Şimdi Ara

Battlefield 3 Multiplayer'da Çalışmayı Durdurdu Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar.Bir kaç gün öncesine kadar multide çok rahat oynayabiliyordum ancak şu anda büyük bir sıkıntım var.Multide oynarken tam oyunun ortasında çalışmayı durdurdu hatası veriyor ve oyun kapanıyor.Çok sinir bozucu bir hal aldı.Sistemim aşağıda.Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

    4 Gb ram

    Amd Radeon Hd 6850

    Amd Phenom II X4 965 işlemci

    PC'yi uzun süredir temizlemiyorum.Acaba bu performans açısından olumsuz etki yaratıp bu sorunu yapmış olabilir mi ? Acil önerileri bekliyorum.



  • Yardım!
  • ekran kartı driverini güncelle amd omega sürücüsünü çıkardı onu kesin yükle.4 Gb ram standart ama 8 gb yapsanız çok iyi olacak. Kasa temizliği çok önemli özellikle ekran kartı ve işlemci fan tozlarını temizlemen gerekiyor. Kasa içi hava akımının iyi olması da önemlidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara344

    ekran kartı driverini güncelle amd omega sürücüsünü çıkardı onu kesin yükle.4 Gb ram standart ama 8 gb yapsanız çok iyi olacak. Kasa temizliği çok önemli özellikle ekran kartı ve işlemci fan tozlarını temizlemen gerekiyor. Kasa içi hava akımının iyi olması da önemlidir.

    Dostum ne zaman güncellemeye çalışsam aygıt yöneticisinden hep güncel diyor.Mümkünse bana en güncel driverı atabilir misin ?
  • Amd nin sitesinden indir önce, sonra amd cleaner diye programı indir çalıştır onu, eski sürücüleri silecek sonra omega sürücüyü yükle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.