Şimdi Ara

Big Brother Türkiye Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Big Brother Türkiye yarışması ekranlarda fırtına gibi eserken, yarışma programının hayranları da en özel videoları izlemek için birbirleriyle yarışır haldeler. Big Brother Türkiye hayranları için hazırlanan ve en özel videoların yayınlandığı hayran sitesi Big Brother Fan Sitesi yayına başladı

    Big Brother Hayran sitesinde tv de yayınlanmayan en özel videolar bulunmakta. Eğer siz Big Brother İdil videoları, Big Brother Gökçen Videoları gibi videolar arıyorsanız bu siteyi ziyaret etmeniz yeterli.

    Big Brother Türkiye yarışması hayranlarının en çok izlediği görüntüler arasında Onur ve Seda ‘nın aşklarının görüntüleri de var. İşte bu sitede bu görüntülere doyacaksınız. 24 saat canlı yayınlanan evin içerisinden özenle seçilen görüntüler Big Brother Hayran Sitesinde hemen yayına giriyor.

    Kısacası Big Brother Türkiye Hayranları Sayfası Arayanlar için tek adres: http://www.bigbrotherfan.net



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kentaki -- 3 Ocak 2016; 19:13:26 >







  • Big Brother Türkiye'de yarışmacı olarak yer almak içinhttp://www.yarismabasvurulari.com/2015/06/big-brother-turkiye-basvuru-formu-doldur.html adresinden başvuru formu doldurabilirsiniz.
  • Big brother Turkiye yarismasinin icerisinde yer alan salon kisminda duran televizyonun markasi nedir? Ayrica kac ekran merak ettim? Yanitlarsaniz sevinirim dogrusu,saygilar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.