Şimdi Ara

Ben kombine aldım, kulübüme yardımcı oluyorum diyen sözde taraftar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda böylesine denk gelmedim ama Twitter üzerinde gördüklerim açısından yazacağım.

    Twitter profilleri Fenerbahçe fotoğrafları, hashtagleriyle dolu sözde taraftarlar. Benfica maçında alt kategori biletler bile en yüksek 450 liradan satılırken üst kategorileri hatta öylesine denk geldim ki kale arkasını 500-600 liraya satmaya çalışıyorlar.

    Biliyorum geçtiğimiz senelerde de böyle şeyler oluyordu ama en azından o zamanlar bu çıkarı adamlar Ali Koç başkanım için şöyle kombine aldım, böyle forma aldım diye gezinmiyorlardı.

    Biriniz olur da bu yazıyı okursa siz kulübe destek falan olmuyorsunuz. Kombine parasını gerçekten maça gitmek, takımına destek olmak ve maç izlemek isteyen insanlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz ve kulübe 1 kuruş desteğiniz yok. 100 liralık bileti 500-600 liraya satacağına hiç kombine almasan o para kulübe gitse kulübe destek öyle olur. Senin yaptığın cüzdanına destek, kulübüne köstek.







  • forumdada var maalesef. 130 liralık fenerium üst ü 300 liraya satmaya çalişiyo , kar yap tamamda daha senenin ilk önemli maçında tüm kombine parasını çıkartmak nedir ?
  • Ben hepsinin iletişim bilgilerini alıp tek tek şikayet ediyorum , bu açlar yüzünden kombine almak isteyen yüzlercesi alamadı

    Aslında burda sorun kulüpte , bu kadar fazla talep olacağını biliyorsun deviri kapat sadece külübe devrettir maç bileti satılırsa %50 %50 paylaş taraftar ile eminim düşünmüşlerdir ama icraat yok maalesef.

    Birde hepsi nedense şehir dışında, ulan bari açıkça söyleyin para için aldım kombine satıyorum diye vallahi gam yemem



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Louis Van Gaal -- 13 Ağustos 2018; 21:9:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.