Şimdi Ara

Benzinlik yıkama ücretleri uçtu. Vatandaş kazıklanıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
1
Favori
6.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hahaha uyarsa alın



    star oyun makineleri - ticari oyun makinaları fiyatları
    Oto Yıkama Jetonu
    https://staroyunmakineleri.com/oto-yikama-jetonu/
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Her hafta sonu shell de yikatiyorum 200 liraya, parasını şirketten tahsil ediyorum
  • degobar kullanıcısına yanıt

    Sirketleri kazıklıyorlar demek ki

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Normal hamburgerde genellikle 90-120 gr arası köfte kullanılırken ıslak hamburgerde ortalama 25-30 gr köfte kullanılır ayrıyetten sosun köftenin tadını bastırma olayı olduğu için hileye daha açıktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 13 Mayıs 2024; 17:19:11 >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    Maliyet hesabını zaten basit mantık olarak anlatmışım hocam.Cost Control adı verilir bahsettiğiniz hesaba.Söylediğiniz gibi karmaşık bir işlem olmasının yanı sıra kullanılan tuzun dahi gramı bu işleme dahildir.

    McDonalds ve Burger King için herhangi birşey söylemek zor çünkü maddi olarak çok güçlü firmalar bunlar.Ne içeriyor tam olarak bilmek imkansız lakin gerçek köfte mi ? Bence değil.

    Döş ve Gerdan’dan kıyma çektirin.Çok çok az kimyon, karabiber ve olması gerektiği kadar tuz ekleyin.Ortalama yarım kg ete 1-2 tatlı kaşığı pekmez ekleyip evde deneyin.İyi ete çok işlem yapmanıza gerek yok.Evde aldığınız tat ile kıyaslayıp iyi hamburgercileri bulabilirsiniz.

  • 3K1X kullanıcısına yanıt

    Olabilir fakat Ev yapımı tarifler aynı tadı vermiyor..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 13 Mayıs 2024; 17:53:5 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    Hocam gastronomi mezunu ve eski işletme sahibi biri olarak söylüyorum; Eğer katkı yoksa ve pişirme koşulları aynı ise hiç bir farkı yok.Verdiğim hamburger köftesinin reçetesi bana aitti, evdede yaptığımda aynı lezzeti alıyordum.Yine söylüyorum et iyiyse sadece tuz ile bile adam olur.Gidip kasaba bana köftelik kıyma verin diye alıyorsanız eti birşey diyemem.

  • 3K1X kullanıcısına yanıt

    Mc Donalds ve Burger King gibi yerlerde, tadı etkileyen baska katkı maddeleri vardır mutlaka.. O köftelerde kullanılan baharat karısımı falan hep tadı büyük ölcüde etkiler. Adamlar o köftede tam olarak ne kullanıyorlar bilmeden o sekil bir basit tarifle nasıl aynı tadı yakalayacağız?

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    McDonalds ve Burger King gibi zincir işletmelerden bahsetmedim zaten hocam.Biraz daha butik aslında daha kaliteli burgerciler için bahsettim.Tabiki kimse reçetesini vermez, tabiki normal birisi en lezzetli köfteyi yapamaz ama iyi ürün ve iyi teknikle piyasadaki burgercilerin en az %70 inden iyi köfte yapılabilir.

  • 3K1X kullanıcısına yanıt

    Tamam o zaman o sekil olur elbette..

  • 3K1X kullanıcısına yanıt

    üniversiteye başladığımda taksimde gördüm bir kez yedim sanırım. o zamanlar hamburger zaten pek yaygın değildi, ıslak hamburger'i de orda görmüştüm ilk.

  • 3K1X kullanıcısına yanıt

    tuz gibi malzemelerin reçeteye eklenmesi de sık yapılan bir hata. :) bu tür malzemeleri reçeteye eklemeden aylık sarf edip genel giderler içinde yedirmek tavsiye edilen yöntem, çünkü tutturmak çok zor. genel giderler de zaten daha sonra paylaştırılıyor. adını vermeyeyim, türkiye çapında ünlü bir müşterim de bu hatayı yapmış böyle ıvır zıvırı da reçeteye eklemiş. zorlanıyor sonra tabi :)



    evde arada hamburger yapıyoruz migros'un bir yan markası var, bir de 1-2 başka markette de öyle güzel köfte buldum onunla yapıyoruz. hanımı ikna edebilirsem bunu da deneriz. :)

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    sodyum ekliyorlar tadını daha çekici yapmak için ama zararlı bişey bu. biz artık kaliteli yerel hamburgercilerden yiyoruz. et yediğimizi anlıyoruz.

  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

    ne alaka ya? eskiden mc donalds'tan yerdim hep. hangi noktada niye birden öyle bir inanç geliştireyim? burger yiyelim'e bir git, ordan ye. ya da başka markalar da var, ya da butik hamburgerciler. hepsi de daha iyi. et yediğimi hissediyorum oralarda. bir dene gör. bir daha mc donalds yemezsin.

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    et yok ki onlarda



    Ünlü İngiliz aşçı Jamie Oliver, McDonald's hamburgerlerinin içindeki "et"in, hayvansal yağ hamuru ve amonyaktan oluştuğu defalarca açıklamıştı. Oliver, bu iddiayla kapitalist dünyanın en büyük simgelerinden biri olan McDonald's'a karşı açtığı davayı kazandı.16 Oca 2017

  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

    250, 300 liradan asagı burger kurtarmıyor diyorsun..


    Hocam yorum yazarken, sadece bir forum kullanıcısı oldugunu düsünme.


    Gercek hayatta, milletle yüzyüze geldiginde, nasıl konusuyorsan, forumda da bu sekil konus..


    Seni okuyanların, gercekten de, gercek insanlar oldugunu düsün yazarken..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 16 Mayıs 2024; 16:23:1 >
  • 3K1X kullanıcısına yanıt

    Bende döş alırım, sadece pişirme esnasında tuz karabiber. Evde crispy yapıyorum yeğenlerime, bayılıyorlar.


    Uzun süre önce bıraktım buralardan yemek yemeyi. Eğer mecbur kalırsan KFC/POPEYES, oda parça tavuk ürünü olduğu için. Diğer yerledeki işlenmiş tavuk burger yada nugget zaten yenmez...

  • 50 metre hortum al 650 tl, yukardan balkondan sarkıt.
    ucunu da tabanca 150 lira falan.

    https://makinekapinda.com/firat-new-garden-12-orgulu-bahce-hortumu-50-metre
  • 3K1X kullanıcısına yanıt

    sanırım redditde okumuştum tavuğun derisi gerisi gibi saçma yerlerini bi solüsyonla insanı zehirlemeyecek kıvama getiriyor,ardından kendi karışımı işe burger köftesi ve kızarmış top şekline getiriyorlarmış. bu karışım da kanserojen miş.yurt dışında bunları yapıyorlarsa bizde artık neler neler itelerler bilmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.