Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Beylikdüzü'ne GigaFiber talebi oluşturuyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Artık TurkNet sitesi üzerinden "gigafiber istiyorum" kısmına gidip adres bilgilerinizi girerek mahallenize GigaFiber talebi oluşturabiliyorsunuz.



    Beylikdüzü'ne GigaFiber talebi oluşturuyoruz!
    Beylikdüzü'ne GigaFiber talebi oluşturuyoruz!turknet
    Gigafiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum


    Ben Beylikdüzü/Barış Mah. tarafındayım ve site üzerinden başvurumu yaptım. Beylikdüzü'nden ne kadar çok başvuru yaparsak o kadar iyi arkadaşlar. En azından büyük bir talep havuzu oluşturursak öncelik sırasında yukarı çıkabilir bölge olarak. Zaten Beylikdüzü bölgesi ağırlıklı site veya 14 katlı binalardan oluşuyor. Bu bölgede bir ISS binaya girdiğinde 60 ile 90 daire arasında haneye ulaşabiliyor. Beylikdüzü'nde oturanlar taleplere abanalım ve linki paylaşalım.


    Beylikdüzü'ne GigaFiber talebi oluşturuyoruz!







  • Gereksiz duyarlarda bu gün...


    Dediğin gibi istersem mahalle ve sokak için bile konu açabilirim. Burası forum istemek, paylaşmak, sormak, tartışmak için konular açılır. Beğenmedin mi? Bak konun başında bir yer var "konuya özel" diye. Görmek istemiyor musun konuyu? Konuyu gizle dersin bir daha karşına çıkmaz. Sen önce forumun özelliklerini kullanmayı öğren ondan sonra yöneticilerden yardım iste.

  • Yani şimdi 2 çift laf etmek istiyorum. TurkNet'i severek kullanıyorum fakat bölümü şu gigafiber konularıyla resmen çöp etmeye başladınız. Hali hazırda il bazlı konular zaten varken, şimdi ilçeler içinde konu açmaya başladınız. Yakında mahalle için sonra sokak içinde açarsınız tam olur.

    TurkNetDestek yetkilisi zaten her konuda cevap veriyor konu up'lanıyor ve sabah uyandığında bir bakmışsın son konuları 20'si TurkNet konusu.

    Yöneticiler bu konuya artık el atmalı.
  • Gereksiz duyarlarda bu gün...


    Dediğin gibi istersem mahalle ve sokak için bile konu açabilirim. Burası forum istemek, paylaşmak, sormak, tartışmak için konular açılır. Beğenmedin mi? Bak konun başında bir yer var "konuya özel" diye. Görmek istemiyor musun konuyu? Konuyu gizle dersin bir daha karşına çıkmaz. Sen önce forumun özelliklerini kullanmayı öğren ondan sonra yöneticilerden yardım iste.

  • Çok pratik zekalısın, benim akıl küpü arkadaşım.

    Konu gizlemek tam da sen gibi zeki birinden çıkacak bir düşünce. Fakat, herkes sen gibi zeki değil ne yazık ki.

    Bir konuyu gizlemek için önce konuya girmen gerek. Hadi bunu yaptın diyelim, yarın birgün bu konuda birşey olsa göremeyeceksin. Ben bir gerizekâlı olmama rağmen bunu akıl edebiliyorsam sen gibi bir ordinaryus nasıl gözden kaçırır anlamak zor.

    Doğruları söylemek gerçekten zor zanaat.

    Seni bloklamak en iyisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 18 Mayıs 2022; 9:41:45 >
  • Konuya gelip özetle konunun "gereksiz" olduğunu söylen sensin.


    Şimdide gelmiş "yarın birgün bu konuda birşey olsa göremeyeceksin" diyorsun. Gereksizse görme zaten, olacak gelişmeler seni ilgilendirmiyor demek ki. Bas bloğu geç. Nereden bakarsan bak tutarsızsın. Doğruları söylediğini düşünüyorsan adminleri etiketle gerekeni yaparlar.


    Aynen sen beni blokla aslan bak sana blok kültürünü kattım. Artık görmek istemediğin konuları da bloklayabileceğini öğrendin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 18 Mayıs 2022; 9:47:48 >
  • Bende başvuru yaptım ama burda bina numaraları yanlış . Ne yapmam lazım

  • Hocam, ben de Barış mh. de oturuyorum ve başvurumu yaptım. Konuyu açan arkadaşa öncülük yaptığı için teşekkür ederim.
    İnşallah en kısa sürede buralara da Gigafiber gelir.
  • Ben de başvuru yaptım. Umarım bir an önce dahil ederler.

