Şimdi Ara

Beni günde sadece 2 saat ayakta tutacak madde lazım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ecstasy alkol değil psikoloğa gitmek istemiyorum gidicem ıvız zıvır sorular tanıdık bir eczane var istedigim ilacı verir ama genede ona sorup almak istemiyorum.(TURBO DEGİL:) Boyun düzleşmem ve fıtık riskim var 2 saat istemenin nedenide fıtık olabilme ihtimalim oldukca aşırı strese girmem ve vücudumun heryeri ama her yeri gerilmesi kasılmsı o 2 saatte egzersizimi,cinsel ihtiyacımı yemek tuvalet vs için kullanacak olmam... Lütfen ciddi olun.. ayaklarım bacaklarım gergin BEYİN BOYUN MR EMG HEPSİ YAPILDI dedidim gibi tek boyun düzleşmem var ve fıtık olmak üzereyim... MS TÜMÖR falan yok yani sorunum psikolojik gerilmeler uyanık oldukca bunu çözemeyecek beynim... ANTİDEPRESAN ÖNERİN AĞIRINDAN.



  • Öncelikle istediğin ilaçları zaten psikolog değil psikiyatri yazabilir.İkincisi antidepresanlar beyindeki nöronlar arası nörotransmitter maddelerin yoğunluğunu etkilediği için hekim kontrolünde kullanılmalıdır.Masaj,bitki çayları ya da passiflora hapı deneyebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Baytar.

    Öncelikle istediğin ilaçları zaten psikolog değil psikiyatri yazabilir.İkincisi antidepresanlar beyindeki nöronlar arası nörotransmitter maddelerin yoğunluğunu etkilediği için hekim kontrolünde kullanılmalıdır.Masaj,bitki çayları ya da passiflora hapı deneyebilirsin.

    Onlarıda yapıp içerim ama sen bana bi öner anti varsa bildigin gercekten ihtiyacım var.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.