Şimdi Ara

Bilgisayar 2. monitörü görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bilgisayarda bulunan anakart H81m pro VD , ekran kartım ise MSİ GTX 750 Tİ işletim sistemi 8.1
    bilgisayara bağlı aoc vga monitör var ve 2. monitör olarak philips vga bir monitörüm var ve monitörü DVI to VGA dönüştürücü alarak ekran kartının DVI girişine bağladığımda 2. monitörü bilgisayar görmüyor aynı zamanda anakartın dahili hem DVI hem de VGA çıkışlarına bağladığımda da sonuç aynı sizce nerede hata yapıyor olabilirim?



  • bu tarz bir dönüştürücü mü almalıyım yoksa?https://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/dark-hdmi-to-vga-ve-ses-dijital-analog-donusturucusu.html
    https://www.teknobiyotik.com/aksesuar-yazilim/kablolar/dark-hdmi-to-vga-ve-ses-dijital-analog-donusturucusu.html
  • Konuya hiçbir cevap gelmemiş ama dark'ın hdmi to vga adaptörünü aldım kargoda suanda gün içerisinde elime ulaşmış olur.
  • Hocam şöyle ki ekran kartınızı biraz araştırdım bazı modellerde DVI-I bazılarında DVI-D çıkışı var. Bu iki çıkış birbirinden farklıdır. DVI-I hem analog hem dijital çıkış verirken DVI-D sadece dijital çıkış vermektedir. VGA ise analogtur. Sizin VGA'ya çıkış alabilmeniz için DVI-D to VGA aktif dönüştürücü almanız gerekmektedir. Eğer ekran kartınızın çıkışlarında DisplayPort çıkışı varsa onu VGA'ya çevirip kullanmanız daha mantıklı olur çünkü bazen DVI-D yada HDMI'dan çevirince görüntüde titreme veya bulanıklık olabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.