Şimdi Ara

Belediye başkanları da Kemal'e destek vermeye gitmişler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Belediye başkanları da Kemal'e destek vermeye gitmişlerHalk TVtwitter
    “#SonDakika 36 Belediye Başkanı Kılıçdaroğlu İçin Ankara'da”
    https://twitter.com/halktvcomtr/status/1668510391171702784

    Yerel seçimlerde de oy vermemek şart oldu. Bunların da zihniyeti Kemal'den farksız. Bir de bunlara kurtarıcı gözüyle bakıyorlardı. İmamoğlu dışında hepsi Kemal dedeye yalakalık için sıraya girmişler.




  • Kılıçdaroğlu olmasa adamlar zaten belediye başkanı olmazdı. Tuncay Özkan'ın şöfürü, Kılıçdaroğlu'nun eşinin akrabası gibi alakasız kişiler belediye başkanı oldu. Zamanında chp seçmeni her şeye göz yumdu. Şimdi ise sosyal medyadan yazmaktan başka bir şey yapamıyorlar.

  • CHP zihniyeti, liyakat diye bağırır dururlar ama ne hikmetse bütün vasıfsızlar CHP’de toplanmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kafayla yerel seçimlerde de büyük bir hezimet kaçınılmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 13 Haziran 2023; 17:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şoförlere de siyasetçilerin özel ilgisi var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ki bütüm kurumlarda şöförler, özel kalem müdürleri, emir erleri, gibiler temsil ettikleri insanlar kadar güçlüdür. Sadece siyasete mahsus değil.

  • TIPIŞ TIPIŞ gidecekler başka şansları var mı ?


    Yoksa yeni dönemde koltuklarından olurlar. Belediye başkanı adayı olamazlar. Veya Parti meclisine giremezler delege olamazlar makam mevki alamazlar.


    Not: Gidenlerin listesini bulamadım ! Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ta gelmiş mi acaba ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 13 Haziran 2023; 17:57:55 >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ekrem'i bilmem de Mansur kesin vardır çünkü Ankara'da toplanmışlar.

  • Ne olacaktı?
    Parti içindeki mücadeleler sizin sanıldığınız gibi yapılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Masur İngiltere'de tatilde diye biliyorum

  • Gidin gidin, yerel seçimde hep beraber gideceksiniz zaten.

  • Bu 36 belediye içinde İBB yok heralde. Ekrem İmmaoğlu desteğe gitmemiş anlaşılan Ankaraya...


    KK yarın Ankaraya gelmesini emretmiş gel bakalım derdin ne gibisinden. ( Şahsi görüşüm havasını söndürecek ve karşıma aday çıkma diyecektir. )


    Belediye başkanları da Kemal'e destek vermeye gitmişler





    Belediye başkanları da Kemal'e destek vermeye gitmişler
    Belediye başkanları da Kemal'e destek vermeye gitmişlerEnsonhaberensonhaber
    Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
    https://www.ensonhaber.com/gundem/ekrem-imamoglu-kemal-kilicdaroglu-ile-gorusecek




  • kim bu 36 arkadaş, bilen var mı

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    KK'nin öyle bir itibari kalmadı, koltukta kaldığı hergün akp lilerden çok chp liler tepki gösteriyor. Şuan ipler İmamoğlunun elinde, chp olmazsa gider iyi partinin başına geçer. Tayyipden sonra c.başkanı olarak akp lilerin bile ciddi bir kısmı imamoğlun istiyor, hatta chp ile irtibatını keserse başkanlığı tamamen garantiler.

    Yerel seçime de KK böyle koltukta kalıp, istanbul ankara kaybedilirse ülkenin en çok nefret edilen adamı olur, insan içine çıkamaz.

  • Bay Bay Kemal 2024 belediye,2028 genel seçimlerini de kazandıracak devamm... Belediye başkanları da Kemal'e destek vermeye gitmişler Belediye başkanları da Kemal'e destek vermeye gitmişler 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 13 Haziran 2023; 22:25:31 >
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

    Bugün ki toplantısını görmedin galiba ? Adamı dakiakalarca ayakta alkışladılar :) En son inerkende elleri patlayacaktı neredeyse alkıştan... CHP içersinde herkesin keyfi yerinde sizin gibiler dert ediyor anca işte kendisine. CHP'nin en az yüzde 20'lik kısmıda elinde sonunda gene ona oy verecektir.


    Not: İmamoğlu için İYİ parti treni kaçtı. Meral Akşener masadan kalktığında halk sizden hizmet bekliyor gelin aday olun dediğinde kaçtı o tren. Bu saatten sonra İYİ parti kapısıdan sokmaz bence İmamoğlunu. ( Meral Akşener'in altında bizim adayımız olarak gelirsen gel derler anca. )


    Not2: Bak bu günleri hatırlayacaz 8-9 ay sonra. KK çıkacak atıyorum Ankara ve İstanbul gittiği halde biz başarılıyız bakın Aksaray'ı Niğdeyi 20 yıl sonra aldık deyip yoluna devam edecektir gene :) Asıl başarısız Erdoğan diyecektir... ( Yapmadığı şey değil yani. )

  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    O alkışlayanların hepsi KK sayesinde koltuğuna oturan atanmış kesim. Hiçbiri kendi seçmeninin iradesini yansıtmıyor. Chp seçmeni akp gibi koşulsuz şartsız 20 sene oy vermez, daha iyi alternatif gördüğü an oraya kayar. 90 larda ecevit her seçimde chp'nin büyük kitlesini kendine çekiyordu, chp %10 u geçemedi uzun süre. Ecevitin partisi dağılınca , 2002 seçiminde chp nin başka alternatifi olmadığı için millet yine mecbur baykala oy verdi. Kısacası kılıçdarın vadesi doldu, kendi de biliyor , gemiyi limana yanaşdırıp gidecem vs lafları ediyor da bu seçimde çok büyük yanlışlar yaptı, artık ne dese geçerliliği yok. Ben aday olmak istemiyorum ama bak işte beni aday gösterdiler yine hay allah :D muhabbeti yapıyor bir de. Yerel seçimlere bu şekilde girerlerse demek ki artık kesin olarak akp ile birlikte haraket ediyorlar. Zamanında baykal da erdoğanın siyasi yasağını kaldırmıştı, erdoğanın siyasette bu günlere gelmesini sağlayan tek isim baykaldır. O hareketi yapmasa erdoğanın siyasi kariyeri çok önceden bitecekti. Aşırı ulusalcı-milliyetçi baykal gitti yerine alevi-kürt asıllı, atatürkün bombalattığı dersimden başkan geldi. Chp'yi gerçekte kim yönetiyor ne planlıyorlar anlamak zor.





  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    İmamoğlu CHP nin başına geçerse İstanbul %100 kaybedilir

  • buradakiler beni bilir seçim öncesi Kemal beyi nasıl savunduğumu,adım oktrole çıktı. ulan Kemal dede beni bile çileden çıkarttın,bi düş yakamızdandın. gaflet, dalalet ve hatta hıyanettir bu yaptığı.

  • akp'nin bütün derdi denetimi tam olarak eline almak için İstanbul büyük şehiri almak geri kalan çoğu yer çantada keklik zaten.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.