip kilitlemiş şifreyi sıfırlamak içinde ya e mail adresi ya da hesab ilk kez bnet'e kaydolurken ad soyad kısmına ne isim yazılmış ise o isim doğru girilerek yeni şifre talep ediliyor.Ben sorunumu o şekilde çözmüştüm.(hesabı satın aldığın kişiye hangi ad soyad ile bnet'e kaydolduğunu sor)

    Ne olacak şimdi . İlk ad soyadı nereye gireceğiz ? Böyle saçmalık mı var ya . Tel den girince hesap uçuyor . Hay ben böyle işin . İsim soy isim olmassa hesap mıçtı o zaman

    edit : maile gelen aktivasyon kodunu da kabul etmiyor . Belki smsle aktif ettiğim içindir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 15 Eylül 2013; 1:28:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir tek telefondan olsa iyi.ben boludaki bir arkadasin hesabina izmirden girince kilitlendi hesap :) guvenlik sorusu falan derken acdik ama gel bana sor cektigim cileyi ve korkuyu :):):)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.