Şimdi Ara

Bilanço ağırlaşıyor: COVID-19 vakaları tırmanışa geçti! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
2
Favori
6.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok iyi korunmamıza rağmen (dışarıda sürekli çift maske, eve gelen herşey dezenfekte edilir) virüs bana ve aileme de bulaştı. Pandeminin başından beri ilk defa eve yatılı misafir kabul ettik. Önlemleri biraz azaltınca sonucu ne yazık ki hastalık oldu. İlk 3 gün ateş yaptı, 4. Gün boğaz ağrısı ve hafif öksürük. 5. Gün kendimizi baya iyi hisettik. 6. gün çok hafif öksürük dışında birşey kalmadı. Benim bir doz biontech aşım var. Aşıdan birkaç hafta sonra kalbimde gariplik hissettiğim için diğer doz aşıları olmadım. Olmaya da niyetim yok. Eşim hiç aşı olmadı. Çok şükür problemsiz atlattık. Hastalık 3. gün kendini gösterip pik yapıyor haberiniz olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gbriel -- 3 Ağustos 2022; 10:52:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldık, bıktık, usandık. Yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konulara hala dünya düzdürcüler geliyor.


    Milyarlarca insan farkında değilmiş, kendileri farkına varmışlar.


    He canım he...

  • Bi bitmediniz zevkimi alıyorsunuz covidden milleti kandırmaktan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maymun çiçek virüsü tiyatrosu tutmayınca covid tiyatrosunda kaldığımız yerden dewamke , nası olsa kitlenin büyük çoğunluğu bunu yuttu hatta bağımlısı da oldu kısıtlamaların

  • Boş salın insanları milleti salak yerine koydular bunlarda bu tiyatronun içine kendilerini entegre ettiler zaten ekonomi başarıları sıfır üzerine kapanma para basma hale bak
    Komplo komplo diyip durdu dünyada ki *m s*laklar sonra gerçekleri görünce aaaaa eee y*tak kafalılar internetten aç araştır bak gerçekliğini sende göreceksin adam 2019 yılı veya 20 yılı için 2015 olması lazım simülasyon yapıyor virüs çıkarsa insanlık nasıl tepki verir diye ama kimsenin umrunda değil meşhur şahıs da Bill Gates

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amerika da basılan paralar enflasyonu uçurdu bu pandemi olayları yüzünden. Hala bunun krizi var tüm dünya da bide üstüne çip krizi yüzünden elektronik aletlerin fiyatları da yükseldi. Pandemi ilan etmeden önce milyon kere düşünmeleri lazımdı şimdi bir daha pandemi ilan edeceklerini sanmıyorum. Herkes kendine dikkat etsin.

  • kill bill vol. 3

  • srkn kullanıcısına yanıt

    Hocam bunu ben demiyorum youtube da takip ettiğim bir haberci diyor şu zamana kadar söylediği şeylerin %85 çıktı mesela üretilmemiş togg araçları için aldıkları prototipleri sanki üretmişler gibi sokaklar da kullanacaklar algı oluşturacaklar saatlerce sokaklar da gezecek insanlar aracı görüp fotolarını videolarını paylaşacak dedi 6-7 ay önce geçen bu olay gerçekleşti herkes videolar resimler vs. paylaştı sokakta giden prototip aracın bunun gibi bir sürü şey söyledi ve gerçekleşti hatta anlattığı bir iki olayı geçen gün sedat peker de açıkladı insan böyle olunca merak ediyor acaba söylediği diğer şeyler de gerçekten olacak mi diye


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapanak şovalyeleri gelmeden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapanma gibi tam olarak uygulanmayan eylemler boşa insanları zor duruma sokuyor. En azından okulların açıldığı dönem itibariyle toplu taşımada maske zorunluluğu tekrar getirilebilir.

  • Nau kullanıcısına yanıt

    Maske filan takmayız bıraksınlar covid movid koronada morona boşşuna hasta olana şak 100 bin lira ceza kessinler bak bakayım bir daha hasta oluyormu arkadaş 2 paket cigara sabah - öğle akşam 1 lt kola içen adamım taş gibiyim.

  • Benim çevremde de herkes pozirif Bilanço ağırlaşıyor: COVID-19 vakaları tırmanışa geçti! 

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Di mi ya...

    Hala şu dünya tatlısının insanlar daha uzun dünyada yaşasın diye kendini yırttığını, hibelerle DSÖ'yü nasıl desteklediğini ve varını yoğunu satarak aşı yatırımları yaptığını görmüyorlar. Adam insanlık için çalışıyor..


    Bilanço ağırlaşıyor: COVID-19 vakaları tırmanışa geçti!


    Açın biraz TV izleyin de Gates'in her şeyi insan sevgisi için yaptığını anlayın. Ama bunlar TV izlemiyor ondan oluyor bunlar..





    Şimdi aynı özveriyi yapay et için gösteriyor. Zararına da olsa insanlık için yapay ete yatırım yapıyor. Yakında bu zararlı hayvan etlerinden insanları kurtaracak. Bu adam bir kurtarıcı ama değeri bilinmiyor :(




    Bilanço ağırlaşıyor: COVID-19 vakaları tırmanışa geçti!


    Bilanço ağırlaşıyor: COVID-19 vakaları tırmanışa geçti!




  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Merhaba bilgisiz beyefendi.

    Sizin gibi düşünmeyen insanlara etiket gibi yapıştırdığınız düz dünyacılık nedir, gelin biraz irdeleyelim.

    Galileo 1632 yılında “Dünya yuvarlaktır ve dönüyor” dediği için engizisyon mahkemesince yargılanmış ve yakılarak öldürülmesine karar verilmiştir.

    O dönemde, hem engizisyon mahkemesi ve din adamlarının tümü, hem galileo dışındaki bilim insanları, hem de halkın tamamı düz dünyacıdır.


    Bu yüzden, alışılmışın dışında (otoritenin halka dayattığı genel inanışın dışında) fikirleri olan kişilere düz dünyacı denemez.

    Aksine, koyun gibi davranan, en doğruyu her zaman çoğunluğun bildiğine inanan, kendisine ezberletilmiş şeyi sorgulamadan kabul eden, ve aksini söyleyenlere saldıran taş kafalı insan yığınları, düz dünyacı sıfatına daha uygundur.


    Şu anda, az öncekine göre biraz daha bilgilisiniz.

    Yazdığım birkaç cümle ile büyük bir aydınlanma yaşamanızı tabi ki beklemiyorum.

    Ama en azından "yanlış tarafa" düz dünyacı demekten vazgeçersiniz heralde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoz -- 3 Ağustos 2022; 19:39:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • halkın yüzde 85 ine yapılan aşılar bağışıklığı düşürdü. Artık yaz günü bile hasta oluyor insanlar. bir abimizde aşıdan bir buçuk sonra kalp krizi ve beyin hastalığı oldu 10-15 günü hastanelerde geçirdi . halk kendi isteğiyle yeni aşı teknolojisine denek oldu. Çevremde Sinovac olanlarda bek birşey yok ama 2-3 biontek olanlarda hep sağlık sorunları var.

  • hayali rakamlar bütün dünya böyle yeni ilaç,maske satışı için yapmayacakları şey yok. devletlerde aldıkları paraya bakıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zuhalde Z kullanıcısına yanıt

    Daha kapanma yaşanması çok zor. Pandemi ilk ilan edildiğinde normal bir durumdu ama şu an saçmalıktan öte bir şey olmaz. Gribe devamkee


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.