Şimdi Ara

Bilgim Dışında Banka Kartımdan Harcama Yapılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moralim çok bozuk, bilgim dışında enpara kartımdan harcama yapılmış. 290 ve 212 lira olmak üzere 2 tane Turkcell faturası ödenmiş. Konuyla ilgili banka ile görüşüp itiraz formunu aldım yarın yazıcıdan çıkartıp doldurup gerekli e-posta adresine göndereceğim.

    Turkcell'e de dolandırıcılığı bildiren detaylı bir e-posta yazdım ve gönderdim. Şikayet Var'a da konuyla ilgili dökümanları içeren bir şikayet oluşturdum.

    İşin ilginç yanı, faturaları ödenen numaralar harcamalarda gözüküyor. Yarın gidip savcılığa başvurmayı düşünüyorum. Savcılıkta herhangi bir sorun çıkabilir diye numaralar ile iletişim kurmaya çalışmadım ama kimliklerini (eğer doğruysa tabii) öğrendim.

    İlk defa başıma geliyor ve hesabımda para kalmadığı içinde çok mağdur oldum. Konuyla ilgili tecrübeleri kişiler varsa mutlaka yapmam gereken başka neler olabilir paylaşırsanız sevinirim.







  • Geçmiş olsun. Bu tarz sıkıntıları önlemenin kesin yolu kullanmayacağınız zaman kartlarınızı internet alışverişine kapatmaktır. Fatura ödeme merkezi adı altındaki merdivenaltı dükkanlar çalıntı kartlar ile insanların faturasını ödüyor. O numara sahiplerinin olayla alakası yoktur, sadece nereden ödedikleri bilgisini edinebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.