Şimdi Ara

bedava web sitesi kurma kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar kendinize bir web sitesi oluşturmak için goomass eğitim kiti'nin sunduğu ücretsiz web sitesi kurma rehberinden faydalanabilirsiniz.

    Bedava Web sitesi kurma kursu için TIKLAYINIZ.

    AYRICA WORDPRESS SİTE KURMA İLE İLGİLİwww.nkazan.com SİTESİNDE BİLGİLER BULABİLİRSİNİZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eastblood5553 -- 22 Temmuz 2016; 17:00:15 >



  • teşekkürler faydalı birşeye benziyor. Peki bu açılan sitedeki goomass eğitim kiti adlı ürün internetten para kazanma da etkili mi? bilginiz var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vatansever.007 -- 29 Mart 2013; 22:32:03 >
  • vatansever.007 kardeşim. o yazdığın kaynak internetten para kazanma konusunda yerli ve yabancı popüler sitelerde nasıl satış ortağı olacağını anlatıyor. Goomass Eğitim Kiti 5 dk da para kazanmanızı sğlamıyor. size nasıl para kazanabileceğinizi öğretiyor. iş sonuçta sizin inancınıza azminize ve becerinize kalıyor.. bedava para olmaz.
  • eyvallah
  • size internetten para kazanmak konusunda tek tavsiyem goomass tan uzak durun arkadaşlar
  • Arkadaşlar sizi bilmem ama bende bir goomass kullanıcısı olarak şunları söylemek istiyorum. Şu anda piyasada ulaşabileceğimiz en iyi ve kaliteli destek sunan network marketingi we affiliate marketingi anlatan eğitim seti bence goomass. Ama maalesef bazı kişiler bu eğitim setine gereken ilgiyi veremedikleri için, oradaki anlatılanları gerektiği gibi uygulamadıkları için olumsuz şeyleri söyleyebiliyorlar. Bende bunun gibi yorumlara kapılıp çok zamanımı kaybettim. Şunu itiraf etmeliyim ki gerçekten goomass gerçekten de bu alanda küçümsenmeyecek bir ürün. Hiç acaba verdiğim parayı kazanabilecek miyim diye kafanıza bir soru işareti takılmasın. Tabi bu şu demek olmuyor. Siz bu eğitim setini alacaksınız ve ayaklar havada yatacaksınız. Hayır efendim öyle değil. Eğitim sette anlatılanları tek tek uygulayacaksınız.
    Size bunları bir örnekle açıklamak istiyorum arkadaşlar belki bundan sonra belki sizde bana hak vereceksiniz. İlk önce Network Marketing hakkında biraz bilgi vereceğim. Network marketingin çalışma mantığı 1 kişinin %100 çabası yerine 100 kişinin %100de %1 çabasını tercih etmektedir. Sizde bir düşünün 1 kişi %100de %100 çabalarsa bunun kaçında başarılı olur ? %100de %100 başarılı olması hiçte mümkün değildir ama 100 kişinin %100de %1 başarılı olması her zaman mümkündür. 100 kişinin bir başarısını topladığımız zaman (bu en düşük ihtimal) 100 başarı elde etmiş olacağız. Ama diğerinde ise 1 kişinin %100de %100 başarılı olamayacağını bildiğimiz için her ne olursa olsun ikinci yöntemimiz karlıdır. Network Marketing bir nevi pazarlama ağıdır. Şimdi normal bir market düşünelim. Markette çalışan güvenlikçiden temizlikçiye depoya ve bunun dışında da bir sürü raflara ihtiyacımız vardır. Oysa Network Marketingde tek bir depoya ve depo işçilerine ihtiyacımız vardır. İnternet üzerinden siparişimizi alırız ve adrese yollarız. Normal bir market üzerinden satış yapıldığında yukarıdaki kriterleri göz önünde bulundurduğumuz zaman ürün fiyatı otomatik olarak yükselecektir ve bu fiyat artması müşteriye yansıyacaktır. Örneğin 80 liralık bir ürün üreticiden müşterinin eline geçene kadar 150 liralara çıkabilmektedir. Taşıma maliyeti, market çalışanları maliyeti, market kirası, depo kirası ve. s. Ama Network marketingde bu ürün fiyatı en fazla 20 lira artarak toplam 100 liraya müşterinin eline ulaşacaktır. Farz edelim'ki siz markafoni.com sitesinden ürün aldınız. Ürünü beğendiniz ve bunu çevrenize söylemek istemez misiniz, yada sizin bu ürünü uygun fiyata aldığınızı duyduğunda arkadaşınız sizden sormaz'mı bu ürünü bu kadar ucuz fiyata nereden aldınız diye. Tabi'kide sorar. Sizde bu ürünü aldığınız yeri söylersiniz yada ürünün gerçekten beğendiyseniz tavsiyede bulunursunuz değil'mi. Elbet'de evet ve sizde bu tavsiyeniz için belirli bir miktarda para kazanırsınız. Network Marketing bir ekip işidir.
