Şimdi Ara

Benimki sosyal fobi mi yoksa ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Korkularımın üstüne gitmeye karar verdim. Lisede acayip derecede takıntılıydım. İcime kapandım,kendimi derslerime verdim. Bi yakın arkadaşım oldu ama kimse de demezdi bu kız neden böyle. Hic gezmeyerek vs bitirdim okulu. Okul birincisi olup 400 kisinin önünde konusma da yaptım. Hiç utanmadım da. Neyse lise bitti ben cok cekimser olduğumu tek basima banka işlemlerimi hallederken fark ettim. Ve o zaman dedim ki, ben üstüne gidicem ve insaat mühendisliği yazdım. Her zaman ailede beni ağırbaşlı, oturaklı bilirler çünkü çok sessizim.gercekten eskiden teyzeme teyze bile diyemezdim.neyse üniye basladim yine çok zorlaniyorum 50 erkrk 4 kız sınıf.  Kimse benle arkadas olmuyo ama okulun en popüler çocuğu bile benden hoslandığını söyledi. Ama özgüvensizligim yuzunden sevgili bile yapamam ben. Nasıl davranırım bilemem,onun arkadaslari ailesi beni sevmez diye düşünürüm. 1.sınıf bitti. Şimdilik tek artım aile bulusmalarinda vs herkes sen baya acilmissin sessizligin yok diyor. Tek basima bazi işlemleri halledebiliyorum .ama asmam gerekn cok yol var . Neler onerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İletişim gerektiren korktuğun durumların üstüne git''içinden rezil olacağım''vs duyguları geçtiği anda anla ki bunun gerçeklik payı yok yüzün kızarsa da o işi hallet zamanla sosyal konulardaki endişelerin azalacak ben bu durumu böyle çözdüm bu demek değil ki tekrar etmeyecek 7/24 toplumdan izole bir şekilde oturmaya başlarsan gene başlayacak.
  • Okul veya internetten güvenebileceğin birini bul onunla gez, arkadaşlarıyla tanış, arkadaşlarının arkadaşlarıyla tanış vs. Böyle açılırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 18 Temmuz 2018; 23:13:14 >
  • ANTİ BUG kullanıcısına yanıt
    Peki nasıl yapıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Bi kisi aracılığıyla zaten yaparım kendim yapamıyorum ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.