Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1600. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: HK-416 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.089
Cevap
667
Favori
2.296.450
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15981599160016011602
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oski_58 kullanıcısına yanıt

    +1 Kalori açığa oluşturmak daha önemli.

  • oski_58 kullanıcısına yanıt

    Hocam bilgi eski dışarıdan alınan L-karnitinler hücre içinde kullanılamıyor o yüzden tamamen para israfı araştırmalar var bu konuda inceleyin lütfen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 20 Nisan 2024; 15:38:1 >
  • Merhabalar, konunun son 10 sayfasını okuduğumda Torq veya commander marka protein tozuna yönlenme kararı aldım. Bu iki marka için yakın zamanda bir indirim var mı? Kendi sitelerinden mi alım yapmamı tavsiye edersiniz yoksa satışı yapılan bir başka site var mı bildiğiniz? Teşekkürler.

  • dangerous kullanıcısına yanıt
    Tam indirimler bitti whey almaya karar vermişsiniz hocam maalesef büyük bayram indirimleri bitti
  • HK-416 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Milli bayramlarımız var yakın tarihlerde. Takipte kalayım. :)

  • Selam arkadaşlar. 3-4 ay önce bu konudan torq görüp almıştım. Geçenlerde bi çürük kokusu muhabbeti geçiyordu bende denedim. 2 gündür bekliyor aşağı yukarı. Bu şimdi kokuyorsa mı iyi kokmuyorsa mı? Bununla ilgili net bilgi var mı acaba?
    Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
  • hamdictn kullanıcısına yanıt
    Kokuyorsa iyi hocam
  • hamdictn kullanıcısına yanıt

    Bozulmuş çürük peynir gibi leş gibi kokmalı kapagı açtıgına pişman edecek derecede koku sarmalı evi. Kokmuyorsa bil ki aromalı su içiriyorlardır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 22 Nisan 2024; 17:35:50 >
  • dangerous kullanıcısına yanıt
    Commander defactofit e özel indirime girmiş bir bakın istersenizhttps://www.defactofit.com/commander-nutrition/commander-nutrition-serious-whey-protein-900g-30-servis-biskuvi-aromali-sl53-seri02
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Commanderin insta hikayelerinde fiyat güncellemesi geleceği belirtilmiş. Bir firma yukarı yönlü fiyat güncellemesi yapıyorsa diğerlerinin de yapması yakındır. Sonuçta aynı hammadde bilindik birçok firmanın.

    3 hafta önce commanderden stok güncellemesi yaparken zam kapıda demiştim.

    Tüm konuya tavsiyem Markalara bağlı kalmaksızın sevdiğiniz kullandığınız markalara zam gelmeden bu hafta stok sayımı yapıp maddi gücünüze göre stok güncellemesi yapın.
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Mysupp25 koduyla mysupplement tercih etmek etmek daha mantıklı gibi. 30 gramlık servislerle porsiyon 19 liraya geliyor. Protein oranında commandera gore daha yuksek. Commanderin fiyatı daha düşük olmalı bana kalırsa, ki zaten 2 hafta önce trendyolda 590a satıyorlardı.

    Edit: commander 30 gram porsiyon fiyatı 23 lira



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breeking -- 22 Nisan 2024; 18:23:42 >
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünleri yanlış kıyaslıyorsunuz bence. Commanderda ilave amino asit yok. İlave Bcaa ve ilave glutamine yok. Protein kaynağının tamamı Wpc den geliyor. Ayrıca sindirim enzimi ilavesi var. Segment olarak birbirinden farklı ürünler. Yalnızca protein oranı ve fiyat olarak kıyaslayacak olursanız bezelye proteini alın daha mantıklı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 22 Nisan 2024; 18:31:55 >
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Mysupplement wheyde de amino asit ilavesi yokki. Hammadde kalitesine de bakacaksak biri polonya mensei bigjoy hammaddesi kullanıyor digeri yerli. Evet segment olarak bencede farklı ürünler ^^
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Hocam sitesinde amino asit kaynağının nereden geldiğini belirtmediği için söyledim. Sizde eğer Bcaa ve glutamine kaynağının Wpc den geldiğiyle ilgili bir bilgi varsa sorun yok.

    Whey protein de hammaddenin ithal ya da yerli olmasının hiçbir önemi yoktur. İthal süt ile yerli süt gibi değerlendirebilirsiniz. Hatta dönemsel olarak yerli wpc ithal wpc den daha pahalı oluyor.

    Sonuç olarak tercih meselesi herkes istediğini tercih eder ama lezzet açısından da ciddi fark var Commanderi de ilk firsatta denemenizi tavsiye ederim.
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Hocam buyrun taze çektim, icerik kısmı. Ekstra bcaa ilsvesi olsa icindekiler kisminda bcaa yazip belirtmek zorunda 4:1:1 veya 2:1:1 şeklinde. Deneme kısmına gelince aslında 590 dan alacaktım ama elimdeki ithal wheyler(weider casein ve optimum gold) bitince dayanamayıp bu seferde multipower ve olimp siparis ettim 🤣 araya biraz ithal katmadan yapamıyorum. Suandada elimde hali hazirda bigjoy, hardline cikolata,hardline base mysupplement 2 ser kutu ve proteinocean var. Evde koyacak yer kalmadi. Ama bidaha duserse 600 e, alicam size sözüm olsun😄 Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri




  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam cok ürün varmış elinizde tüketmeden almayın yenisini ama işte stok yapmak istiyor herkes doğal olarak fiyat artışlarından malum piyasa herkesi stokcu yaptı 😂
  • Breeking B kullanıcısına yanıt
    Senin stok daha sağlammış rönesans tablosu gibi 😅

    Bende de 9 commander, 2 mysupp, 2 yeşilmarka var. Göze çok gibi görünüyor ama hep 900 gr 750 gr küçük paketler

    Torq, Prorich ve Ssn den çıktım bu ay.
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    Benimde yerliler genelde 2 kilo ithaller ufak boy oluyor,malum fiyatlar🥲 haftada 1 2 kendime ödül olarak veriyorum 😁 yoksa yerliden devam.. hocam bide ben kreatin ve whey harici supplement kullanmayı bıraktım yıllar önce, sen bcaa pre filan da iciyon işin daha zor bence. Onlardan kıssan biraz, rahat hergun ithal whey icecek fiyat boşluğu yaratırsın kendine.
  • FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

    Hocam bilmediğim için soruyorum hangisi daha avantajlı oluyor, ilave amino asit olmaması mı?

  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Olmaması genellikle tercih sebebi. Bazı firmalar ilave amino asit koyup bunu belirtiyolar bir de daha kötüsü ilave amino asit içerip etiket değerlerinde belirtmeyen firmalar var. Dikkat etmek lazım Tr de supplement alırken zaten 50 firma varsa ancak 5 tanesi alınıp, kullanılacak markalar. Kalan 45 i evden içeri sokulmaz..
  • 
Sayfa: önceki 15981599160016011602
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.