Şimdi Ara

Beyler Annem Evlenmem İçin Beni Sürekli Sıkıştırıyor Yardım Edin Dayanamıyorum artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha dün konusunu açtı bende ağladım hafif moralim bozuldu. Dedi tamam bi daha açmayacam o konuyu söylemeyecem dedi, ama 2 saat önce yine aynı şeylere başladı.
    İşim gücüm yok ben bakamam diyorum anlatamiyorum ayrica sevmediğim birşey ben faklı şeyler peşinde gitmek istiyorum derdimi bi türlü anlamıyorlar.
    Bu zamana kadar olsaydı çoktan evlenmiş olurdum tamam ama sürekli hergün her saat gündeme getirmenin alemi yok. Bu yüzden kafayı yeme noktasına geldim artık cidden öyle böyle değil artık dayanamıyorum buna. Kendi istekleri için beni ve psikolojik durumumu hiçe sayan bir annem var.
    Ne yapmam gerektigini artik bilmiyorum yine panik atagim basladi



  • Biraz sert konuş. Annen bile olsa kendi isteği için seni evlendiriyor, senin isteğin için değil. Herhalde evlenince düzelecek oğlum filan diyordur.
  • Is yok anne ne evlenmesi senmi bakıcan de
  • sen gıdınce ev rahatlar o yuzden.evlenırken dunya para harcıcan.sabah akşam işe gıdıcen işsiz kalamıcan para yetmıcek ve kadını sevmemeye baslasanda beslemek para dökmek zorundasın
    40 yasındayım evlılık ıstemıyorum.cok gereksız
    cocuk olsa ılerde zaten bakmıyorlar...para israfı bunlar

    yazımı annene okut
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arifomer

    Is yok anne ne evlenmesi senmi bakıcan de

    Biliyor hocam benden daha cok biliyor ama her Allahin günü saati soyluyor biktim artik.
  • Tercihlerım farklı de. Ama bu sefer de o yönde adaylar arayabilir. Uzak durun hocam evlenmeyın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bombacimülayim

    Tercihlerım farklı de. Ama bu sefer de o yönde adaylar arayabilir. Uzak durun hocam evlenmeyın.

    O dediginizle hic alakasi yok hocam. Ben kendime bakamiyorum birde o insana bakmak zorundamiyim sabah aksam kole gibi calis baska bisey yok. Benim ideallerim farkli sirtima yuk bindirmek istemiyorum.
  • Yaş kaç hocam?
  • onu ciddiye alan cevaplar verirsen olmaz.

    -sana kız bulucam
    -yav hee hee

    -sana kız bulucam
    -cevap yok

    -sana kız bulucam
    -ok

    -sana kız bulcam
    -cevap yok

    şeklinde ilerlersen olur.
  • Hayatini etkileyecek bir karar. Ailen bile olsa kendin karar vermelsin. Birde Türkiyede klasiktir. Evlen cocuk yap çalış ol. Herkesi tekduzelestirmeye çalışıyorlar. Kendi bildigini oku pişman olmazsin :d
  • Ben bu durumda hiç itiraz etmiyorum tabi evlilik konusu değil de tamam diyorum mesela ilk iş seni ikna etmek çünkü sorun sıkıntı engelleri görmüyorlar ben tamam dedikten sonra bunları düşündükleri için sonra kendileri vazgeçiyor.. Tabi yaş kaç bilmiyorum tamam dedikten sonra hemen evlendirebilirler...



    Ama yapmayın Türkiye klasiği iş yok güç yok kariyer yok evleniyor insanlar evlendikten sonra geçim derdi yüzünden zaten hiçkimse bir şey yapamıyor yarın bir çocuğun olsa ona güzel imkanlar sağlamak lazım bizdekiler çocuk olunca düzelir diye bir sürü çocuk yapıyor hangi kafa anlamıyorum düzelecek şey var sanki yaşam kalitesi yok sonra psikolojisi bozuk bireyler ile dolu bir toplum...
  • hocam is guc yokmu hala anne babanın yanında kalıyon
  • Eşcinselim de kurtul
  • Aynı durum bende de var hocam malesef
  • bende öleyım üniden mezun olduğum ilk gün başladı kabus. 2 yıldır başımın etini yiyor. sürekli aynı şeyler ölmeden göreydimde falandıydımda filandıydım
  • Benimkinde evlenme değilde kız arkadaş bul lafı var habire. Bu aralar da kendimle zor uğraşıyorum ne kız arkadaşı diyorum, kızıyor.
  • Bazıları yazmış çocuk olunca sana bakmıyorlar. Lan siz çocuğunuza ilgi gösterip düzgün Eğitirseniz olur o işler. Her gün döverek, söverek, git çalış para getir diyerek olmaz o işler.
  • sirf evlenmis olmak icin evlenmek .. ben de bizimkilerin telkinleri ile razi oldum, tanistirdiklari biri ile gorusmeye basladim. 3 yil gorustuk, sonunda ayrildik. bu 3 yil icinde evlen baskisi bitmedi; ulan kiz daha olmaz diyor annem israr etmeye devam ediyor. inanin cildiracak noktaya getirdi, bazan kizip azarladigim da oldu, sonradan kendi kendime de kizdim bu yuzden. sonunda gorusmuyoruz diye yalan soylemeye basladim, bu sefer de baska biri ile tanistiralim, bir kere daha konussaniz diye telkinler kesilmedi.. Allah'im su an dusundukce bile darlaniyorum. evlenince de hayata karisma kesinlikle degismeyecek. bundan adiniz gibi emin olabilirsiniz. evlendikten sonra cocuk yap diye baski kurulacak, cocuk yapinca ikinci cocuk yap diye, buyurken nasil buyuyecegi konusunda.

    arada bir annem benim eve geliyor, eve geldiginde bende yine huzur birakmiyor. evi kendi kafasina gore degistiriyor, bana sunu soyle yap, bunu boyle yap diye diretiyor, basitce "ben sevmiyorum, istemiyorum bu dedigini evimde" demem hicbir fayda etmiyor, oyle sey mi olurmus oluyor. evim hic kullanmadigim seyler ile doldu ve artik evi benimseyemiyorum, gitmek dahi istemiyorum (ne yalan soyliyim yurt disina gitsem mi diye bile dusunuyorum arada, hatta japonya gibi ulasilmasi guc yerler geciyor aklimdan) . yillarca ogrenci evinde kaldiktan sonra bu sefer de evi annem eline gecirdi. gelin-kaynana catismasinin temelinde de bu vardir, anneniz sizi ve evinizi idare etmeye devam etmek ister, kariniz da aynisi yapar, bu sefer ikisi birbirine girer bu mevzu yuzunden.

    sevdiginiz insanla bile evlenirken enine boyuna dusunmek gerekir, sevdiginde insanin gozu kor olur malesef ve olacaklari kestiremez, veya bunlarin ustesinden gelebilecegini zanneder, ki bu durum ustesinden gelinecek bir durum degildir.

    siz daha bu baskinin ilk kademesindesiniz, malesef ya bununla bas etmesini ogreneceksiniz ya da bu baskiyi kuramayacaklari bir sekilde yasamaya baslicaksiniz. bu da kendi basiniza, az iletisim kurarak olabilir ancak.




  • Talip var mı hocam
  • Masrafsız nikah yaparsan sorun olmaz bir de çocuk yapma sonra ayrılırsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.