Şimdi Ara

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 100 Milyona yaklaşan aboneye 2023 DEPREM VERGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Abone sayıları konusunda tek referans sayılan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 2023 Yılı güvenilir verilerine göre Türkiye'de 90 Milyon civarında GSM abone sayısı var. Bu abonelerden 24 Ay boyunca aylık 100TL. vergi kesilmesini öneriyorum.

    Açlık sınırı altında emekli maaşından başka geliri olmayan biri olarak bu depremi fırsata çevirerek beraberliğimizi bütünleştirmek ve ülkemizin geleceğinin kenetlenmesi adına bu verginin artırılasını istiyorum.

    Ek olarak 24 Ay boyunca Müteahhitlerden Güneydoğu Anadolu bölgesini kalkındırma projesi varlık vergisi alınmasını da vergisini düzenli ödeyen bir vatandaş olarak talep ediyorum.Her deprem sonrası yıkılan çürük yapanları yapanların büyük bir kısmının veya çoğunun izleyen yıllarda bu vergiyi ödememek için ülkemizi terk etmesine yol açmasıdır.


    Bana göre yerel seçimler beka sorunu değildi. Bana göre İst. kanal beka sorunu değildir. Bana göre birlik ve beraberliğimiz beka sorunudur. Her depremde yuvamızı, ekonomimizi bozarak sevdiklerimizden ayıranlardır; bize bu derin acıları yaşatanlardır.








  • Bence 2400 lira peşin alınsın, ödemeyenin telefonuna icra yoluyla el konulsun.

    Ayrıca 2023 model makam araçlarının alımı içinde ayrı bir vergilendirme yapılsın yoksa Almanya Merkel'in emekli maaşını ödeyemeyecek.

  • Önce sen adam gibi vergi takibini yap. Sabit ücretliler dışında vergi veren yok zaten. Yapılan vergi aflarından bahsetmiyorum bile. Yeter artık vatandaşın sırtına binildigi yapan adam zaten gönülden yapıyor yardımını.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu 100 Milyona yaklaşan aboneye 2023 DEPREM VERGİSİ
  • Küfür yasak olmasa neler yazarım şu mesaja cevap olarak. Merak ediyorsan dediğin ücretin kaç katını yardım olarak yolladım ama ahbap üzerinden. Hadi bir düşün neden ahbap üzerinden diye. Pes ya, millet vergiden bıkmış bunlar yine üyelik alıp yeni vergi için alıştırma çalışmaları yapıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle depremden bir gün sonra açtığınız hesapla algı kasmaya geldiğiniz belli; bence hesabı 3 aydan yeni üyelerin (en azından Ülke ve Dünya Gündemi'nde) konu açmaya yetkisi olmaması gerek. Geçmişte deprem vergilerine ne olduğunu hepimiz biliyoruz; o yüzden ek vergi filan daha hiçbir şey istemiyoruz; vergilendirmedikleri bir kulak arkamız kaldı zaten. Depremzedelere yardımı gönüllü dernekler yapıyor, isteyen onlara destek olsun; ben şahsen devlete bağlı hiçbir kuruma tek kuruş yardım yapmam. Dünya Bankası bile iktidara güvenemeyip "Yardımı proje karşılığı belediyelere yapacağız" dedi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 13 Şubat 2023; 12:24:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.