Şimdi Ara

Beklenen Huawei Mate 60 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çöp

  • TheRock27 T kullanıcısına yanıt

    Elindeki telefondan kat ve kat daha iyi bir cihaza çöp demek neyin kafası :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse beklemiyor.

  • Bence uygun fiyat.hele katlanan serilerindeki tasarım kabiliyetlerini çok sevdiğim bir marka.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • P60 Pronun Ezildiği o senaryolardan örnekler verebilirmisin peki? Böyle bol keseden yazmakla olmaz örnek sun bakalım bizde. Yoksa sadece sevmediğin bir markayı kötülemekmi amacın?


    Not: Merakla bekleyen bir P60 Pro kullanıcısı 

  • scientrabia S kullanıcısına yanıt

    Amaç sırf fotoğraf ise tek seçenek bana göre hala Huawei günümüz şartlarında S23 Ultra rakip tabi ama fiyat farkını düşünmek gerekiyor.


    Magic 5, Find X6 Pro gibi modeller gelseydi başka türlü konuşurdum ama maalesef gelmiyor hiçbiri, Oneplus 11 Pro gelecekmiş sanırım ama kamera konusunda bu cihazlar gibi üst seviye değil oda.



    Şuan P60 Pro kullanıyorum, Gayet memnunum, Önerebilecek kadar, Tabi çok fazla google sistemi ile haşır neşir olanlara önermiyorum.

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Sakin ol şampiyon? Ben de S23 Ultra ve İphone 13 kullanıcısıyım. Portre ve telephoto haricinde orta segment seviyesinde olan P60 Pro'nu izle bakalım.



    TechNickyoutube
    Camera Test comparison between the Xiaomi 13 Ultra, Huawei P60 Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra and iPhone 14 Pro Max where we test out day and night photos and videos across all camera sensors including the selfie cameras as well as stability and microphone testing! 00:00 - Intro, Camera Specs, Video & Mic Comparison 01:41 - Selfie Day Video incl. Portrait Video & Mic Comparison 02:22 - Selfie Day Photos incl. Portraits 02:45 - Back Cameras Day Photos incl. Crops, Portraits & Zooms 07:32 - Back Cameras Day Videos incl. Slow-Mo & Portrait Video 10:05 - Back Cameras Night Video incl. Portrait Video 11:27 - Back Cameras Night Photos incl. Portraits, Night Mode & Zooms 15:15 - Selfie Night Photos incl. Portraits 15:44 - Selfie Night Videos incl. Portrait Video & Mic Comparison 16:06 - Key Highlights & Final Thoughts Stay tuned for more videos on these FOUR devices in the weeks to come! Be sure to like, comment, and subscribe. Until next time, this is TechNick :) Social Accounts: https://linktr.ee/tech_nick ⚠️Don’t be fooled by SPAM accounts. Please only take comments and posts seriously from my account “TechNick” and my teams account “TechNick Studio”🙏
    https://www.youtube.com/watch?v=7w-ZIyGByAo
  • Bende sağlam bir kaynak veya deneyim bekliyordum bi umut ama yanıltmadın  Testlere güvenmediğini hile olduğunu ima edip başka testlere güvenen bir arkadaş olarak seni tebrik ederim 

  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

    Sağlam kaynak değil dediğin yer bu karşılaştırma işinde Youtube'da ki en büyük kanallardan biri. Dxomark'a para verip de en üst sıraya çıkmaya benzemez bu. Cidden kafalar güzel sizin.

  • Öncelikle sağlıklı bir şekilde tartışma ve konuşmayı öğrenmeni öneririm, Kafa güzel filan, Kelime darağacı sınırlı sanırım, Hoşunuza gitmeyen veya katılmadığınız bir konuda karşınızdaki kişiye bu şekilde yazdığınız zaman elinize bir şey geçmez, Sadece olumsuz etki ediyorsunuz.



    Benim dediğim şey şu bahsettiğin siteye para verenler diğer bu tarz kanallara'da para verirler, Çok garip bir düşünce, Bu tamamen insanların sevmediği markaların iyi olduğu konuları kabullenememe durumu gibi geliyor bana artık.


    Orta seviye diyorsun P60 Pro için mesela ama kendin üst seviye kullanıyorsun, Kendi çektiğin fotoğrafları koy P60 Pro'nun çekemeyeceğini iddaa ettiğin görelim diyorum, Ben testlerde iyi olup olmadığına bakmıyorum kullanıcıların ortaya koyduklarına bakıyorum, Yorumlarımda buna göre.


    Fotoğraf konusunda Huawei'den daha iyisi yok, Video konusunda ise Apple modellerinden daha iyisi yok, Bana göre böyle, Ben daha iyisini kullanıyorum diyerek ortaya örnek koyamayanlar sadece fanatik bir şekilde yorumlarını yapıyor.





  • Mevzu kameraysa ya Huawei ya da iPhone çünkü diger markalarda kamera yazılımında stabil bir çalışma yok maalesef. Fiyat tarafına bakınca ise Huawei iPhone' a göre çok daha mantıklı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fendur kullanıcısına yanıt
    Huawei laptop olmasının hiçbir dezavantajı yok Windows OS kullanıldığı için, fakat telefon ve tablette Android Os kullanıldığı için google hizmetlerinin olmayışı çok farkeder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoloji-tutkunu T kullanıcısına yanıt

    şakasına dedim be hocam :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Worcestershire kullanıcısına yanıt

    Hocam onu zaten önceki cevaplarımda yazdım telefon Android ise Google olmayınca tuşlu telefon niyetine kullanırsın anca diye. Huawei nin iyi marka olduğunu vurgulamak yani tarafsız baktığımı anlatmak için bu ayrıntıyı yazmıştım. Herhalde önceki mesajlarımı okumadan sanki benim aksini savunduğumu düşünmüşsünüz. Halbuki tam tersi.

  • teknik bilgi görüntüsü doğruysa işlemci her ne kadar 5 nm olsa da en son armv9 mimarisini kullanmıyor her ne kadar harmony os stabil iyi bir sistem olsa da v9 a geçileli 3 sene olacakken 8 ve 7i kullanması olumlu değil

  • Hani 7nm e daha geçmemişlerdi adamlar 5nm de üretim yapmışlar 1 seneye kalmazlar dökümü dize getirirler

  • fendur kullanıcısına yanıt
    Yok, okudum ve karşı değil aksine yorumunuzu destekliyorum, google appleri olmadan da kullanılır diyen arkadaşlara karşı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce hep kullanmak istediğim telefondu. Artık istesek de kullanamıyoruz çünkü ambargo yüzünden bu modeller hem küresel pazara çıkmıyor çıksa da google servis eksiklikleri olabiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarForFears W kullanıcısına yanıt

    Artık sadece fotoğraf severlerin tercih edeceği bir marka olarak yer alıyor, Lakin bu model ise bu konuda dahil tercih sebebi olmayacak diye düşünüyorum, Herhangi bir yenilik veya geliştirme göremedim, Mate 50 veya P60 Pro'ya göre, Bu modeller kadar yaygın bir şekilde satılacağınıda düşünmüyorum.

  • Worcestershire kullanıcısına yanıt

    Eyvallah ben biraz yanlış anlamışım :)

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.