Şimdi Ara

Bilen arkadaşlar yardımınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Notebook ekranında böyle bir sorun var.Tamirci panel arızalı dedi 1000 tl istedi.Yaptırmadım eve geldiğimde açtım bekledim ekranın alt kısımlarını kurcaladım bıraktım öyle sonra düzelmiş kendiliğinden.2 gün geçti yine ekran da kaymalar başladı.Video da ki halinden daha az yapıyor. Hatta bazen duruyor tekrar başlıyor.Panel mi değişmek lazım yoksa kablolar da ki bir sorun olabilir mi? Paneller gerçekten pahalı.









  • gerekli testleri yapmadan direk panel demek yanlış olur data kablosu olma ihtimalide yüksek sol menteşenin ordan geçer kablo genelde bazı notebooklarda sağdada olabilir. ekranda titremeler oluştuğu zaman menteşelerin oraya elinizle baskı veya kapağı aç kapa oynatarak titreme geçiyormu kontrol edin. eğer geçiyorsa muhtemel sorun data kablosudur. ve ekran değişse bile şayet 1000tl tutacağını zannetmem.

  • Ekran paneli kablosu Apple'larda direk ekrana bağlıdır fakat çoğu panel bildiğim kadarıyla değiştirebilir yuvalı yapıyorlar. Şayet sizinkisi de öyle ise ekran panelinin kablosunu değiştirin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.