  • Bölgeden ne kadar çok talep o kadar ön plana çıkma arkadaşlar.

    Hem konuyu yukarı çıkarmak adına hem de bu gün talebe yönelik aldığım maili paylaşma adına bu postu yazıyorum. En azından taleplere bakıyorlar.



    Beylikdüzü'ne GigaFiber talebi oluşturuyoruz!



    Umarım kısa vadede bir gelişme görürüz.

  • Merhaba,https://turk.net/gigafiber-istiyorum adresinden her adres için talepte bulunabilirsiniz.
  • yakuplu için başvuru yaptım, e5'in dibinde halbuki evimde direk vermeleri lazım geçerken :D

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Bende aynı bölgedeyim ve başvurumu yaptım. Sonuç alabildiniz mi?

  • orkunus O kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor😇
  • orkunus O kullanıcısına yanıt

    TurkNet altyapı çalışmaları kağnı hızında ilerlediği için sonuç beklemiyorum artık.


    Üstelik eskiden planlama yapılan bölgeler hakkında bilgi veriliyordu sorulduğunda, şimdi devlet sırrı gibi saklıyorlar. Siz baş vurunda keyfimiz olursa, potansiyel görürsek bölgede geliriz kafasındalar. O yüzden TurkNet gelecek diye beklentiniz olmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 19 Ekim 2022; 10:58:47 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Sıradan biri değil de yayıncı olsaydık, dağı taşı deler 2 güne fiberi döşerlerdi. El mahkûm Turknet kullanıyorum, düzgün bir firmanın fiberi gelse direkt geçerimBeylikdüzü'ne GigaFiber talebi oluşturuyoruz! 

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Beylikdüzü Barış Mahallesinde artık Turkcell Superonline bizimle dalga geçiyor. Her gece kesinti ortalama 30dk. düşük pingler, cgnat arkasındaki sorunlar. Bıktık artık. Bizi bu çıkmazdan TurkNet GigaFiber'den başka hiçbir şey kurtaramaz. Gerekli başvurular için apartman yöneticimiz ile görüşerek toplu şekilde apartman olarak GigaFiber altyapı talebinde bulunacağız.

  • orkunus O kullanıcısına yanıt

    Umarım sonuç alırsınız. Gelişme olursa da bizi bilgilendirmeyi unutmayın.



    Bu yılın Ocak ya da Şubat ayıydı sanırım, afiş afiş Turktelekom reklamları gördüm panolarda. "Turktelekom fiber şimdi Beylikdüzün'de" diye. aha bunun beylikdüzü olanı gibiydi;



    Beylikdüzü'ne GigaFiber talebi oluşturuyoruz!


    Keşke bende foto çekseydim o zaman. Soruyorsun nerede bu fiber diye Turktelekoma cevap yok, altyapı çalışmalarımız devam ediyor diyorlar. ee daha adam akıllı altyapın yok ne diye reklamını yapıyorsun diyorsun cevap yok. Bunu niye anlattım. Belki Turknetten önce gelse gelse Turktelekom gelebilir fiber olarak. ama onlarda ne yaptıklarını bilmiyorlar. Kesinlikle Beylikdüzü'nün Superonline fiber tekelinden kurtulması gerek.



    Bizim binada da yönetici ile aram çok iyi yani TurkNet "altyapı getireceğiz izin verirseniz" dese bina ve yönetici tarafında izin sorunu olmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Ama 90 dairelik apartmanda kaç kişi geçer orasını bilemem ya da garanti edemem. binaya geldikten sonra tanıtımlarını yapmada sorun olmaz.





  • Çok mu zor, şu konuya gidip Beylikdüzü için talep toplamak ?

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145891749


    Turknet'in altyapı yayılım takibi konusu var, orda da alt konuların linkleri var. Oradan devam etmek çok zor olsa gerek.

    İlçe için konu açmak gereksiz. Zaten GigaFiber istiyorum linki de var. Oradan ne kadar çok talep iletirsen o kadar çabuk gelir, abuk subuk konulara da gerek kalmaz.

    GigaFiber istiyenlerin konusunu görmekten bıktım. Hiç TT, VF, SOL vs. firmalardan bahsetmez olduk bu GigaFiber dalgasına. Birazcık düşünce yahu.!
  • aha geldi bir tane daha. senin cevabını yukarıda vermiştim.


    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/152798987




    Şikayetçiysen forum yöneticilerine şikayet edebilirisin. Boş yapmayın. İsteyen istediği gibi konu açabilir, konu açmadan da size mi soracağız?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.