Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar..

    Biz 1 ay önce inventus sitesinden bilgisayar toplamıştık..
    Sistem şu şekilde.

     Bilgisayar açılmıyor..

    Başlarda gayet iyi ve güzel çalışıyordu fakat Cuma akşamı bilgisayar aniden kapandı... Bizde voltajdandır diye düşünüp tekrar açmayı denedik ama açılmadı. Kasanın power tuşuna tekrar bastık ama hiç bir şekilde açılmadı... Bende bu sefer kasanın güç kablosunu çıkarıp tekrar taktım. Bilgisayar bu sefer açıldı. Ertesi gün sabah tekrar açmayı denedik.. Bilgisayar sorunsuz bir şekilde açıldı ve bütün gün açık kaldı. Hiç bir kapanma olmadı.. Bu sabah bilgisayarı tekrar açmayı denediğimizde bilgisayar gene açılmadı.. Güç kablosunu çıkarıp gene taktım, gene açıldı bu sefer de 2 dakika sonra kapandı...

    Sizce bunun nedeni ne olabilir?
    Biz kasayı siteden montajlı bir şekilde getirdik.. Yani parçalardan pek anlamam... Ama kasa belki tozlanmıştır diye düşünüp içine bakmıştım ama bir sorun göremedim.. Yani kasa bir aydır doğru düzgün çalışıyordu.. Bunun neden olduğunu anlamadım..

    Kasanın power tuşuna bastığımız zaman hiç ses gelmiyor içerden. Yani ışığı da yanmıyor.. Bilgisayara bağlı hoparlör var be onun ışığı yanıyor. Ama kasa açılmıyor.
    Sorun prizdedir belki diye yeni priz alıp denedim ama olmadı.. Belki kasa güç kalbosundadır sorun diye başka takıp denedim ama gene olmadı..

    Umarım anlatabilmişimdir.
    Yardımcı olanlara teşekkürler.. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KashmirTxH -- 3 Ağustos 2014; 17:39:05 >







  • Yardım edebilecek kimse yok mu?
  • power supply(güç ünitesi) arızalı olabilir.. Garantisi vardır zaten bence hiç kurcalama inventus ile irtibata geç sorunu bildir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T.HAWK

    power supply(güç ünitesi) arızalı olabilir.. Garantisi vardır zaten bence hiç kurcalama inventus ile irtibata geç sorunu bildir..

    Haklısınız.. Bügün bakım için geldiklerinde psu da sorun olduğunu söylediler.. Kısa devre yapmış.. Onu değiştirdiler.. Şu anda bir sorun yok.. Düzgün çalışıyor.. İlginiz için teşekkür ederim :)
  • Rica ederim ,problemin giderilmesine sizin adınıza sevindim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.