Şimdi Ara

Ben Smile Adsl i kapatacamda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben smile adsl kullanıyorum bunu kapatacağım bu sonu gelmeden. Telefonla aradım görüştüm bilgi almak iin dediler ki hemen kapanıyor. Bşka bir işlem kalmıyor, bunu gerçekden böyle mi yapayım yoksa bunların binasına gidip de kapatmak mı daha iyi olur, böyle bir şey yapan arkadaşım yardımcı olursa sevinirim. şimdiden teşekkürler. Fikirlerinizi bekliyorum.








  • 10 gündür sabit hattımı kapattım. Kendilerine mail attım ve kapatmak istediğimi bildirdim. Cevaben işleme aldıklarını ve bana döneceklerini söylediler. Dönüş yapmadıkları için tekrar tekrar mail atmama ve aramama rağmen bana ulaşamadıklarını söylüyorlar. Cep numaramı tekrar iletmeme ve sürekli açık olmasına rağmen. Güya dün akşama kadar arayıp irtibata geçeceklerdi. Aramadıkları için attığım son maile otomatik cevap yazma zahmetine bile girmediler. Smile Adsl için bir daha düşünün. Neticede ttnet hizmetini başka bir adla alıyorsunuz. Kapatmak için bir form gönderiyorlarmış. doldurduktan sonra APS ile geri yollamamız gerekiyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaOcHe -- 25 Temmuz 2010; 1:13:10 >
  • kardeşim ben işleme başladım beni 24 saat içinde aradılar bana kapatma örnek dilekçesi mail atıldı ben de onu çıktı aldım doldurdum aps ile postaladım, sanıyorum 1 hafta işlemim tamamlanacak internet aboneliğim donduruldu ben ilk olarak telefonla aradım bildirdim bana öyle geri döndüler eğer bunu denemediysen bir de arayarak başvur kardeşim
  • Gönderecekleri formu bir siteden temin edip aps ile yolladım. Ancak bundan sonra aradılar mail adresinize yolluyoruz iptal formunu diye. Ne form imiş yahu. Tam 10. Günde ulaşabildi.
  • iptal işlemim tamamlandı türk telekom alt yapı olduğu için onlar da sinyal görderimini kesecekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.