    Yazı biraz uzadı kusuruma bakmayın. Sadece bazı yorumları okuduğum zaman zoruma gitti anlatılanlar. Amaçları nedir bilmem ama şöyle düşünüyorum. Bir başkalar bu eğitim setini satın alacak ve rekabet artacak diye düşünenlerde vardır. Bu yüzden olumsuz yazıyor olabilirler yada almıştır ve gerektiği gibi uygulamadığı için GOOMASS eğitim setinde yazılanları gerektiği gibi uygulamamış olabilirler. Bu iş bir nevi ticaret işidir bu yüzden ticaretçiler rekabet istemezler bunu sizlerde bilirsiniz. Ama sakın yanılgıya uğramayın, günlük ortalama bu iş için en azından 2-3 saatinizi verebilecek'seniz ve anlatılanları tek tek uygulayacaksanız hemen GOOMASS eğitim setini ALMANIZI ısrarla tavsiye ediyorum.
    Neyse gelelim biz Affiliate Marketing konusuna. Affiliate Marketing satış ortaklığı, gelir ortaklığı, kazanç ortaklığı gibi birçok karşılığı vardır.
    Peki nedir bu Affiliate Marketing?
    Satış ortaklığı başkaların ürünlerini satmaktır. Ürünlere örnek olarak aklınıza gelebilecek fiziksel veya dijital her şeyi düşünebilirsiniz. Siz bir yazarsınız ve her hangi bir alanda çok güzel bir dijital kitap yazdınız ve bunu pazarlamak istiyorsunuz. Bunu tek başınıza yapmak isteseniz en fazla satabileceğiniz kişi sayısı 1000 geçmez. Bunun için çok fazla paralar harcamanız gerekecektir. Ama affiliate marketing sayesinde bu işler çok kolay oldu. Affiliate marketi+ürün sahibi+satış ortağı şeklinde çalışan bu sistem sayesinde artık reklam için para harcamadan bu ürününüz düşündüğünüzden çok fazla satılabilmektedir. Satış ortakları ürün başına belirtilmiş komisyonlarını alır, affiliate marketi'de bir miktar para alır ve geri kalan kısmı ürün sahibinin cebine girmektedir ve bu sayede yani satış ortakları sayesinde ürün çok fazla satılabilmektedir. Affiliate Marketing sizin satış ortağı olmak istediğiniz ürün için size bir link verir ve siz bu linki kendi sitenizde, sosyal sitelerde, blog sayfalarında paylaşırsınız. Müşteriler sizin satış ortağı linkiniz üzerinde gelip o ürünü satın aldığı zaman sizin hesabınıza belirlenmiş olan komisyon ücreti yatacaktır. Sizde bu şekilde para kazanmış olacaksınız. Ayrıca sizin hiç bir sorumluluğunuz yoktur, ürünü siz görmezsiniz bile. Fiziksel ürün ise ürün sahibi ürünü adresine gönderir, dijital ürün ise müşteri ödemeyi yaptıktan hemen sonra ürünü bilgisayarına indirebilecektir.
    Yukarıda markafoni hakkında bazı şeyleri söylemiştim. Söylediklerim elbette doğrudur. Markafoni satış ortağı için üyelik vermektedir. Bunu ve bundan daha fazlasını (amazon, clickbank ve.s) detaylı olarak öğrenmek istiyorsanız GOOMASS eğitim setinde ayrıntılı bir şekilde tek tek anlatılmıştır. Ek bir gelire ihtiyacınız varsa hele hele benim gibi bir öğrenciyseniz hiç beklemeyin. Hemen eğitim setini alın ve tek tek uygulamaya başlayın derim. Sizlere tavsiyem ilk önce eğitim setini aldıktan sonra tamamını tek tek okuyun ve ikinci keresinde uygulama aşamasına geçin. Bu şekilde daha çok faydalı olacağını düşünüyorum ve bende aynısını yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratTurkmen -- 12 Nisan 2013; 18:36:11 >




