Şimdi Ara

Battlefield 4 Beta FPS Düşüklüğü Ve Çözümleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TRojka

    quote:

    Orijinalden alıntı: noleaf


    quote:

    Orijinalden alıntı: TRojka

    FX 4100 ve GTX 580 kullanıyorum. 331.40'la 30 fps'nin üstüne çıkamazken 327.23 ile 30 fps'nin altına inmiyor. 331.40'tan tek verim alamayan benim galiba.

    Şu driverlarla bukadar urağşamyın bir işe yaramaz işinizi görmez:)

    Üstat işinizi görmez diyorsun da iki driver arasında 2 kat fps farkı var. Sonuç eksi yönde ama fark var yani en nihayetinde.


    bende birşey değiştirmedi driverlar malesef

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VEGETTO

    bf4 beta 1080p ultra ile low grafik yarları hiç bir fark yok..biraz problemli bir beta anlaşılan.. işlemcinin gerçekten bf4 için çok güçsüz.. bf4 işlemciye yüklenen bir oyun... sana bir yöntem söyliycem bunu dene ne demek istediğmi daha iyi anlarsın.. bf4 betada boş bir conquest large shangai mapına gir gpu kullanımlarına bak birde 64 kişilik bir mapa gir tekrar bak gpu kullanımlarına ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksın..

    @OtoburPirana

    Dediğinizi aynen yaptım ancak işlemci ve GPU kullanımlarında bir değişiklik olmadı gibi bir şey. Zannediyorum sizin bildiğiniz gibi değil. 3 adet ss aldım aşağıda bakabilirsiniz. Biri 64 kişilik tam dolu diğeri 32 kişilik tam dolu sonuncusu da tamamen boş harita. Hepsinde aldığım fps değerleri neredeyse aynı ve işlemci kullanımı 64 kişilik tam dolu olanda %72 oluyor maksimum ancak GPU kullanımı %50 civarı her denememde.

    32 kişilik domination boş
     Battlefield 4 Beta FPS Düşüklüğü Ve Çözümleri

    64 kişilik cq large dolu
     Battlefield 4 Beta FPS Düşüklüğü Ve Çözümleri

    32 Kişilik domination dolu
     Battlefield 4 Beta FPS Düşüklüğü Ve Çözümleri




  • quote:

    Orijinalden alıntı: makik

    bende bazı testler sonucu işlemcinin aslında ekran kartından %10-15 arası düşük çalıştığını anladım ama şimdi afterburner ve görev yöneticisinden değerlere bakmak için oyunu pencereye aldığım zaman işlemcinin değeri 80-90 gpu 70-80 arası dolanıyor ama pencereye indirmeden önce gpu grafiği orada 90 üstü gösteriyor hep.İşlemci değerleride 80 civarlarında. Bunun oyunla alakası yok değil mi? Sonuçta ekranı pencereye alıp değerlere bakıyoruz. Bu zaman işlemciye fazla yük mü biner normalde de?

    Yanlılıyorsun dostum :) İşlemci değerlerine ordan bakılmaz.Ben 2 pc de oyunun işlemci yüküne baktım vbe yukarıda yazdığım yazıyı okursan işlemcinin nasıl bir rolü var oyunun üstünde görürsün
  • test
     Battlefield 4 Beta FPS Düşüklüğü Ve Çözümleri
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.