Şimdi Ara

Battlefield 2042'de oyuncu sayısını doldurmak için maçlara bot eklenecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Battlefield 2042'de oyuncu sayısını doldurmak için maçlara bot eklenecek



    Yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise DICE'ın yaptığı Battlefield serisinin yeni oyunu Battlefield 2042 geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Tanıtılmasının ardından da oyundan yeni detaylar paylaşılmaya başlandı.



    Battlefield 2042'de Botlar Olacak



    Battlefield 2042'nin şüphesiz en dikkat çeken noktası oyunun hikaye modunun olmayışı ve online odaklı olması. Oyunda 128 kişilik maçlara odaklanılacak. Ancak bu kadar fazla oyuncuyu bir araya getirmek elbette zor bir durum. EA de hem oyuncuları kolay bir araya getirmek için hem de birkaç farklı amaç için oyuna bot ekleyecek.



    Ayrıca Bkz.Steam'in oyun festivali başladı: Yüzlerce oyunu ücretsiz deneyebilirsiniz



    Açıklamaya göre oyunda 128 oyuncunun bir araya getirilememesi durumunda boşluklar botlarla doldurulacak. Yapay zeka askerleri, yani botlar yalnızca oyuncu sayısını doldurmak için değil ayrıca oyunu co-op ve tek kişilik bir oyuna çevirmek için de kullanılabilecek. Eğer arkadaşlarınızla veya tek başınıza oynamak isterseniz oyundaki boşlukları da botlar ile doldurup bu şekilde özel bir maç yaratabileceksiniz. Bu durum Conquestve Breakthrough modlarında erişilebilir olacak.



    Battlefield 2042, 23 Ekim 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. 




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/battlefield-2042-ai-bots-co-op-solo-play







  • Mesut Çevik gibi bir BF duayeni kurabilirdi böyle bir ilişkiyi zaten. Oyunda kanca atmak yani "grappling hook" aletinin askeriye de kullanılmasını da zaten sadece o yadırgar. Çünkü çok süperkahramanımsı bir alet ya hani (!). Battlefield evrenine neyin yakışıp neyin yakışmayacağına bırak BF oynayanlar ve DICE düşünsün sayın arkadaş. Eğer yok illaki hala gerçekçiliği öldürüyor falan derseniz, BF'nin zaten öyle bir derdi olmadığını da öğrenin bir zahmet. Az kalsın fragmandaki "rendezook" u da gömecekmiş de anlaşılan ayıkmış olayı heheheh.
    Düzgün bir oyun bekliyordum çok acayip bişey geldi. Kanca atmanın hiçbir güzel tarafı yok ve şu paraşütle etrafta uçan adamı da sevmedim. Helikopter ile gidiyorsunuz, yanınızdan iron man gibi bir adam geçiyor. Hortum olayı da acayip absürt olmuş hani kum fırtınası olur tamam dersin ama hortum ne abi? Bildiğimiz battlefield serilerine benzemiyor tek sevdiğim yanı grafikleri oldu. Çıktığında insanların ne kadar sevip sevmediğini göreceğiz.
  • BF2042 tam bir hayal kırıklığı olacak. Saçma sapan bir özellik. Onun dışında bir sürü saçma sapan şeyler var mesela geçen gün Mesut Çevik'te yayınında söyledi spider-man gibi oradan oraya kanca atmanın neresi battlefield evrenine yakışıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 17 Haziran 2021; 10:3:40 >
  • Mantıklı. BR tarzı çoğu oyunda mecburi olarak yapılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    EA apex legendste ciddi oyuncu kitlesi ve bir o kadarda para kazandı.Zaten bu yüzden bf2042 2 yılda yapıldı.Apex legends te çok para kazandıkları için apexe önem verdiler.Sonra apex legends teki bazı özellikleri bf2042 getirdiler biraz arz talep meselesi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun bot yönetimli taktiksel stratejiye doğru kayacak gibi !

    açıkcası kimse kalabalık içinde film figüranı gibi kim vurduya gitmek istemez !

