Şimdi Ara

BAYRAKTAR BANA İKİNCİ EL ARACI SIFIR DİYE Mİ SATTI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gecmis olsun diger konunuzda yazmistim bayi sifir diye ikinci el satmadiysa diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk tescil tarihi ile tescil tarihi farklı mı? Burdanmı anlıyoru?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bayi bu 20bin indirim yapan ? İkinci el 3-5bindeki araçlar bile sıfırından 20bin ucuz değil.Kuyruklu yalan kokusu alıyorum.
  • Arkadaşıma araç almak için firmaları gezerken biz de boyle bir teklifle karşılaştık. Araç sıfır, fatura sıfır olarak sizin adınıza kesiliyor. Sadece ilgili markaya o araç için satış bildirilmiş gibi bir durum var. Aldığınız yerin size durumu bildirmesi gerekirdi.
  • Genel görüş sıfır araç uğraşma yönünde, fakat benim garantim 3 ay içeriden başladı ve bu konudan rahatsızım. Tabi ki satış esnasında bilgi verilmediği için de ayrı rahatsızım. Araç sıfır tamam ama madem bu tür araçlar indirimli satılıyor bana neden liste fiyatı üzerinden satıldı? Bu durumda kandırılmış olmuyor muyum?

    Lütfen kişiyi tanımadan etmeden yalan söylüyor vs yazmayın. Saygısızlıktan başka bir şey değil. İşim gücüm yok burada boş yere bir firmayı karalayıp hem kendi zamanımı hem de yardımcı olmak isteyenlerin zamanını harcayacağım. Konuya açıklık getirmek gerekirse 2015 faturalandırılmış Opel İnsignia aracı arkadaşım Mayıs 2016 tarihinde 91.500 tlye aldı. O zamanki liste fiyatı da 111.150 tl idi. Aradaki fark 19.650. Yıl-model farkı vs olduğu için böyle bir fark oluştu. Yukarıda bir arkadaşta aynı olayda %20 indirim aldığını söyledi. Bu durumda araç 100.000 tl olsa yine 20.000 tl indirim demektir. Sayın Ters Adam; tanımadığınız birisini yalancılıkla suçlamaktansa 3-5bindeki araçların fiyatlarının yüksekliğinin nedenini o fiyatı yazan satıcılara sorun. Saygısızlığa gerek yok.

    Asıl olay Opel aracı arkadaşıma sattığı tarihte garantiyi başlattı fakat benim bayim ilk fatura tarihinde garantiyi başlattı. Satın aldığım Bayraktar kapandı ve İnallar da haklı olarak bir şey yapamayız, Citroen Fransa sisteminde garantiniz Mayıs 2015'te başlamış biz ona bakarız diyor. Yani sonuçta bu İnalların hatası değil ve Bayraktarın hatasını üstlenmiyorlar. Bayraktar o 3 aydaki parça vs değişim masrafınızı karşılarsa değiştiririz diyorlar. Şuana kadar bile aracımda neredeyse 3.000 tllik parça değişimi oldu. İnşallah son 3 ayda ciddi bir arıza çıkmaz. Pazartesi Bayraktar Merkez ile görüşeceğim hatalarını telafi etmelerini isteyeceğim. Aksi halde hem 3 ay için hem de kandırıldığım için hukuki sürece girmeyi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi full_speed_89 -- 18 Şubat 2017; 20:28:20 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.