Şimdi Ara

Bi Tercih Yapmam Gerek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Hocam şu next t5 i media markt ta ep630 kulaklığımla denedim.Cihazın ses kalitesi gerçekten üst düzeyde.Belki benim kulaklıktan da biraz farketmiş olabilir ama ben çok beğendim.SRS WOW efektleri filanda var cihazda.Sanırım 31 kademe ses var fakat 18de bana yeterli olmuştu yani o derece yüksek sesi var.Zaten özelliklerinde 99desibel sesi olduğu yazıyor ki bu oldukça yüksek bir ses.EQ ayarlarında 127 çubuk var yani hassas bir ayar yapabilirsin.Ayrıca radyosu da var fakat ben radyoyu çalıştırdığımda çekmiyordu ve ses kalitesini kontrol edemedim. Cihazın 4 gb olanı hızlıalda 94 liraya 1 tl kargo ile satılıyor ,bence almışken 10 lira daha verip 4gb olandan al.

    http://www.hizlial.com/elektronik/mp3-mp4-calarlar/next-t5-4-gb-1-0-oled-ekran-mp3-player_05.016.4399.0007.htm




  • teşekkür ederim.çok yardımcı oldun arkadaşım next t5 sipariş verdim
  • Next T5 ile ilgili yorum yapabilecek olan var midir?
  • next t8 denedim.Fly Q25 jazz ile arasında kaldım.t8 rock parçalarda creative kulaklığı ile denedim oldukça iyi ses verdi.Dokunmatik ekranı gayet iyi çalışıyor.Fly dokunmatik ekranı iyi değil ama sesi iyi.Ama harici hafıza kartı yok.Hangisini alsam acaba??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adalet

    Hocam şu next t5 i media markt ta ep630 kulaklığımla denedim.Cihazın ses kalitesi gerçekten üst düzeyde.Belki benim kulaklıktan da biraz farketmiş olabilir ama ben çok beğendim.SRS WOW efektleri filanda var cihazda.Sanırım 31 kademe ses var fakat 18de bana yeterli olmuştu yani o derece yüksek sesi var.Zaten özelliklerinde 99desibel sesi olduğu yazıyor ki bu oldukça yüksek bir ses.EQ ayarlarında 127 çubuk var yani hassas bir ayar yapabilirsin.Ayrıca radyosu da var fakat ben radyoyu çalıştırdığımda çekmiyordu ve ses kalitesini kontrol edemedim. Cihazın 4 gb olanı hızlıalda 94 liraya 1 tl kargo ile satılıyor ,bence almışken 10 lira daha verip 4gb olandan al.

    http://www.hizlial.com/elektronik/mp3-mp4-calarlar/next-t5-4-gb-1-0-oled-ekran-mp3-player_05.016.4399.0007.htm


    Arkadaşa Katılmak ile birlikte çok mükemmel bir sesi var benim evde SRS SURROUND yazılımı kurulu aynı sesi ondan da alabiliyorum OLED ekranı cihaza ayrı bir hava veriyor ayrıca yüksek ses( ki ben çok sesli dinlemem) ve SİGMATEL cip kullanması cihazı seri yapan etkenler arasında CİHAZ Kaliteli....
    SennMx260+Next T5




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.