    sürü içinde koşturmak, yanlız kurtlara göre değil !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 17 Haziran 2021; 10:17:41 >
  • Düzgün bir oyun bekliyordum çok acayip bişey geldi. Kanca atmanın hiçbir güzel tarafı yok ve şu paraşütle etrafta uçan adamı da sevmedim. Helikopter ile gidiyorsunuz, yanınızdan iron man gibi bir adam geçiyor. Hortum olayı da acayip absürt olmuş hani kum fırtınası olur tamam dersin ama hortum ne abi? Bildiğimiz battlefield serilerine benzemiyor tek sevdiğim yanı grafikleri oldu. Çıktığında insanların ne kadar sevip sevmediğini göreceğiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 17 Haziran 2021; 10:22:11 >
  • Bot eklenmesi doğru karar. Bu haritalar sayıya göre dizayn ediliyor. Adam sayısı azaldıkça bölgelerde hakimiyet kurulamıyor. Defans hattında bulunan oyuncular bulundukları alanları savunamıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vamp -- 17 Haziran 2021; 10:30:56 >
  • Botlar fortnitedaki gibi rezil olmaz umarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Free to play olması gereken ya da çok daha uygun fiyata çıkması gereken bir oyun kesinlikle, nesine full AAA parası isteniyor anlamış değilim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Battlefront 2 de bir süredir olan bir özellik aslında gayet iyi . Botlar tabiki pek iyi değiller ama az canınız kalmışsa sizi bitirebiliyorlar bu tarz oyunlarda doluluk lazım zaten. Kanca olayı da iyi olmuş zaten belli başlı biyerlere atılabiliyordur her yere değil .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mesut ne anlar la Battlefield'dan ?

  • " Ancak bu kadar fazla oyuncuyu bir araya getirmek elbette zor bir durum" hayır aslında değil. çok tutulmamasına rağmen bile halen battlefield hardline oynayan birisi olarak eski nesil oyun için bile 64 oyunculu haritada ben yer bulamıyorum. oyun başlangıcında oyunun akıbeti belli olsun diye bot olması bence gayet iyi. sonradan giren oyuncular botun yerine geçecektir. günümüz oyunlarında olduğu gibi. her bf serisinde olduğu gibi bota gerek bile kalmayacaktır. düşünün ki 64/64+ isteyen oyuncular 128 e girmekte bile zorlanacaktır. battlefield anlatılmaz yaşanır :p

  • Mesut ne anlar oyundan...

  • Bot atacağına onlara zeka diye kasacagina fiyatı düşür daha cok sat oyuncusu artsin.single player hikayesi da yok nesi 60 dolar (pc konsol daha vahim) edecek bunun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 17 Haziran 2021; 12:47:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bot deyince bf2 oynadığım zamanlar geldi, ufak bir programla bot sayısını 100 e çıkarmıştım. Harita küçük olunca her yer asker dolmuştu. Bot sayısı fazla olunca işlemci yetişemiyordu ,hemen ölüyorduk. Ama olsun :)

  • BOT'ların olmaması kötü olurdu, günü her saati kaç oyuncunun oynadığı bölgesel olarak yeterli olsa da muhtemel eksiklikleri ancak böyle tamamlarlar.

    Asıl odaklanmaları ve haber vermeleri gereken nokta hile kullanımındaki teknikleri zorlayacak tespit edecek bir arabirimle çalışılması olabilir, iyi oyuncuları bezdiren yeni başlayanların hevesini kıran dayaklık hilecilere bir önleminiz var mı? onu deyin
    Gerçekçilik adına sadece grafiklere abanmanın nesi değerli ki, oyun içi dinamikler kurgu var mı? pubg niye oynanıyor yada popüler olan niye tercih ediliyor ona bakmak lazım. tümüyle arcade kafası yerine ikisinin ortasında gerçekçiliğe odaklanmaları lazım. bu iş zor ve yapabilirler mi? umurlarında bile değildir bence :)) satışı yapsın yeterli zaten stabil duruma gelince guncelleme bile vermezler yenisini yapınca'da bunun server'larını kapatırlar. :)) benim bir beklentim yok. çıksın gelsin :))





  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Mesut Çevik gibi bir BF duayeni kurabilirdi böyle bir ilişkiyi zaten. Oyunda kanca atmak yani "grappling hook" aletinin askeriye de kullanılmasını da zaten sadece o yadırgar. Çünkü çok süperkahramanımsı bir alet ya hani (!). Battlefield evrenine neyin yakışıp neyin yakışmayacağına bırak BF oynayanlar ve DICE düşünsün sayın arkadaş. Eğer yok illaki hala gerçekçiliği öldürüyor falan derseniz, BF'nin zaten öyle bir derdi olmadığını da öğrenin bir zahmet. Az kalsın fragmandaki "rendezook" u da gömecekmiş de anlaşılan ayıkmış olayı heheheh.

  • o özellik titanfall a ait bir özellik, yıl 2042 de geçtiğine göre pek şaşırılcak bir durum yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kolsuzlar adam vurdum diye sevinsin diye alınmış bir karar, adam vurmayınca sinirlenip oyunu bırakmasınlar kozmetik satın alsınlar diye.


    Map dolması falan hikaye Battlefield bu her harita full çakar Bf4 bile hala dolu serverlar.

  • Battlefield eski özüne geri dönmüş desenizya. Eski Battlefield'lerde de hikaye modu yoktu ve maçları tek olarak botlarla oynayabiliyorduk. Aslında güzel bir olay online oynamak istemeyenler botlarla oynar.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.