Şimdi Ara

Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.121
Cevap
11
Favori
100.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aynı düşüncedeyim. Bu bardağın dolu tarafı, kuru 14'den bile alsa bu yerel fiyatlandırmaya giriyor. 4 liradan alsa yine yerel fiyatlandırmaya giriyor. Ayrıca kur artık uzun süre sabit. Euro iniş çıkışlarından etkilenmiyoruz artık. Bir'anda Euro 20 oldu diyelim, bu kezde yarı yarıya yerelleştirme yapmış gibi oluyor. Bu konunun en iyi yanı bu. Firmalar yerel fiyatlarda güncelleştirmeye gidiyor, blizzard da gidecek gelecekte elbette. Kur (sallamasyon YTD) 25 olduğunda da 15'e çekerler.

    Ama yine de oyuncuları daha fazla desteklemek adına çok daha iyi fiyatla giriş yapabilirdi ki bunu yapan eğlence firmaları da var. Oyun sektöründen steam var mesela. Yanlışım yoksa 5 civarından hesaplıyordu. Çoğu AAA oyun gayet uygun steam üzerinde.

  • Arkadaşlar geçmişte enpara kredi kartı ile blizzard üzerinden alışveriş yapan var mı? Enpara'nın peşin fiyatına 6 taksit özelliğini blizzard alışverişlerinde kullanabiliyor muyuz? Bilgisi olan var mı?

  • hani firma iskonto yapmış ok de hani indie firma olsa basit bir firma olsa diyeceğim ki evet adamlar zor yapamaz falan..


    adamlar multi-milyonluk firma 68.7 milyar dolarlık firma.. bizim ülkede biraz indirim yapınca batacak. öyle bir kafa var ki bizde babasının firması gibi kafada hesap yapmış adamın kurtarıp kurtaramayacağını...


    bu zamana kadar yediğini yemedi sanki? savunun eyvallah da. biraz yavaş savunun basit bir firma dan bahsetmiyoruz. artık microsoft bünyesine girecek olan devasa bir firmadan bahsediyoruz.

    batmaz merak etmeyin. bizim ülkede ki kur ile hiç batmaz.

  • Her şey özetle şu şekildedir.


    Bu fiyatları savunan kazık yemek zorunda kalıp yediği kazığı sindiremediği için savunuyordur.


    Karşı çıkan da yediği kazık zoruna gittiği için karşı çıkıyordur. Teşekkürler

  • Zaris kullanıcısına yanıt

    İnternet alışverişlerinde taksit yapmıyo die biliyorum ama yanlışta olmasın şunu buldum ama battlenet yurt dışı alışverişine girebilir


    Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guneyayhan -- 7 Mayıs 2022; 3:23:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guneyayhan G kullanıcısına yanıt

    İnternet alışverişlerine yapıyor esasında resimdeki kategoriler dışındakilerde tabii. Ben şu ana kadar alışveriş yaptım kimisine taksitlendirme çıktı kiminde çıkmadı onu merak ediyorum. Denemeden bilemeyeceğiz sanırım Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

  • Bu arada kontrol ettim ukraynaya da acımamış blizzard. Aynı tarifeyi uygulamış. Yerelleştirme yaparken iki ülkenin de para birimi ile aylık ücret 9.5 Euro civarına eşit olacak şekilde ayarlamış.

  • speedycihan kullanıcısına yanıt

    Hocam oyun €60 değil mi normalde ben mi yanlış biliyorum?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasimi baslatmayi dusunuyorum ama su an ona 550 tlye patliyor degil mi, SL base surumde 30 gun yok bildigim kadariyla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Base ve heroic paketlerde yok epicte var sadece 30 gün game time koleksiyoner vs değilsen basic en iyisi ileride gold kasarsa arkadaşın zaten balance ile indirim zamanları update yapar isterse binek pet vsleri alır...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun içi herşey an itibariyle TRY olarak güncellenmiş arkadaşlar Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi  Artık oyun içinde de EUR görmeyeceğiz Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 

  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Evet normalde 59,99 Euro (930TL) fakat 599 TL'yi çevirdiğimizde bize 38 Euro'ya gelmiş oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence yeni acilmis bir hesap, ilk 30 gunluk game time alimini 60-70tl den yapabilmeli. 550 tl su an inanilmaz yuksek bir rakam, oyunu bilmeyen bir oyuncu baslamaz yani. Oyunu bilen, severek oynayan kisilere yaradi biraz bu degisikik sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylıktan bahsediyorsan 550 lira değil 600 liraya geliyor aylık 100 liraya düşmüş oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Hand X -- 7 Mayıs 2022; 14:40:56 >
  • Black Hand X kullanıcısına yanıt

    Hayir, paket + aylik 550 tl su an. Sadece ayligi 60-70tl yapmak cok bir sey degistirmiyor aslinda ama, bence kur sabitlemek yerine ozel fiyatlandirma getirmeleri daha mantikli olurdu.


    Basic surum paket 400tl, dalga mi geciliyor 200tl olmali. Aylik ise 70. Bu tarz ozel bir fiyatlandirma getirilebilirdi. Tamam biraz daha ucuzladi su an ama yeni kim baslayacak bu oyuna. Koskoca bir mmo evrenime kimse bilmeden bu fiyatlarla baslamaz bu ulkede.


    Ben oyunu populerlestirmek adina ucuzlatip cogu kisiye hitap etmeyi daha mantikli buluyorum ya bilmiyorum, onun yerine sirketler daha safe oynamayi tercih ediyor. Pahali yapiyor ama en azindan alicisi belli diyor. Ucuzlatirsam belki kitle istedigim kadar cogalmayacak ve ben az kazanacagim diyor, bu üzücü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen Epic Edition'dan bahsediyorsun ben 6 aylık subscription dan bahsediyordum aslında.

  • evet Beklediğimiz fiyatlandırma olmadı hala bizim insanımız için yüksek rakamlar bunlar.


    Kendi açımdan baktığım zaman ise ben zaten 6 aylık ödeme yapıyordum ve 1000TL nin biraz üzeri yapıyordu. şimdi 599TL vericem tabi bu bakımdan mutluyum ancak yukarıda ve daha öncesinde yazdığım gibi kabul edilebilir bir aylık ücret değil.


    Ha ne yapmaya çalışmışlar ? Blizzard bizi 6 aylığa bağlamak istemiş . verin bu kardeşinize 6 aylık yetkiyi görün etkiyi demiş Battle.net Türk Lirası Desteği Geldi 


    Tabi çok uygun olmasa da gene de bir indirim söz konusu. Biz zaten ödeyebiliyoruz diye bu başkalarının da ödeyebileceği anlamına gelmiyor. Bunun için tavsiyeler verilebilir.


    Mesela bir kerede 600TL veremeyecekler için tavsiyem taksitli nakit avans kullanıp bunu 6 ya böldürmeleridir. aylık sadece 6 TL falan faiz alır yani oyun aylık106TL ye gelmiş olacaktır. tanıdığım ve oyuna geri dönecek olan bir kaç kişiye böyle yaptık gayet kabul edilebilir oldu.





  • Kurun sabitlenmesi az indirim olmasına rağmen çok iyi oldu çünkü artık hesabımızı kitabımızı bilerek alışveriş yapacağız. Fiyatlar hala yüksek bu bir gerçek ama en azından artık kendi para birimimizden ve sabit kurdan alabileceğiz.

  • Aynen ne güzel işte 😔 anlayamıyorum insanların beklentilerini.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 7 Mayıs 2022; 17:13:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.