  • @MuratTurkmen satış ortaklığı linkinizi de ekleyerek güzelce övmüşsünüz goomass'ı, goomass cüneyt seçkin aykaç'ın sadece kendi çıkarları için hazırladığı bir hikayedir. Bunun diğer bir versiyonu da google kazançlarıdır ki bu da musa erdoğmuş'a aittir. Bu hikayelerde anlatılan herşeye zaten internette biraz araştırma yapan, bir de ingilizce az çok okuduğunu anlayan herkes ücretsiz ulaşabilir. Şimdi 3-5 kuruş kazanmak için insanları kandırmaya devam etmeyin, vazgeçin kitap satmaktan; xticaret'te başka ürün yok mu?
  • evet sanırım öyle
  • reklam almak isterseniz de kesinlikle zanox deneyin diğerleriyle vakit kaybetmeyin .. ilgili makaleyi okuyabilirsiniz..
  • GooMass İle Netten Para Kazan

    GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti ile Para Harcamadan Kazanın !



    Etkili ve Güvenli Şekilde İnternetten Para Kazanma Yolları Nelerdir?

    Senelerdir internetten para kazanmanın püf noktalarını, yollarını ve ipuçlarını araştıran hemen hemen her yolu denemiş deneyimli biri olarak, Çok uzun zamanıma alarak edinmiş olduğum bir bilgiyi sizlerle paylaşmak ve sizlerede katkıda bulunmak istiyorum.

    Herşeyi bilmenize gerek yok bir zamanlar bende bilmiyordum bende okudum bende arastırdım belirli kişilerle konuşma yaptık kitaplar satın aldım ama sonuca ulaşmayı başardım. Bugün güzel bir makale yazarak sizlere ışık tutmak istiyorum.



    Google'da internetten nasıl para kazanılır,netten para kazanma gerçekmi,internetten para kazanma yolları vs. yazdığımız zaman abuk sabuk bilinçsizce yarım yamalak yazılmış yorumları görmek bariz mümkün.Bu işe yaramayan yorumlara aldadımta bu doğrultuda hedefe ulaşmaya çalışanlar hayal kırıklığına uğruyor. İnsanın bu tadı tuzu kaçıyor daha yapmak istemiyorsunuz.

    Sonuç olarak internnetten para kazancam diye deneme yanılma yoluna başvuranlar bu işi başaramayan insanların en çok yakındığı konudur. Bu deneme yanılma size tecrübe kazandırır bundan hiç bi süphem yok. Yalnız size zaman kaybettirir ve yanlış bir yolda ilerlersiniz buda bizaman sonra bu işten soğutacaktır sizi. Sizde sosyal medyada internetten para kazanma ile ilgili bir yazı veya reklam gördüğünde bunun yalan olduğunu söyleyerek,kendi başarısızlığını koskoca sektörün üstüne atıcaksınız ve insanları yanlış yönlendirmiş olucaksınız.




    Arkadaşlar bunu gayet içten sölüyorum normal hayatta kazanamadığınız paraları internetten kazana bilirsiniz. Çünki internetten milyonlarca insan dolaşmakta sizin yapmanız gerek sadece seçtiğiniz ürünü güzelbi stratejiyle müşterilere satmak gerçekten bukadar basit. Çok büyük bi pazar bu istediğiniz her ürünü satabilirsiniz.


    Bakın ben Erzurumda Üniversite okuyorum, bir öğrenci olarak çok iyi paralar kazanıyorum. Aileme yük olmamak hatta para bile göndermek bana okadar gurur veriyorki anlatamam. Sizde ister öğrenci olun,ister ev hanımı,ister iş adamı herkese bu işten bir ekmek kapısı vardır.

    Düşünün Dünya'da internet kullananların sayısını hepsi saniyede milyonlarca kelime arıyor ve ürün satın alıyor. Bu büyük pastadan sizde küçük bir dilim almak istemezmisiniz ?.

    Gerçekten bu işe gönül veripte sonuca ulaşamayan arkadaşlar var ama halağ üzerine gitmeye devam ediyorlar.Öncelikle para kazanmak istiyorsanız hangi yöntemi uygularsak uygulayalalım bu işin ticarete dayalı olduğunu unutmayalım.Yani işin içinde bir alım satım söz konusu ise o iştede bir pay bir komisyon söz konusudur. Neden bu komisyon sizin olmasın ?



