Şimdi Ara

Bebeğinde Sarılık Olmuş, Bilgisi Olan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Öncelikle Allah kimseyi evladıyla sınamasın 1 aylık bebeğimiz var, 5. günde ilk kontrolde sarılık değeri 16 çıkınca iyi beslemeyle 1 günde 14, 3 gün sonra 10.4'e kadar düştü.

    Daha sonraki kontrolümüzde farklı testler esnasında 13'e yükseldi. Vucudunda belirgin olduğundan tekrar yaptırdığımızda indirekt 15.4 Direkt bilirubin 1.26 yani total değer 16,4 olmuştu. 2 gün anne sütüne ara verdik bugünkü test sonuçları indirek 13 direkt 1.46 total 14,46 çıktı.

    Düşme eğiliminde ancak içimiz maalesef rahatlamıyor. Beynine veya ciğerlerine zarar vermesinden korkuyoruz. Daha önce yaşamış konu hakkında bilgisi olan varmı? Çaresiz kaldık, tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

    Not: Konunun yeri burası olmayabilir ancak daha fazla insan görür düşüncesiyle burada açtım.



  • Öncelikle geçmiş olsun benimde 15 aylık bir oğlum var. Doktorunuza güvenin ve kulaktan dolma yada internetten gördüklerinizi uygulamayın sakın. yeni doğan çoğu bebekte olan bir durum ve doktor takibinde ise kısa süre içinde geçecektir.

    Taze babasın endişelerini anlıyorum bunlar yeni daha dur aşıları başlayınca bakalım odada durabilecek misin? :) Allah tez zamanda şifasını versin bebeğinizin. Unutma sen babasın en dirayetli sen durmalısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY

    Öncelikle geçmiş olsun benimde 15 aylık bir oğlum var. Doktorunuza güvenin ve kulaktan dolma yada internetten gördüklerinizi uygulamayın sakın. yeni doğan çoğu bebekte olan bir durum ve doktor takibinde ise kısa süre içinde geçecektir.

    Taze babasın endişelerini anlıyorum bunlar yeni daha dur aşıları başlayınca bakalım odada durabilecek misin? :) Allah tez zamanda şifasını versin bebeğinizin. Unutma sen babasın en dirayetli sen durmalısın
    Allah bağışlasın, ufacık bedeninin defalarca test için delinmesine gönlüm razı olmuyor. İnşallah dediğiniz gibi tez zamanda geçer uzamış olması ve halen sarı olması bizi üzüyor inşallah geçer.

    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • sarılık önemli bir şey değil bende doğarken sarılık vardı 1 hafta falan küvezde kaldım 28 yıldır problem olmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    sarılık önemli bir şey değil bende doğarken sarılık vardı 1 hafta falan küvezde kaldım 28 yıldır problem olmadı.
    Evet çoğu zaman önemli değil ancak patalojik durumlar olduğunda beyne ve ciğerlere zararı olabiliyormuş.
  • Bugün oğlumu alerji testi için kliniğe götüreceğim birkaç tüp kan alacaklar. Sorun şu ki değil kan vermek bizimki daha kliniğin kapısını gördüğünde yıkıyor ortalığı ağlamaya başlıyor. sen beni düşün çoğunlukla ben değil annesi oluyor o sırada yanında çünkü sabit tutması lazım ki kan alabilsinler.

    Her şey yeni başlıyor dua edelim ki daha büyük bir sağlık sorunu olmasın.
  • Şampiyon GALATASARAY kullanıcısına yanıt
    Biz 6 tüp aynı anda verdik, ömründen ömür gidiyor insanın. Allah beterinden korusun geçmiş olsun
  • Panik yapmanıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Benzer durumda doktor "yeterlş beslenemiyor" dedi ve mama kullanmamızı önerdi. Bir süre süt yanında mama kullandık giderek azaldı 2 aylığa yakın bitti. (Mama kullanma önerisi değildir.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.