Şimdi Ara

Benim Askerlik Durumum Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba.. Ağustos ayında yaz okulundan Fen ve Teknoloji Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.E-devletten askerlik durumuma baktığımda en yakın askerlik şubesine gidiniz gibi bi uyarı ile karşılaşıyordum.Yaklaşık 1 ay önce askerlik şubesine giderek ne yapmam gerektiğini sordum.Oradaki görevli bana sen okuyosun hala dedi. benim okulum bitti dedim.Bana 31 aralığa kadar mezuniyet belgemle tekrar askerlik şubesine gelmemi söyledi daha sonra tecil yada sevk için gerekeni yaparız hemde karar verirsin ozamana kadar dedi..Bende tamam dedim. Bugun askerlik durum belgesine baktım e-devletten 31 aralık 2016ya kadar bir sakıncası yoktur diyor. Ben daha tecil hakkımı kullanmadım mı kullandım mı ne oldu anlamadım. Ve 31 aralık 2015e kadar askerlik şubesine gitmlimiyim yoksa 2016damı gitmeliyim? Destekleriniz için şimdiden teşekkürler..
     Benim Askerlik Durumum Nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fire_guard -- 8 Aralık 2015; 14:38:18 >







  • Okudugun okul otomatik tecil ettirmiş olabilir tecil ederken en fazla ne kadar ise o kadar tecil oluo öyle yapıolar.Sen askerlik şubesine git yine sor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fire_guard

    Öncelikle merhaba.. Ağustos ayında yaz okulundan Fen ve Teknoloji Öğretmenliği bölümünden mezun oldum.E-devletten askerlik durumuma baktığımda en yakın askerlik şubesine gidiniz gibi bi uyarı ile karşılaşıyordum.Yaklaşık 1 ay önce askerlik şubesine giderek ne yapmam gerektiğini sordum.Oradaki görevli bana sen okuyosun hala dedi. benim okulum bitti dedim.Bana 31 aralığa kadar mezuniyet belgemle tekrar askerlik şubesine gelmemi söyledi daha sonra tecil yada sevk için gerekeni yaparız hemde karar verirsin ozamana kadar dedi..Bende tamam dedim. Bugun askerlik durum belgesine baktım e-devletten 31 aralık 2016ya kadar bir sakıncası yoktur diyor. Ben daha tecil hakkımı kullanmadım mı kullandım mı ne oldu anlamadım. Ve 31 aralık 2015e kadar askerlik şubesine gitmlimiyim yoksa 2016damı gitmeliyim? Destekleriniz için şimdiden teşekkürler..
     Benim Askerlik Durumum Nedir ?



    Aynı şekilde bende temmuz ayında mezun oldum 2017 nin sonuna kadar ilişkisi yoktur yazıyor askerlik şubesine gidip tecilde ettirmedim nasıl iş anlamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bi değişiklik yok askerlik şubesinede gitmedim henüz :)
  • @denizzz01
    @fire_guard
    ben de 2015 ekim mezunuyum ben de, e-devletten baktığımda 31 aralık 2016 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden bir sakıncası yoktur diyor, yeni yıl geldi daha tecil için başvurmadım, sizde son durumlar nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 1 Ocak 2016; 11:48:44 >
  • Bendede durum ayni daha gitmedim askerlik subesine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler, önümüzdeki hafta telefonla veya şubeye giderek sorun derim. Bu işi ihmal etmeyin. Yoklama gününü geçirirseniz idari para cezası kesebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enarr -- 9 Ocak 2016; 11:07:14 >
  • Tamam o zaman eger erken gitmek istosan dilekce veriosn tecili bozduruosn en yakin celpte askersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.