Şimdi Ara

🦅 Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU] (2678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: _kartal_07 , Red Alert Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.938
Cevap
197
Favori
1.286.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 26762677267826792680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Lig uzun bir süre Beşiktaş - Galatasaray arasında gider gelir şampiyonluk açısından aslında aday olduğuna çok sevindim işimize geliyor sesimizi çıkartmayalım bence susun 😁😁😁

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

  • Beşiktaş Emlakjet, başarılı başantrenörü Dusan Alimpijevic ile sözleşmeyi resmen uzattı. 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Sırp hocanın Euroleague için çıkış maddesi de bulunuyor. 450 bin Euro maaş alacak olan Alimpijevic'in 50 bin Euro olan Euroleague çıkış maddesi ise 150 bin Euro'ya yükseltildi



    38 yaşındaki hocanın sözleşmesi, 1+1 yıl olarak yenilenirken maaşının 450 bin Euro olduğu öğrenildi.

    EUROLEAGUE ÇIKIŞ MADDESİ YÜKSELTİLDİ!

    Alimpijevic'in sözleşmesindeki Euroleague çıkış maddesi de revize edildi. Eski sözleşmede 50 bin Euro olan çıkış maddesi, yeni kontratta 150 bin Euro'ya yükseltildi.

    ARSEVEN DUYURDU

    Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven imzayı resmen duyurarak şu ifadeleri kullandı:

    Beşiktaş Emlakjet Başantrenörümüz Dusan Alimpijevic ile karşılıklı olarak yeniden anlaşarak 2 yıllık yeni bir sözleşme imzaladık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 11 Mayıs 2024; 23:11:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • BJK kullanıcısına yanıt

    Yalakalara ve şakşakçılara iyi çakmış.

  • BJK kullanıcısına yanıt
    AKP İstanbul il başkanı gibi çalıştı seçimde dursun aslında yanak sıkma felan hiç hoş olmadı daha fazlasını hak etmişti acemi aday akıl edemedi herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Mayıs 2024; 0:2:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir Galatasaraylı olarak bugün Hasan Arat'ın Dursun Özbek'in Beşiktaş'ı ilgilendiren konuşmasına cevap verdiği konuşmasını çok usluplu,seviyeli buldum. Olması gereken de bu. Üst perdeden konuşmamalı.Elbet holigan ve fanatik kafada olmayan BJK taraftarı da rakip takım taraftarı da Hasan Arat'ın bu uslubunu not edip değer verecektir.

    Hasan Arat'a Kulüpler Vakfı Başlanlığı yakışabilir.

    Dursun Özbek'in bahsettiği konuşma sadece Fenerbahçe'yi Ali Koç'u katarak konuşsaydı şu seçim sürecinde akıllıca bir konuşma olurdu. Ali Koç sürekli sataşıyorsa fırsatı yakaladım mı lafı sokacaksın. Evet, Fenerbahçe neden deprem bölgesine yardım amaçlı konut yaptırmadı açıklamalı. Dursun Özbek daha önce de söyledi,gelin siz de yapın el atın bu işe dedi.
    Yardım tırları farklı bir seviyede yardım. Taraftar yardım yaptı kulübe teslim etti,sen tırlarla gönderdin. Kulübün kasasından ciddi bir yardım olarak ne yaptın. Adam 2 kere ortaya konuştu gelin beraber depremzedelere konut yapalım dedi. Ali Koç duymadım bilmiyorum yaptı.

    Dursun Özbek doğru olan bir konuşmaya Beşiktaş'ı katmasaydı hedefine varan bir mesaj olacaktı. Yine de bu konuşmanın deprem bölgesindeki halkta karşılığı var. Dursun Özbek de bunun farkında olduğu için kurnazca bu konuyu kaşıyıp duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt
    Çok boş konuşan gereksiz birisi sanane Beşiktaş'tan 40 puan fark yemiş halimiz bile rahatsızlık veriyor herhalde daha sert tonda konuşmalı Arat ben şahsen yeterli bulmadım karşında çirkef ve çamur atmayı seven bir şahıs var çünkü dursun kendisini bir şey zanneden mevcut GS başkanı olmasa hiç olamayacak kadar değersiz birisi bunu bu sezon fazlasıyla gösterdi belli ki bu günlere kendisini iktidar taşımış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Mayıs 2024; 0:14:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bizim futbol iklimi naifliği alttan almayı, sessiz kalmayı kaldırmaz, Beşiktaşlı hiçbir lafın altında kalmaz. Yüzünü okşatana hakettiği tokat gibi cevabı veren başkanı kutlarım👏