    Arkadaşlar ilk başlayanlar için söylüyorum para kazanmak için çalışmayın,küçük pasif kazançlar kazanmak için çalışın


    Ben bu işi yıllardan beri yapıyorum ben kazanmanın yolunu bu işi bilen ahbaplarımdan eğitim alarak öğrendim. Şuan bile yeni şeyler gördükce uygulamaya çalışıyorum ve sonra sizlerle paylaşmaya çalışıyorum.


    Öncelikle okurlarım açık konuşmak gerekirse bu sektörden para kazananlar,nasıl kazandığını kimseye söylemezler. İnternette forumlarda yazılan yazılar bu işlerden para kazanmış insanlar değildir. Gün gelip bu işlerde geliştiğiniz zaman forumlardaki yazıların ne kadar işe yaramaz olduğunu sizde zaten anlıcaksınız.Nese uzatmayalım kısaca, kısa zamanda kazanmak istiyorsanız, bu konu hakkında sizlere çeşitli kendiminde kullandığı kaynaklar söyleyeceğim.Sizlere söyliceğim kaynak kitler sayesinde deneme yanılma yoluna başvurmadan konu ile ilgili profesyonel tecrübelerden faydalanarak, internetten para kazanmanın yöntemlerini ve yollarını en güzel şekilde öğreneceksiniz.





    Evet gerçekten para kazanmak istiyoruz peki ozaman bir başlangıç yapmak gerekirsek önce kendimize küçük pasif kazançlar sağlayarak bu işe başlamalıyız.Pasif kazancın ne olduğunu yaznın devamında sizlere bahsedicem.Hiç bir harcama yapadan günde sadece 1-2 saat geçirerek iyi paralar kazana bilirsiniz.

    Bu konuda önereceğim en güvenilir ve en sağlam eğitim kiti GooMass internetten para kazanma kitidir. Bundan hiç sipheniz olmasın bence bu işi çok iyi bilenbir kişi olarak GooMass'ın bana bilmediğim bir çok şey kattığını söylemezsem hakkını yemiş olurum.GooMass Eğitim Kiti Türkiye'de internetten para kazanma eğitim kitapları arasında bence 1 numara. Hiç birşey bilmeyen bir kişi bu eğitim setindeki bilgileri okuduğunda emin olun kısa zamanda kazanç sağlayacaktır. Çok ciddi diyorum bu işle alakası olmayan birine verin bu eğitim setini sadece denilenleri sırayla uygulasın kısa zamanda belirli kazançlar elde edecektir.GooMass Eğitim Kiti alıpta kazanmayan biri olduunu sanmıyorum.GooMass hakkında şuana kadar olumsuz bir yorum görmedim. Online teknik destekleri çok sağlam takıldığın bi konuda bir şey sorduğunda oturup 1 sayfa cevap yazdıklarını biliyorum. Gayet iyi çalışan bir sistem ve eğitim seti yapmışlar. Eğitim setini aldım ama bir iki yeri anlamadım yapamadım diye ümitsizliğe kapılmayın sizi yanlız bırakmazlar. Bencec şuan en kısa ve doğru bir harita cizen kaynak GooMass Eğitim Seti dir.

    GooMass eğitim seti türkçe olması sizler için büyük bir fırsat. Bilmiyorum bu kiti alıpta kazanamayan olmadığını.Bu setin yazarları bu sektörden çok iyi paralar kazanmış insanlardır.


    Kolay bir şekilde anlıyabileceğimiz eğitim setinde yazanlar sırayla adım adım uygulama şeklinde yapılmış bir önceki konu bir sonraki konuya bağlı.Sırasıyla uygulayıp hayata geçirdiğimizde başarıya ulaşıcağınızdan eminim..

    Şimdi siz bir başlangıç yapmak istiyorsanız bence bir göz atın derim.>> TIKLA www.goomass.com <<




  • bedava web sitesi için kendi web sitenizi kurmak için yapmanız gerekenwww.domainilehosting.com bir domain ve hosting hizmeti satın almak daha sonra hazır sistemlere kullanarak yada birçok drs anlatımlı video sayesınde kendı web sitenizş tasarlayabilirsiniz. Ama profesyonel bir web siteniz olsun istiyorsanız belirl bir ücret ödeyipwww.cyberistanbul.com web sitenizi bütçenize uygun seçeneklerden birini seçerek yaptırabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.