Şimdi Ara

Beslenme çantası akımını başlatalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu konuyu başka nereye açsam bilemedim yanlış olmuşsa taşıyabilirsiniz ancak bence herhangi bir mekanda yemek yemek nasılsa evden yemek getirerek evden yemekte bu konuyla ilgili.

    Bir çok kişi iş yerinde nerede nasıl neyle piştiği konusunda hiç bir fikri olmayan yemekleri yiyip duruyor. Hem sağlığa zararlı hem pahalı yani hiç bir mantığı yok. Evden getirilen yemekse hem daha ekonomik hem kesinlikle kat kat daha sağlıklı ve hijyenik. Yani aslında evden yemek getirmek aklın yoludur mantığın çalıştığı andır ve illa sürekli dışarıda yemek yemenin hiçbir akılcıl tarafı olmadığı gibi zeka ile de hiç bir şekilde kesişmez. Dışarıda yemek yemek ancak evde yapılamayan bazı özel yemeklerin yenmesi veya zorunlu kalınması şeklinde olabilir onun dışında hiç bir mantığı olamaz.
    İşte bu nedenle beslenme çantası akımı başlatalım. Bu komik gibi görünen ama gerçekte mantıklı olan ve sırf özentilik uğruna yapılmayan dalga geçilmesinden korkulan bu akımı biz başlatalım. Elbette işe boynumuza asılı bir beslenme çantasıyla gidelim demiyorum, elde taşınan çantalarda olabilir ama aslına bakarsanız boyuna asılanlardan bile olabilir ne var yani? Dalga geçen gitsin bilmediği yemeklere okadar para verip yesin bize ne değil mi?







  • Forever Sefertası
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awdasase

    Forever Sefertası

    Sefertası rulez

    Yalnız bu akımın 2 ayağı var biri sefertası kullanılması ama diğer ayağı da yetişkinler içinde beslenme çantası ve sefertası üretilmesi. Şimdi gayet resmi kıyafete mikimouse'lu spiderman'li beslenme çantası olmaz ki ama değil mi? Ha mantığa bakarsak onda sorun yok rengi deseni ne olursa olsun dışarıda yemekten daha mantıklı sonuçta ama değişik resmi renklerde ve hitap eden daha ciddi beslenme çantaları üretilmeli.
  • Anlaşılan bu akım tutmayacak.
    Ne diyelim ozaman sizlere iyi lokanta büfe hamburger sosisli limon yengen lahmacun kebap mantı iskender midye tava kokoreç tost ayvalık kumru goralı piliç pilav kıymalı pide ızgara köfte çizburger dubleburger tripleburger ponfirit ketçap mayonez piza simit akımları...
  • Çok doğru aslında. Şirketten size verilen ticket kartları böylece kuru gıda alışverişinde de kullanabilirsiniz ev için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morris Moss

    Çok doğru aslında. Şirketten size verilen ticket kartları böylece kuru gıda alışverişinde de kullanabilirsiniz ev için.

    Evet ama burada mesele şekilli bir beslenme çantası olması dediğim gibi piyasadakiler spiderman'li filan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morris Moss

    Çok doğru aslında. Şirketten size verilen ticket kartları böylece kuru gıda alışverişinde de kullanabilirsiniz ev için.

    Ayrıca su matarasıda taşıyabilmeliyiz neden şu pet şişelere habire para verelim?
  • Su matarası zaten boyuna asılır beslenme çantasıda diğer boş elde veya omuzda taşınır hiçbir zorluğuda yok. Herkes bu halde gelirse deseni rengi komik olsada önemli olmaz. Sadece 1 kişi için komik olur ama herkes böyle gelirse hiçbir sorunda kalmaz ondan bence herkes birden su matarası ve beslenme çantasıyla dışarı çıkmalı.
  • ev yapımı tahıllı iki dilim ekmek arasına, haşlanmış nuar, biraz yeşillik ile bir sandwich, bir bardak ayran bir elma, besleyici bir öğün olabilir, taşıması sıkıntı yaratmaz, kilitli poşetlerle, el çantasında taşınabilir mesela. bir de bir yerde görmüştüm, diyet yapanlar için, orta boy bir kavanozun dibine limon suyu, zeytin yağı, tuz koyuyorsunuz, üzerine salata malzemelerini kesip ekliyorsunuz, yiyeceğiniz zaman çantadan çıkartıp kavanozu çalkalayıp sosu karıştırıyorsunuz, sonrada afiyetle temiz temiz yiyorsunuz. bir gün iş bulur da çalışırsam kesinlikle kendi yemeğimi yanımda götüreceğim :) şimdilik bu akımın uzaktan destekçisi olacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.