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beşiktaş en az 2 sene daha şampiyonluk yarışında yer alamaz.Dışardan müdahale olmazsa Galatasaray 4-5 sene şampiyon olur üst üste ama burası Türkiye yaptırmazlar.
    37 yaşındayım hayatımda Beşiktaş'ı ilk kez bu kadar rezil halde görüyorum.Güçlü Anadolu kulübü gibi.Gidişat çok kötü...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt
    Tüm yaşananları silebilir gelecek Kupa Beşiktaş'ın negatif sezonu açısından konuşuyorum WWE Fenerbahçe bir mucize olmazsa sezonu Kupasız tamamlayacakken Beşiktaş kurulduğu günden bu yana yaşadığı en leş en berbat en rezil sezonu kupayla tamamlayacak. ama bu benim Ahmet Nur Çebi'ye olan nefretimi ve öfkemi 1 gram azaltmaz sardal adalı yok yere bu vebale ortak oldu pay sahibi yaptı kendini oda ayrı bir ironi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Mayıs 2024; 1:20:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt
    Muçi ve Musrati'ye mi diyorsun çöp diye 😃👍🏻 Musrati Libya'nın en bilinen 2. adamı şampiyonlar Ligi'nden alabileceğin en iyi 6 numarayı aldık rodri kimmich gelmeyeceğine göre Muçi'ye gelen teklifler bile Beşiktaş'ın transferde kâra geçmesini sağlıyor. üst perdeden konuşmak kolay tabii.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 12 Mayıs 2024; 1:35:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt
    Bomboş yorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Max gs hocam.

  • Rarels kullanıcısına yanıt
    Yine kendilerini dev aynasında görmeye başladılar. Seneye sağlam kadro kurmak şart oldu bu malum camiaya karşı. Yanak okşatarak ittirilerek senelerdir götürüyorlar işlerini. Taraftarı da aynı kafada. Gelmiş burada akıl veriyorlar. Bu zatı ne alakadar eder Beşiktaş bi kere? Sanki bu zata fikrini sorduk.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

    Futbolla ilgin sadece maç skorlarına bakmak herhalde.

  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

    Bence Hasan Arat'ı yeni sezonun ilk 10 haftasına kadar eleştirmek haksızlıktır.

    Hatta Santos tutmayınca inat etmeyip görevine son vermesi gerçekten takdir edilesi hızlı bir karardır. Santos gelince ben güldüm,yazık oldu Beşiktaş'a dedim. Fenerbahçenin başına Mourinho gelirse ona da gülerim mesela.

    Neyse,bence Hasan Arat iyi aksiyon alıyor.

    Musrati yavaş biri ama defanstan topu oyuna temiz sokuyor. Musratiye o parayı Samet Aybaba uygun görmüştür,Aybaba uygun demeden Hasan Arat o parayı vermezdi. Muçi,Cicaldau'dan da Morutan'dan da açık ara yetenekli futbolcu. Sadece iyi olduğu yerde oynatılmalı,yanına ayağında top tutmayan al-ver iyi yapabilen hızlı bir partner olmalı. Daha genç,gelir gelmez yeteneklerini belli etti. Yaz kampından sonra kapasitesini yansıtır bu tür genç transferler.

    Hasan Arat`ın şanssızlığı Beşiktaş`ın her bölgesine transfer şart. Kalesi bile bu sezon sıkıntı yaşar,Mert bazen kötü gidiyor haftalarca.

    Şuan Beşiktaş`ın golcüsü yok,orta sahası yok,hızlı güçlü 6 numarası yok.

    Ben gerçekten Beşiktaş iyi kadro kursun Avrupa`da turlar atlasın istiyorum. Ali Koç`dan nefret etsem de Fenerbahçe Olimpiyakos`u eleyemedi diye halâ üzülüyorum. Yeğenlerimizin arasında,kuzenlerimizin arasında Fenerli Beşiktaşlı var. Kulüplerimizin Avrupa başarıları bütün kulüplerimize yarıyor. Ülke tanıtımına da katkı sağlıyor. Rakip takım İstanbul`a gelince 2bin taraftarı gelse lokantacı,taksici ciddi para kazanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

    Hasan Arat anç yönetimindemiydi? arkadas hangi evrende yasiyorsunuz siz ya rahmetli Suleyman başkan zamaninda yöneticilik yapti azicik destekli sallayin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26762677267826792680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.